Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blogerka MAMOWYMIOCZAMI

Polecane posty

Gość gość

A co tu się stało ? Dlaczego dyskusja została usunięta?

Gość gość
Raczej się nie usunęła sama, pewnie interwencja "zdystansowanej" do siebie Agnieszki. Śmiechu warte

Gość gość
A szkoda

Gość gość
Tak, ona reagowała dalej. Taka o to dziewczyna z dystansem ha ha ha żenada. Widzislam getry którymi chwaliła się na story. Boże ale zero gustu

Gość gość
Teraz tłumaczy dlaczego wygląda tak, a nie inaczej po ciąży, porównując się do Mariny... To nie ciężka praca, to nie ćwiczenia, to nie samozaparcie sprawiło, że inne kobiety wyglądają lepiej niż A po porodzie-TO GENY. Trzymajcie mnie..

Gość gość
Akcja z udostępnianiem zdjęć? To podobne jak prośby o żebrolajki :p

Gość gość
Ta akcja z udostępnianiem zdjęć i „zachwycaniem” się swoimi obserwatorami to już dno...

Gość gość
Bo ona jest już na dnie

Gość gość
Mnie najbardziej denerwuje to tłumaczenie czemu to nie ma ślubu, bo niby nie ma pieniędzy, no kurcze sorry nikt z nas nie ma pieniędzy a jednak śluby są, jak już nie można odłożyć to można nawet wziąść pożyczkę a potem oddać z pieniędzy danych od gości, wszystko da się rozwiązać jak się chce, bo takim tłumaczeniem to się nigdy ślubu nie doczeka

Gość gość123452
Właśnie dodała zdjęcie jednej ze swoich obserwatorek, na którym była ukazana książka do histologii. Agnieszka podpisała, żeby przyznała się jak jej poszła poprawka z HISTORII. Boże, niech jej ktoś odetnie Internet i da kartę do biblioteki. A nawet jeśli źle przeczytała, to chyba świadczy jak uważnie sprawdza swoich obserwatorów. Żenada.

Gość gość
Te dzieci zebiska maja po tatusiu. Rozjechane na kilometr. O swoje dba a reszta no coz

Gość gość
do dzieci nic nie mam, jak to dzieci, chociaż dla mnie filmik w którym jej córka mówi : Mamo nie nagrywaj jak jem - jest tragiczny, no ludzie... tak samo ubranie, mam inny gust . Co do dzieci to z tego co pamiętam aparat zakłada się na STAŁE zęby nie mleczaki ... ja za nią nie przepadam dlatego nie obserwuje jej, kiedyś obserwowałam bo uważałam że jej corka jest słodziutka, ale ona jak ona mnie irytuje- stąd poszedł unfollow- Wam też radzę :D

Gość gość
Naprawdę aż tak Wam sie nudzi „idealne madki”, ze ciśniecie po Agnieszce i jej rodzinie?! Jak Wam sie ona i jej profil nie podoba, to po jaka cholerę ja obserwujecie?! Nie kumam Was w ogóle. Pozdro, żyjcie nadal w tym Waszym pełnym zawiści świecie !

Gość gość
Ja już dawno odlajkowalam bo nic ciekawego tam się nie dzieje, a dwa ze ta żenująca reklama wszystkiego i udawanie cudownej matki pod publikę...

Gość gość
Brechtam. Do mądrali, którą denerwuje brak ślubu. Mnie denerwuje twoja uboga polszczyzna, poczytaj słownik, albo trochę książek, bo widzę, że słabo u ciebie z ortogafią... której brak razi po prostu po oczach. Zajmij się swoim ślubem lepiej, a nie komentujesz. Nie mają kasy, to nie mają i nic ci do tego, może tobie wystarczy zwykła ceremonia, Agnieszka natomiast nie raz zaznaczała, że ślub się bierze raz w życiu i ma być wymarzony, czyli dla tych co nie czają, będzie bardzo drogi. Nie żyjemy w czasach naszych babć, gdzie brak ślubu był grzechem śmiertelnym. Wy się ogarnijcie i swoje zębiska, waszych idealnych mężów i wasze idealne dzieci. Pewnie większość z was kisi się na wynajmowanej kawalerce. Kozaki w necie, pi**y w świecie. Nie pozdrawiam

Gość gość
"Brechtam. Do mądrali, którą denerwuje brak ślubu. Mnie denerwuje twoja uboga polszczyzna, poczytaj słownik, albo trochę książek, bo widzę, że słabo u ciebie z ortogafią... której brak razi po prostu po oczach. Zajmij się swoim ślubem lepiej, a nie komentujesz. Nie mają kasy, to nie mają i nic ci do tego, może tobie wystarczy zwykła ceremonia, Agnieszka natomiast nie raz zaznaczała, że ślub się bierze raz w życiu i ma być wymarzony, czyli dla tych co nie czają, będzie bardzo drogi. " Nie jestem madrala w stosunku do Ciebie bo z tego co widzę, to Twoja wypowiedź też nie jest super poprawna gramatycznie. Jak się nie ma konkretnych argumentów to najlepiej się czepiać ortografii! Jeśli chodzi o mój ślub to już dawno go wzięłam i wcale nie był ubogi i też nie miałam pieniędzy ale poszłam i zarobilam razem z mężem, ciężka pracą bo jak się chce to można wszystko a nie siąść i mówić nie robię bo nie mam pieniędzy, no chyba, że się czeka aż rodzice z dziadkami sypną groszem. Ale co to za satysfakcja,ze ktoś mi dał, lepiej samemu zarobić. Jest ciężko wszystko kosztuje, ale ciężka pracą można osiągnąć wszystko nie tylko ślub. Piszesz po co ślub ano nie tylko ze względów religijnych ale też prawnych bo z tego co słyszałam to mają wprowadzić tzw"bykowe" i wszyscy kawalerzy i panny a także żyjący bez ślubu a mający 25 lat będą płacić podatek, może wtedy to ich bardziej zmobilizuje do szybszej decyzji o ślubie haha