Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaUK

czyszczenie zarodka jaką metodę wybrać?

Polecane posty

Gość niezdecydowanaUK

tabletki czy mechanicznie?

Gość gość
Najlepiej żadną.

Gość gość
poród i ciąża to zagrożenie dla zdrowia niestety większe niż czyszczenie zarodka

Gość gość
Nie pisz czyszczenie zarodka tylko otwarcie, że będziesz mieć aborcję. A metoda zależy od tego, który to tydzień ciąży. Ja miałam 2 aborcje farmakologiczne, w 7 i 9 tygodniu ciąży, w Polsce, sama kupiłam tabletki, na które receptę wypisał mi znajomy, który jest lekarzem.

Gość gość
10:08 ja się zawsze zastanawiam czy niema się później wyrzutów sumienia? Bo jednak mogły to być twoje dzieci...nie oceniam absolutnie tylko pytam z ciekawości

Gość gość
"gość dziś 10:08 ja się zawsze zastanawiam czy niema się później wyrzutów sumienia? Bo jednak mogły to być twoje dzieci...nie oceniam absolutnie tylko pytam z ciekawości" Do 10:28 miało być ;)

Gość gość
Ja dostalam od lekarza - Wielka brytania - tabletki. najpierw oczywiscie rozmowa z lekarzem, czy na pewno tego chce I dlaczefgo. ale ja mialam wskazania by ta ciaze usunac , biore antydepresanty i nie powinnam byc w ciazy a co poradze, ze guma zawiodla. dwa razy w zyciu mi gumka pekla, pierwszy raz wzielam tabletke "po", ale ten drugi raz to watpilam ze zajde... a jednak, zaszlam. musialam te tabletki poronne wziac w szpitalu I spedzilam tam kilka godzin., dwa dni pozniej druga dawka. potem krwawilam, taki mocny okres, poltora tygodnia. tyle.

Gość gość
to ja z 11:02 - mam dziecko 6-letnie, wiecej nie planuje. kilka nieprzyjemnych wydarzen sprzed paru lat sprawilo, ze musze sie leczyc antydepresantami I nie powinnam byc w ciazy dopoki biore leki.

Gość gość
zarodek tak jak okres tez mogłobyć dzieciątko ale nie ma co miesiąć

Gość gość
8 tydzień to babolek bardzo czesto takie ciaze same sie poraniaja i kobieta nawet nie wie mysli ze to okres