Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Nie myślcie ze jestem jaką gowniarą które chce mieć chłopaka bo wszystkie koleżanki maja. Mam 20 lat i czuje się samotna. Ogólnie zagaduje do mnie wielu mężczyzn ale żaden mnie nie zainteresował sobą na tyle. Byłam w dwóch poważnych związkach ale to nie wyszło. Mam wrażenie ze podświadomie wybieram chłopaków nieodpowiednich...Bo oboje mnie zdradzili. Całkiem niedawno poznałam faceta. Niby nic zobowiązującego ale jednak przekonywał mnie ze mnie kocha. W samym zachowaniu widziałam ze jestem dla niego ważna i miałam wrażenie ze byłby w stanie zrobić dla mnie wiele. Ale niestety słowa to słowa. Zostawił mnie z dnia na dzień-BEZ SŁOWA. Wrócił do swojej byłej. Nie mamy kontaktu choć przypuszczam ze gdyby była taka możliwość to moglibyśmy być razem. Jednak nie możemy być razem. Nie potrafię o nim zapomnieć. Mam wrażenie ze nie spotkam już takiej osoby, każdy facet jakiego spotykam jest nieodpowiedni. Czasem zdarza się fajny facet ale czegoś mi w nim brakuje i w żadnym z nich nie ma tego CZEGOŚ, tej chemii między nami. Chciałabym się prawdziwie zakochać :(

Gość gość
Skończy poznasz tego jedynego. To przychodzi niespodziewanie

Gość gość
Za 15lat poznasz chłopaka

Gość gość
Dlaczego za 15 lat?

Gość gość
Bo jest większa szansa, że trafi Ci się normalny

Gość gość
Psychiczni wyginą i pozostaną normalni.

Gość gość
20 i już miałaś 2 fuj... :o

Gość gość
i ona jeszcze mówi że to były dwa dojrzałe związki:D 20 lat ledwo ma psychicznie to to jeszcze dzieciak, już 2 związki za sobą i ona twierdzi że dojrzałe związki:D

Gość gość
Kurwa mać! Wy na tej pieprzonej kafeterii siedzicie i tylko ludzi krytykujecie. Poważne związki (czytaj: dłuższe, stałe). Idioci..

Gość gość
Młoda jest i moze tak uważać, wiec czepianie sie tego nie za bardzo przystoi niby dorosłym osobom. Pamiętaj, że każda miłość nie jest tą ostatnią i zawsze masz szanse na prawdziwe uczucie w tym chorym zepsutym świecie... nic na siłe :) Pozdro od starszego :)

Gość gość
Dzięki..;) Wiele osób twierdzi ze miłość przychodzi niespodziewanie. Ale ja boje się ze nie przyjdzie i ciagle o tym myśle

Gość gość
Podobno tak. Do mnie zawsze przychodziła nieproszona i zawsze ta niespelniona, ale wierze, że nie wszyscy maja pod górkę i do Ciebie przyjdzie ta prawdziwa :)

Gość gość
Dziękuje, życzę tego samego :) ale narazie nie mogę zapomnieć o tym który odszedł do byłej.

Gość gość
Też chciałbym mieć teraz te 20 lat. Eh, ile ja wtedy miałem marzeń, entuzjazmu i planów na życie. A teraz to szkoda gadać.

Gość gość
Może priv?

Gość gość
Kto priv?