Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A czy można rodzić w pończochach albo rajstopach jeżeli nóg się wstydzę

Polecane posty

Gość gość

Czy można?

Gość gość
Najlepiej wcale nie rodzić.

tak, wtedy szpital nawet wychodzi z tym na plus, bo nie zatrudniają tej położnej co trzyma potem to dziecko jak już wyjdzie

Gość gość
A ja mam pytanie. Czy można rodzic w szpilkach? Uwielbiam moje czerwone haj hilsy i chce ładnie wyglądać na sesji porodowej

Gość gość
Ja rodziłam w szpilkach i nie polecam. Rodziłam w wodzie i przebiłam basen. Woda zalała pół oddziału. Ale i tak warto było wyglądać idealnie leżąc na wypompowany flaku

Gość _Carycka
Nóg się wstydzisz ale rozklapiochy pokazywac obcym to nie masz z tym problemu?

Gość gość
Ci ludzie mają GDZIEŚ Twoje nogi. Przez lata dzień w dzień po kilkanaście par takich nóg widzą, a i tak skupiają się na cipce. Jak chcesz to rozerwij dziurę w strategicznym miejscu w rajstopach, ale wystawisz się na mega śmieszność i całkiem możliwe, ze staniesz się bohaterką historyjki jak to trafiła im się szajbuska rodząca w pończochach/rajstopach. Chcesz nią być? A Twoje gole nogi jakiekolwiek by nie były zapomną następnego dnia, jak nie tego samego. Pończoch nie. Skoro ważne jest dla Ciebie co inni myślą (piszesz, ze nóg się wstydzisz) to wtedy dopiero wystawisz się na śmieszność

Gość marawstala
Możesz urodzić nawet w kreacji wieczorowej : )

Gość gość
Dobra juz nie kpij ty zapuszczona locho cycuchu obwisły szpetny . To ze nie nie masz make upu to trudno ciekawe co na to twoj mezus

Gość gość
To jakiś pusty bęben zaklada te tematy bo ją ugodziło to ze niektore babeczki rodzą z pomalowanymi rzesami na innym temacie :) i teraz zaklada te nędzne prowokacje ten dinzoaur sku. Rwy.synski

Gość gość
Poza tym wiesz po ile godzin lekarze i pielęgniarki siedzą w szpitalu? W takim stanie naprawdę maja gdzieś nogi kolejnej rodzącej

Gość gość
Temat dla beki a wy żyły sobie wypruwacie Hahaha wyciągnijcie kij z tylka i wyluzujcie rozwścieczone suki z wścieklizna macicy

Gość gość
Nie gol, nie bedzie widac ze krzywe!

Gość gość
Hahahha o ja pierdziele, a tak naprawde mozesz kupic ponczochy przeciwzylakowe. Polecane do porodu