Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalne imie?

Polecane posty

Gość gość

Czy sa tu jeszcze kobiety nadajace dziecia takie typowe , normalne imiona? Magda, Kasia czy inna Asia? Czytakac kafe mam wrazenie ze te imiona wymarly, a mamusie przescigaja ze w orginalnosci. Jestem w ciazy i chyba bedzie Alicja, no chyba ze bedzie chlopak, ale zastanawiam sie czy takim imieniem nie zrobie z dziecka odmienca?

Gość gość
Mój 6 letni syn to Tomek. Roczna córka Dominika

Gość gość
Alicji jest jak psów. Sama znam pięć małych Alicji. to imię jest na topie więc ty też chcesz być ciut oryginalna. Gdyby tak nie było nazwałabys Ania.

Gość gość
Ja mam Aleksandrę i w przedszkolu nie ma drugiej. Jesteśmy więc oryginalni :-):-)

Gość gość
Dziecia? Skonczylas chociaz podstawowke?

Gość gość
18:08 a co robilas wywiad we wszystkich grupach? Aleksandra jest w pierwszej dziesiatce najbardziej popularnych imion od lat, więc sorry, jestescie do bólu zwyczajni.

Gość gość
Co do Alicji..mam 32 lata i znalam tylko 1 Alicję. Więc zależy od regionu chyba z ta popularnoscia

Gość gość
Alicja może być. Anonimowo życzliwie ci poradzę, podciągnij ortografię, matka powinna umieć pomóc dziecku w lekcjach. (DzieciOM, orYginalności)

Gość gość
Ja wiem ze Alicji jest sporo, imie.z pierwszej 20 z ostatnich kilku lat. Mam corke Natalie i Alicja mi pasuje , z reszta Natalia tez w pierwszej 20 od kilkunastu lat, ale nie ma ich znowu tak duzo. O to chodzi by dziecko nie bylo jedna Marika w calej szkole. I rzecz dotyczy dzieci z ostatnich dwoch lat, gdzie wprowadzili wieksza dobrowolnosc z wyborem imienia. PS naturalnie dzieciom, przepraszam

Gość gość
Mass około 30 lat, w twoim pokoleniu byly Magdy, Moniki, Anie i Agnieszki więc te imiona sa dla ciebie "normalne". Gdybys byla po 50tce to za normalne uwazalabyc Mieczyslawy, Henryki, Teresy czy Doroty. Jakbys byla w wieku swojej babci to z kolei normalna byłaby Marianny, Heleny czy Apolonie. Fajnie, że jest różnorodność. Większość 30latek jest tak osluchana do zarzygu tymi Magdami i Agnieszkami, że nie chcą tych imion. Ale z kolei chcac dac oryginalne imie powstaja tysiace Julek, Wiktorii i Lenek. Nie da sie od mody uciec ale po co sie dziwowac, że ktos ma inne gusta?

Gość gość
Alicja na pewno lepsza niż Hania Zosia i Mania... Czy ludzie dzisiaj naprawdę nie mogą nazwać dziecka inaczej niż burek tylko co drugi Staś Leon czy Józek?

Gość gość
Wlasnie wydaje mi sie ze te Olivie, Viktorie, Gaje i Liwie to dzieci dwudziestoparolatek, przerzartych komediami amerykanskimi ktorymi polsat trul dzieci konce lat 90 i poczatkiem stulecia. Alicje,Magdaleny i Aleksandry -pokolenia lat 80. Nasze dzieci ,idac tym tropem beda mialy Seleny i Karle

Gość gość
18:36 a co cie to obchodzi jak inni nazywaja swoje dzieci? normalna jestes bo chyba nie? Jeszcze brakuje tego zebys dyktowala innym jakie maja imiona nadawac bo cie mierzi ze ktos ma kolejnego Stasia czy Leona. Puknij się w leb

Gość gość
G****o mnie obchodzi. Ale swoje zdanie mogę mieć nie? No. Możesz se nazwać Delma albo Venus. Sram na to ale pośmiać mi się nie zabronisz.

Gość gość
19:09 ale z ciebie prostaczka. Tragedia. Zabrac komputer to malo