Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się przekonać do tamponow

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat i używam podpasek bo nienawidzę tamponow. Zawsze tak było. Jako nastolatka próbowałam rozmiarow, marek a i tak było źle. Na pewno robiłam to dobrze bo czytałam i oglądałam masę instrukcji jak umieszczać tampona.nie jestem dziewica a i tak jest źle. Mam dość bo do tej pory jakoś było, ale tego lata porobiły mi się odparzenia przez te upały! Czy któras ma podobny problem? Chcę się przestawić ale nie umiem. Ginekolog mnie pociesza że czasami tak jest i jeszcze może mi się to zmienić po porodzie. Na razie dzieci nie planujemy

Gość gość
Źle wsadzasz na pewno.

Gość gość
Nie wsadzam źle, bo pytalam o to ginekologa i twierdzi że dobrze. Po umieszczeniu jest ok, a po godzinie zaczyna mnie strasznie uściskać i boleć, przy wyjmowaniu tak strasznie ciśnie i boli, muszę bardzo mocno ciągnąć sznureczek żeby go wyjąć. Mija z kolejną godzina zanim przestaje boleć i ciało wraca do normy.

Gość gość
Zacznij od wielkosci mini. Zakladaj powoli na stojaco wypinajac sie do tylu i tak gleboko, jak tylko sie da. Wyjmuj bardzo powoli rowniez wypinajac sie do tylu, bo nasiakniety krwia tampon oczywiscie jest znacznie szerszy! W zaleznosci od sily krwawienia ja musialam zmieniac tampony i co 1-2 godziny.

Gość gość
Mam ten sam problem. Używam rozmiaru mini a przy wyciąganiu mam wrażenie jakbym sobie pochwe wyrywala Używam podpasek