Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona i zla

zdrada? szwagierka kolejny raz oszukała brata mojego męża

Polecane posty

Gość zniesmaczona i zla

mają 3 letnie dziecko. z 4 lata temu lub 5 smsowala z jakims kolesiem . jeszcze wtedy nie mieli slubu ani dziecka. szwagier jej to wybaczyl. dokładnie rok temu poznala jakiegoś chłopaka i misiowali sobie na mess i przez tel. i wszystko wyszlo na jaw. szwagierka blagala go obiecywala itd. był;i już 2 lata po slubie i 2 letnie dziecko. wybaczyl jej! teraz wrocil dzień wcześniej z delegacji i zastal ja na kanapie spiaca z innym facetem. w dom u tez byla jej przyjaciolka i corka. mowil ze corka spala z ta kolezanka . wywalil ja w srodku nocy z domu . na drugi dzień znalazł wiadomości na jej mess jak opowiada jakiejś koleżance " on siedział w jednym rogu ja w drugim i nei wytrzymalam' teraz tłumaczy się ze nie wie czemu tak pisala. przyznala mu się ze z 2 razy on tam nocowal. on w weekend jezdzil z nia i ich corka nad wode. wczoraj ona zaprosila go na kawe i frytki z corka do maca. on mowi ze nie wie co zrobi ze szkoda mui 9 lat zwiazku. jego rodzice sa zalamani. tej dziewczyny nienawidza. boja sie o syna ze z nia bedzie. sama nie wiem jak sie zachowac i czy cos mu prtzetlumaczyc. po tym fakcie na drugi dzien do mojego meza mowil ze teraz jej nie wybaczy ze to koniec ze wezmie rozwod a tu tak go urabia:(:(:(

Gość gość
nie ma ******** nie ma zdrady zajmijcie swoim zyciem

Gość gość
Nie wtrącaj się to najlepsza recepta,to ich życie niech sami problemy rozwiązują

Gość gość
siostra szuka haka na szwagierke pewnie zazdrosna o kase, nie czyta sie cudzych wiadomosci, a rozmawiac kazdy moze z kim chce tak samo chodzic na frytki

Gość gość
A to ci na REKE teraz ty jestes najlepsza

Gość gość
najlpiej wez ja zakop do rowa i bedziesz z bratem zyla jak maz i zona z nikim nie bedziesz rozmawiac a nie daj boze juz pojsc na frytki.

Gość zniesmaczona i zla
nikomu niczego nie zazdroszczę. pewnie ze można piosac z kim się chce ale nie flirtować jeśli się ma meza>??!