Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle gazy w pochwie nie mam już sił

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam takie jakby gazy w pochwie, tzn czuje jakby zbierało mi się tam powietrze i czasem lekko przemieszczalo ale nigdy nie wychodzi to głośno. Mam tak cały czas. Podczas stosunku nie mam tych typowych gazów pochwowych. Byłam już u ginekologa ale mówił ze wszystko Ok, urolog tez mówi ze żadnych bakterii w moczu. Może miał ktoś podobnie. Takie dziwne uczucie jakby coś tam było w tej pochwie.

Gość gość
Też tak mam i to idzie w kierunku cewki i jakby stamtąd się uwalnia :P Nie przeszkadza mi to. Jestem 3mce po porodzie

Gość gość
U mnie tez właśnie tak jakby w kierunku cewki. Najpierw Myslalam ze to może zapalenie cewki moczowej Ja jeszcze nie rodziłam. Przeszukałam cały internet ale nie znalazłam co to może być i skąd się bierze.

Gość gość
W pochwie normalnie nie ma zadnej fermentacji i nie moga powstawac gazy. To tylko dostajace sie podczas ruchu ciala powietrze. Ignorowac.

Gość gość
W sumie ignorowalabym to ale to jakby drażni mi cewkę i mam takie uczucie lekkiego parcia na pęcherz. Sama nie wiem co to może być. Lekarze tez nie odpowiedzieli mi na to pytanie.

Gość gość
Wciagnij te gazy odkurzaczem

Gość gość
Takie jakby bąbelki też mi czasem idą w stronę lechtaczki, cewki i tam jakby uchodzą...