Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedzenie i błędne koło

Polecane posty

Gość gość

Hej pytanie do mam. Moja 14 miesieczna w tej chwili córka przestała sie w nocy budzić gdy skończyła 3 miesiące. Nagle teraz zaczeła sie budzić na jedzenie spowrotem. Próbowałam jej podawać wode tulić przeczekać tzn oczywiscie przy łóżeczku bo nie potrafie zostawić córki płaczacej samej, nic nie pomaga. Musi dostać mleko wtedy zasina od razu. Kolacje je o 18.30 jeszcze przed spaniem koło 20.00 dostaje mleko. I jeszcze jeden problem mała zawsze miała rytułał wieczorny kolacja tulimy kąpiemy mleko i grzecznie do łóżeczka. Od jakiś dwóch tygodni musze stać przy jej łóżeczku i głaskać plecki bez mamy nie zasnie. Jedyna zmiana u nas to taka ze siostra urodziła dziecko i kilka razy sie maluchem zajmowałam, pisze o tym bo sb pomyślałam ze moze mała jest zazdrosna ponieważ jak tam jedziemy ona zawsze jedzie ze mną to jak tylko wezme malucha na ręce ona od razu pcha sie na kolana do mamy. Musze ją.wziać bo byłby płacz. Doradzcie coś.

Gość gość
śpijcie razem

Gość gość
Dzieci przechodzą różne etapy, Twoja może mieć teaz skok rozwojowy, staraj się trzymać nadal Waszych rytuałów, ale jesli potrzebuje czegoś więcej, to zaakceptuj to, po czasie zacznij powoli ograniczac