Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy KOSZMARNY seks...

Polecane posty

Gość gość
Niech cie doprowadzi do orgazmu jezykiem i ustami, po twoim orgazmie wejdzie w ciebie bez problemu:) mialam podobnie:)

Gość gość
Ja miałam orgazm, ale on nie miał, nie wszedł we mnie bo nie zmieścił się. Miałam orgazm w trakcie minetki

Gość gość
Prób jeszcze raz do oporu, to są małe przejściowe chwilowe problemy. Wbrew pozorom łatwe do przeskoczenia.

Gość gość
Boje się że go stracę.. :(

Gość gość
Ja też miałam taki problem, ale po zdjęciu rajstop wszedł cały po same jaja!

Gość gość
Ciesz się po porodzie będziesz tu narzekać że masz luźne c****o

Gość gość
"Nie to nie był jego pierwszy raz. Jest ode mnie 12 lat starszy. Wkurzył się. Boje się że mnie zostawi przez to" X Wkurzył się???? Sama to zostaw.

Gość gość
Zerwij z tym staruchen na chuj jesteś z podstarzałym facetem, który nie jest prawiczkiem.

Gość gość
Dziewczyno weź się ogarnij. Masz 23 lata, dorosła i myślałem dojrzała kobieta. Jak możesz pozwolić, żeby facet tak Cię traktował. Wkurzył się, bo nie wyszedł wam pierwszy raz? Jestem w szoku po tym co przeczytałem. Facet jest 12 lat starszy i robi Ci takie sceny? Powinnaś od razu dać mu w twarz, a Ty jeszcze zdecydowałaś się stracić z nim dziewictwo, a teraz jeszcze się boisz, że Cię zostawi. Ty jesteś tak głupia czy tak ślepo zakochana? Oby ten facet więcej się do Ciebie nie odezwał. Tego Ci życzę z całego serca, bo śmieci powinny się wynieść same. Zobaczysz, że jeżeli zakończysz tą znajomość to za kilka lat jak sobie o tymprzypomisz, to będziesz szczęśliwa, że już się nie znacie. Naucz się szacunku do samej siebie. Facet ma Cię szanować. Ty jeszcze zachowałaś dla niego dziewictwo, a ten jakieś cyrki odwala. Ty naprawdę nie rozumiesz, że zasługujesz na wyjątkowy i magiczny pierwszy raz? Takie rzeczy robi się z kimś kto bardzo Cię kocha. Nie wiem czy nigdy nie miałaś facet, który prawdziwie Cię kochał, że nie widzisz tego na co zasługujesz, a co daje Ci ten palant. Ten gość chce Cię tylko zaliczyć i zostawi Cię zaraz po tym, bo nie będzie mu z Tobą dobrze w łóżku. Zrozum, że seks uprawia się z miłości, a pierwszy raz przeżywa się z kimś wyjątkowym, najlepiej z tym, który jest albo przynajmniej wiesz, że będzie Twoim mężem. Życzę Ci wszystkiego dobrego, tylko weź się ogarnij, bo w tym wieku powinnaś zupełnie inaczej widzieć takie sprawy

Gość gość
Ja tam się cieszę, że wam się nie udało. Chyba ktoś nad Tobą czuwa :) powinien ten twój czekać, aż będziesz gotowa bo jak się wkurzył to ty się jeszcze bardziej zestresowałaś. Jak odejdzie to po seksie też by odszedł ale wtedy byś czuła się upokorzona, wykorzystana. A tak nie zdobył Ciebie :D Nie możesz mieć takiego niskiego poczucia swojej wartości! Nie pchaj się na k****a na siłę. Prawdziwy mężczyzna o 12 lat starszy rozdziewiczyłby Ciebie już za pierwszym razem. Po pierwsze powinien najpierw posmyrać siuskiem po łechtaczce i nawet byś się nie skapnęła jakby Ci wgramolił szybko do środka, zawyłabyś z bólu i nie byłoby odwrotu :D a po jakimś czasie ból mija i jest przyjemnie ale może być tak, że orgazmu pochwowego możesz nie mieć i to też normalne :p orgazm pochwowy ciężko uzyskać

Gość gość
Dzięki wam za dobre rady.. podniosły mnie trochę na duchu. ON jest bardzo inteligentny, ma niesamowitą inteligencje emocjonalna. Jak mnie pierwszy raz pocałował poczułam dreszcz od czubka głowy po koniuszek palca u stopy. Wiedziałam że oboje chcemy tego seksu. Po prostu. A ja go zawiodłam. Pomyślał że go nie podniecam, że jestem gówniarzem . Znajdzie sobie pewnie ładniejsza i bardziej doświadczona w "tych" sprawach. Nie czuje się bezwartościowa. On mnie bardzo dowartosciowal. Ale potem się pewnie rozczarował mna. Chciałabym być doświadczona. Po co mi to dziewictwo jak nie mogę dać szczęścia ukochanej osobie. Przykro mi że nie poczuł się tak jakby tego chciał..tyle:(

Gość gość
Nie przejmuj się, ja też za pierwszym razem miałam starszego o 9 lat faceta. Też nie umiał trafić za pierwszym razem ale za drugim już trafił ;) nawet nie zauważyłam kiedy to się stało ;) co prawda bolało trochę ale dało się przeżyć. To widocznie z nim ćos jest nie tak, może Cię nie wystarczająco podniecil ;) musisz być wyluzowana bo jak się będziesz spinac to nic z tego nie wyjdzie ;p

Gość gość
Rzucił mnie

Gość gość
To się ciesz

Gość gość
Jestem załamana, nie wiedziałam że tak ze mną źle ;(

Gość gość
Dlaczego faceci nie chcą dziewicy

Gość gość
Żałosne prowo, a jeśli to nie prowo to naprawdę powinnaś się cieszyć.

Gość gość
To nie żadne prowo!! Gdybym miała pisać prowo wymyśliła bym coś ciekawego, uwierz mi :(

Gość gość
Po co Ci ten staruch?

Gość gość
Bo jestem szczęśliwa przy nim, od razu świat staje się piękniejszy;( a on ze mną nie był ;((

Gość gość
Skoro nie był to i tak by Cię zostawił. Nie masz czemu po nim płakać

Gość gość
Jestem beznadziejna, idę, na razie. Dzięki za dobre słowo, wszystkiego dobrego !

Gość gość
NIE jesteś beznadziejna, pamiętaj o tym i nie daj sobie tego wmówić. Gdyby był prawdziwym mężczyzną to by to zrozumiał i spróbował jeszcze raz. Pewnie wywierał na Ciebie za dużą presję dlatego się nie udało. Musisz to zrobić z własnej woli i być pewna na 100% że tego chcesz. Jak będziesz odprężona to na pewno się uda, pewnie byłaś zdenerwowana i się bałaś. Mam rację?

Gość gość
Eh nie wiem czy taka presję bo oboje tego chcieliśmy. A ja nie sprostalam. Boże jak mi wstyd :(((((

Gość gość
Jak długo się spotykaliście?

Gość gość
Co Ci powiedział jak wam nie wyszło?

Gość gość
Doświadczony kolo nie umiał ci przebić błony ?śmiech na sali. Co za typ haha.

Gość gość
Może wcale nie był taki doświadczony...

Gość gość
Spotykaliśmy się jakieś niecałe 2 miesiące. Od początku chcieliśmy tego seksu. Powiedział że on wie że ja nie będę z nim szczęśliwa dlatego mnie zostawił. A ja myślę że nie dałam mu satysfakcji seksualnej. Dlatego odszedł. To nie jego wina. To przeze mnie :(