Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po gwałcie

Polecane posty

Gość gość
Poza tym nie mówię o burce, mówię o normalnym stroju, bardziej zakrytym i nie sukienkowym. Czyż to nie jest oczywiste ? heh :PPPPP Krzysiek D

Gość gość
10:35 Tak, pewnie, nie musi być przemocy. Niech panienka pójdzie na policję i niech powie, że jej chłopak ja zgwałcił. Wprawdzie nie stawiała oporu a on nie użył przemocy, ale właściwie to nie miała ochoty na seks. Ciekawe jak ja potraktują na posterunku czy w sądzie. Nawet w tym głupim kraju.

Gość gość
Albo jeszcze inaczej: Ja myślałam, że Januszek Włoży tylko sam koniuszek. A Januszek, wredny zdrajca wsadził aż po same jajca! Był gwałt czy go nie było?

Gość gość
Oczywiście, że był...

Gość gość
Zabawne jest to, jak kobiety powtarzają, że facet ''nie ma prawa zgwałcić, nie ma prawa''... a jak widać prawo sobie, a realia sobie. I ponieważ w każdym zdarzeniu wina leży zawsze po wszystkich stronach zainteresowanych, warto pomyśleć o własnych i wyciągnąć wnioski. I tyle w temacie.

Gość gość
18:16 Ciekawe, czy dla prokurator, to też takie oczywiste. Bo bardzo wątpię.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną, ale na pewno masz w swojej rodzinie kobiety, matkę, siostrę, córkę ciekawe co byś powiedział/a gdyby to jej się przytrafiło? Naprawdę uważasz, że jeśli kobieta została zgwałcona to po części jej wina?

Gość gość
18:28 Nigdy nie szukał bym winy kobiety, w przypadku gwałtu dokonanego przez obcego faceta. Bez względu na to, jak była ubrana i jak się zachowywała. Ale gwałt tzw. na randce, to zupełnie inna sprawa. Na szczęście sądy są ostrożne w takich przypadkach, inaczej każdy mógłby wylądować w więzieniu. Bo można oskarżyć każdego, nawet jeśli nie dotknął kobiety.

Gość gość
Winna gwałtom jest ogółem płeć żeńska, uprzedmiotowiona skutkiem działalności feministek, które promują wyzwolenie kobiet, w tym seksualne. De facto zaszczepiają w świadomości mężczyzn wizerunek kobiety jako zabawki seksualnej. W dodatku agresja feministek potęguje agresję i bunt mężczyzn, które w zestawieniu z ich popędem seksualnym oraz bezpośrednim okazywaniem seksualności przez kobiety (podkreślanie kobiecości) i ich zadziornością, będzie skutkowała niczym innym, jak falą gwałtów. I nikt nic na to nie poradzi już.

Gość gość
Współczuję. Myślę że skoro nie masz wsparcia w rodzinie powinnaś się wyprowadzić. Znajdź grupę wsparcia, uczęszcza na terapię i zapisz się na kurs samoobrony. Zrób testy na HIV ale to pewnie za jakiś czas można. Czas leczy rany. Nigdy o tym nie zapomnisz ale myślę że po jakimś czasie będzie mniej boleć.

Gość gość
Wszystkim debilom, ktorzy piszą o winie kobiet, życzę aby mieli szansę zostać zgwalceni. Np przez stado wiezniow z Afryki itp. Zeby mieli rozrywane o***ty i zarazeni hivem. Moze odechce sie wam żartów z poważnego tematu

Gość gość
gość dziś To nie żarty, tylko fakty. Jak sobie przeanalizujesz, to może nawet sama unikniesz gwałtu. Bo nigdy nic nie wiadomo, a karma wraca.

Gość gość
Wypraszam sobie taką lewacką analizę kobieto! Krzysztof D.

Gość gość
2018.08.20 2018.08.20 o tak, karma wraca i może wrócić i do was jeśli ktoś was zgwałci, to najpewniej będzie inny mężczyzna feministki walczą z uprzedmiotowieniem kobiet to one pomagają kobietom wywalczyć sprawiedliwość, godne traktowanie i dbają o udzielenie pomocy psychologicznej do Autorki, zgłoś się do Federy, na pewno udzielą Ci pomocy prawnej, psychologicznej i po prostu czysto ludzkiej do gości powyżej - kobieta może ubrać co chce, może wypić co chce, może być w jakim chce miejscu i nie ma prawa być tknięta to, że poszła z kimś na randkę też nie oznacza, że godzi się na seks wiem, że takie zdesperowane prawiczki mające jednego równie zdesperowanego guru muszą kształtować obraz świata wedle tego co im się w głowie powywracało wiem, że macie fiksację na punkcie kobiet i wydaje się wam, że ustawiając świat pod siebie wyleczycie swoje braki i psychiczne problemy czy jak ubierzesz się nieodpowiednio faceciku, inny facet ma prawo Cię zgwałcić? albo upiłeś się i leżysz w krzakach? czy nie prosisz się o gwałt? to wam też może się zdarzyć, więc uważajcie incele każda integralność cielesna jest nienaruszalna bez względu na to w jakich okolicznościach i w jakim stroju i o jakiej porze

Gość gość
czym tacy goście różnią się od zacofanych ortodoksyjnych muslimów? oni żeby nie rzucić się na kobietę potrzebują, żeby chodziła w worku ci tu myślą podobnie wyemigrujcie do Arabii Saudyjskiej, OK?

Gość gość
Musisz sobie kupić butelkę sprayu w aerozolu z gazem i nosić w torebce . Poczujesz się pewniej . Jak znów ciebie zaatakuję ktoś , to trzeba dać takiemu po oczach !