Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naiwnie sądzicie, że praca lub brak pracy zawodowej decyduje o jego zdradzie?Hah

Polecane posty

Gość gość

Nie ma absolutnie ŻADNEJ reguły, jakie kobiety są zdradzane. Możesz być gospodynią domową a jak on cie kocha to nic nie zrobi złego, możesz być panią szefową działu w wielkiej firmie i nie oznacza to, że cię nie zdradzi, może chcieć to zrobić z jakąś, od której on będzie się czuł zdolniejszy i bardziej zaraqdny, bo faceci tak lubią. Nie oznacza to, że tzw. kura domowa (nie lubię tego określenia) może być spokojna, bo jej fagas też może mieć problem że kobieta od niego odstaje. Reasumując, to nie praca, brak pracy, studia takie, śmiakie czy brak studiów sa powodem zdrad. Gdy NIE MA MIŁOŚCI lub ktoś jest rozpasanym ochlajtusem, powód znajdzie się zawsze.

Gość gość
Oczywiście, że nie ma reguły. A tak naprawdę, to większość facetów zdradziła albo zdradzi. Duża część, która nigdy nie zdradziła, nie zrobiła tego, bo zwyczajnie nie miała okazji.

Gość gość
Oczywiście, że nie ma reguły. A tak naprawdę, to większość facetów zdradziła albo zdradzi. Duża część, która nigdy nie zdradziła, nie zrobiła tego, bo zwyczajnie nie miała okazji. Rozumiem ze czytasz w myslach każdego faceta? Uwierz ze sa mężczyźni którzy nie zdradzają Ale widać ty takiego nie spotkalas. I co znaczy nie miec okazji? Jak ktos chce to zrobi to w każdej chwili Pozdrawiam :-)

Gość gość
Pewnie i nie ma znaczenia ale kobiecie niezależnej finswowo i mentalnie łatwo stanąć na nogi i zacząć życie od nowa.

Gość gość
I co znaczy nie miec okazji? xxx To znaczy, że nigdy tak się nie zdarzyło, że jakaś kobieta aktywnie go podrywała i chciała z nim uprawiać seks. Okazja czyni złodzieja :-) Facet nie musi planować zdrady, nie musi szukać żadnych kontaktów seksualnych. Wystarczy, że na wyjeździe integracyjnym, atrakcyjna koleżanka wejdzie mu do łóżka i zdrada gotowa :-D

Gość gość
Uwierz ze sa mężczyźni którzy nie zdradzają xxx Przeciez napisałam "większość". Większość to nie WSZYSCY! Wg danych CBOS zdradę ma za sobą 52 % Polaków. No ci się przyznali :-)

Gość gość
o znaczy nie miec okazji? xxx To znaczy, że nigdy tak się nie zdarzyło, że jakaś kobieta aktywnie go podrywała i chciała z nim uprawiać seks. Okazja czyni złodzieja usmiech.gif Facet nie musi planować zdrady, nie musi szukać żadnych kontaktów seksualnych. Wystarczy, że na wyjeździe integracyjnym, atrakcyjna koleżanka wejdzie mu do łóżka i zdrada gotow Xxxx Aha...czyli facet to taka maszyna która nie zna slowa nie... Laska mu wchodzi do lozka a biedny misio co ma zrobic? Albo ten temat to prowo albo troll

Gość gość
Oczywiście, że nie. Mąż zdradzał mnie ze studentką. Mimo, że pracowałam.

Gość gość
Aha...czyli facet to taka maszyna która nie zna slowa nie... xxx Oczywiście, że nają słowo nie. Pytanie tylko ilu z nich by z tej znajomości skorzystało w takim wypadku. Możesz się oszukiwać i idealizować płeć męską, jednak natura zprogramowała ich na zapłodnienie jak największej ilości samic. Nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Uwierz ze sa mężczyźni którzy nie zdradzają Ale widać ty takiego nie spotkalas. xxx Może są. Tylko skąd mam wiedzieć, że akurat ten spotkany przeze mnie facet nigdy nie zdradził? Jaką mozna mieć pewność? Przecież mężczyźni nie przybiegają po zdradzie i nie opowiadają o niej. Nie rozpowiadają na około, że zdradzili partnerkę. Zastanow się trochę.

Gość gość
gość dziś Pewnie i nie ma znaczenia ale kobiecie niezależnej finswowo i mentalnie łatwo stanąć na nogi i zacząć życie od nowa. X Uwierz mi, że nie. Miałam mieszkanie po babci, połowę pieniędzy ze sprzedaży wspólnego mieszkania, stała pracę i do dziś jestem bardzo nieszczęśliwa. On ożenił się i ma dziecko z tą studentką.

Gość gość
Żona mojego kochanka pracowała. Miała całkiem niezłe stanowisko, była zadbana. W zasadzie tak pod względem kariery zawodowej / wykształcenia jak i wyglądu była lepsza ode mnie. Nie ma więc reguły.

Gość gość
21:52 przykro mi. Faceci są swiniami. Moim zdaniem kazdy zdradza. Kazdy facet.

Gość gość
Monogamia jest niezgodna z naturą :-)

Gość gość
Nie wierzę że każdy. Po prostu wydaje mi się to nieprawdopodobne.