Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowa starczka

Polecane posty

Gość gość

Lat 20 Misio 30 Stara się od 3 miesięcy i wychodzi ze skory ze to tak długo trwa. W jej słowniku znajdują się takie słowa jak Owulka jajniś Maciczka Zarodus Żołnierzyki u misia Serduszkowanie Jajowodziki Sluzik Kiedy zakłuje ja bok podejrzewa ciąże Gdy wyskoczy czyrak na plecach myśli ze to ciaza pozamaciczna. Oczywiście jest wyposażona w różne gadżety typu termometr do mierzenia „tempki” gdzie przy każdym skoku dostaje zawału i namawia misia do serdeszkowania. Ma także testy owulacyjne których umoczonych w moczu zdjęcia wrzuca na Kafe i razem z innymi staraczkami rozstrząsaja czy to już owulka czy jeszcze nie. Ale na wszelki wypadek radzą jej starać się jeszcze przed owulka żeby wyszła dziewczynka.

Gość gość
Szkoda ze Misio nie zaklada takich tematow, bylaby jescze wieksza beka Proponuje jeszcze dodac zdjecia ze staran (czy Misio dobrze trzyma karabin, czy moze lepiej troche wyzej) i degustacje sluzu (byl bardziej slodki niz wczoraj z lekka goryczka, myslicie ze sie uda?)

Gość gość
O tak konsystencja sluziku musi być zbadana. Lepki, wodnisty, rozciągliwy, słodki, słony, rybi

Gość gość
Serduszkowanie wygrywa, aż mnie skręca z zażenowania :-D

Gość gość
A według mnie wygrały żołnierzyki:D :D :D

Gość gość
Ojojoj... chyba ktos tu zle odrobil lekcje. A gdzie przytulanki.