Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamski szwagier

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem co sie dzieje z ludzmi ledwo co wzial slub 2 miesiace temu a juz nieszczesliwy,wypisuje do mojego meza ze na mnie to szkoda wszystkiego itp inne różne rzeczy,jestesmy makzenstwem 9 lat mamy dziecko i niby maz dosyc dobrze zyl ze szwagrem ale on mial tyle związków z ktorych nic nie wyszlo i teraz chyba znowu nic,nie rozumiem tylko jaki ma sens wyzywanie sie na cudzych zonach i matkach skoro to i tak nie ulozy mu zycia,2 miesiace po ślubie to ludzie sa raczej szczesliwi a nie szukaja problemow u innych

Gość gość
a twoj chłop jezyka w gębie nie ma jak mu się obraża zonę ,matkę jego dziecka to on co???

Gość gość
Twój mąż powinien stanąć w twojej obronie i napisać mu stanowczo, że nie życzy sobie obgadywania swojej żony. Jeśli on sobie z nim plotkuje na twój temat to coś jest nie halo. Ja też mam takiego szwagra co jest zazdrosny o mojego męża, bo "zabrałam" mu brata :P Nie mógł się pogodzić z tym, że teraz ja jestem ważniejszą osobą w życiu męża i że on jeszcze nie ułożył sobie życia. Teraz w końcu zrozumiał i żyje swoim życiem, ale teściowa i mąż musieli mu solidnie przegadać do rozumu.

Gość gość
oczywiście ze moj maz zwrocil mu uwage i to porzadnie to szwagier napisal ze on tylko zartowal,a z jakis czas znowu pisze jakies bzdury ze ja na nic nie zasluguje masakra,

Gość gość
Na moje oko to zwyczajnie mu sie nie układa dlatego probuje sie wyzywac na innych ludziach i tyle ,tak zazwyczaj robia ludzie jak sa nieszczęśliwi

Gość gość
słucham? Tu.cos nie halo Niech poprzestanie na swojej zonie a nie bierze sie za ciebie i twoj zwiazek. To jakas baba nie chłop. Co to w ogole jest. Moze twoj malzonek kiedys mu cos na twoj temat powiedzial, takie plotkowanie nie bierze sie z niczego

Gość gość
Szwagier byl w związku 10 lat ktory sie zaczal do 15 roku zycia,wiadomo to nie byla dojrzala relacja ale byl z dziewczyna 10 lat,rozeszli sie bo dochodzilo do nazywania sie smieciami itp pozniej mial.pare dziewczyn ale tez mu nic nie wyszlo,on zawsze patrzyl na mojego meza,my mamy dziecko z ktorym jak przyjezdzamy do Polski (mieszkamy za granica)to on malo kiedy rozmawial,chyba z zazdrosci,wiem bo np opowiadal mojej tesciowej ze on tez by chcial.miec rodzine itp wiec z zazdrosci ze mu sie nie uklada musial.sie na kims wyzywac,na bracie niezbyt bo po co wiec na mnie-kobiecie ,widocznie baby daly mu w kość ...

Gość gość
Mezczyzna ledwo co po slubie ktory sie wyzywa na cudzje zonie???ktos napisal dobrze ze to baba, to jest:c*****a męska