Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dostajecie z 500 plus napiszcie anonimowo

Polecane posty

Gość gość
ale za te 30-40 lat, gdy moja czworka dzieci bedzie pracowac, na rowni z twoim jednym . Kto wowczas zapracuje na nasze emerytury? xxx A skąd pewność, że będą pracować a nie będa "rentierami" z pomocy socjalnej? Skąd również pewność, że zdobędą kwalifikacje umożliwiające dokładanie sie do wspólnego kotła zwanego podatkami a nie tylko siedzieć na najniższej krajowej brać z nich w postaci darmowej edukacji na studiach, dofinansowanej komunikacji masowej, publicznej służby zdrowia etc? Mało tego skąd gwarancja, że nie wyjadą pracować do UK, Niemiec w niskopłatnych branżach wzgardzanyc nawet przez ciapaków a tutaj będą zgrywać wielkich panów ze zmywaka? Na ten moment to ja dokładam do nich. Z etatu i jdg. Może będą wielce operatywnymi geniuszami i chociaż oddadzą mi należną mi część w podatkach za dofinansowanie za czasy dzieciństwa, gwranacji jednak nie ma.

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby Twoje dziecko dołożyło mi do mieszkań, ktore wynajmuje, lokaty ziemskiej na Mazurach, kilku garażów, które również wynajmuje, dywidendy z akcji ze spółek giełdowych i wreszcie hali produkcyjnej, którą dzierżawię. To jest moja emerytura a nie ich śmieszne składeczki ze średniej krajowej. Przyszła mi prognoza, nawet 4000 na rękę bym nie miiała, niech się wypchają tymi emeryturami ZUSowskie gnidy.

Gość gość
13:09 Umiesz czytać idiotko? Przecież napisala, ze nie może miec dziecka. Ze dwa razy poronila!

Gość gość
Zaorałyście fanatyczkę wskaźnika demograficznego :)

Gość gość
To ja z 14:07 Nie wiem co bedzie. Nie zabezpieczamy sie, ale juz sie typowo nie staramy. Pogodzilam sie, ze matka wiecej nie zostane. Zal mi tylko męża bo pewnie nie będzie mial dzieci. Co z tego, ze razem mamy ponad 5 tysięcy. Czasem pod 6. Jak kredyt i oplaty pochlaniaja ponad polowe tego? Utrzymanie dziecka to pikus przy tych pieniądzach, które musielibysmy miec na juz zeby sie zdiagnozowac i podjac jakies leczenie. Jedyne pocieszenie to fakt, że w ciążę zachodze. Moze za 3 razem sie uda. Jak to mówią do trzech razy sztuka...nie wiem. Seks uprawiam ze swiadomoscia, ze jak zajde to i tak poronie. Jestem zrezygnowana.

Gość gość
To po co żyjecie ponad stan? z 6 tysięcy opłaty pochłaniają Wam połowę? Trzeba bylo zostać w rodzinnych stronach a nie stac się słoikiem, nie mielibyście współwłasności z bankiem na mieszkanko a koszty czynszu rozbijalibyście po połowie z rodzicami.

Gość Dagmara2002
Największe ryzyko złapania zakażenia pochwy i upławów jest jak się często zmienia chłopaków. Ja np. mam 16 lat, a i tak już straciłam rachubę ilu mnie przelatywało. No i już raz musiałam się leczyć jak widać. Pewnie nie byłoby takich problemów, gdybym używała gumek, jednak pełnego uczucia doznaję tylko bez. A teraz to nawet mój organizm domaga się więcej zabaw, bo od 2,5 miesiąca nie mam okresu. Co prawda brak okresu nie wiem dlaczego powoduje przewlekle nudności, ale trudno.

Gość gość
dziś rownie dobtze zapytac mozna " a skad wiesz ze ja dozyje do emerytury"

Gość gość
15:00 Ty sie dobrze czujesz? Nie kazdy pochodzi ze wsi w ktorej mieszkal w domu. Ja do swoich rodziców mam 5 minut drogi z buta. Do tesciow mamy 30 km. Maz przeniósł się do mojego miasta. Mielismy się zwalic moim rodzicom do 2 pokojowego mieszkania? Nie jestesmy zadnymi sloikami moja droga. Ponad stan nie zyjemy. Mamy 70 metrowe mieszkanie na kredyt jak 80% mlodych w tym kraju. Mieszkanie trzeba oplacac. Z tym, ze my kredytu nie bralismy na calosc i za 5 lat bedzie splacony. Utrzymać auto też trzeba no i po prostu zyc. Nie klepiemy biedy, ale trudno jest wykopac pare tysięcy spod ziemi. Oszczednosci natomiast sa nietykalne bo niestety roznie bywa w życiu.

Gość Dagmara2002
Gdy jest mało hajsu, to można spróbować leczyć upławy jakimiś domowymi sposobami, nie płacąc za ginekologa. Jednak z pewnością efekty będą słabsze i problem w pełni nie zniknie. Po prostu może nie będą już upławy tak intensywne, ale w pewnym stopniu regularnie będą nawracać

Gość gość
Dagmara W*********j z tym spamem kretynko.

Gość Dagmara2002
Mi oczywiście hajsu nie brakuje, bo i tak mama mi da, więc żadnym zielskiem się nie leczyłam, tylko normalnie mi ginekolog leki przepisał. Także teraz jestem już zupełnie zdrowa i nie mam upławów

Gość bob
Dnia 20.08.2018 o 15:39, Gość gość napisał:

Ja pracowałam w banku ale zwolniłam się bo dostaję 3000 z 500 plus a tak to zarabiałam 4000 zł. Więc nie było sensu pracować.

jak nie było sensu pracowac z pracy zarabialas 4000zl i z 500+ miałas dodatkowo 2500zl

Gość precz z pisowcami

małpy  pisowskie winny za jedynaków umierać w wielkim cierpieniu