Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KsiężniczkaŁzr

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam. 26 czerwca urodziłam córeczke nie pamiętam dokładnie kiedy miałam okres po porodzie bo możliwe że miałam krwawienia po ranach wspomnę że przed ciążą miałam nie regularny okres od 8 dni regularnie stosuję tabletki antykoncepcyjne ativia po jakim dniu one zaczynają działać ? Mimo że zaczynałam brać od innego dnia . Kiedy mogę robić to bez prezerwatywy ???

Gość gość
A nie masz tego napisane w ulotce? Jeśli jesteś po porodzie to ja na Twoim miejscu to bym się skontaktowała z ginekologiem i z nim wszystko wyjaśniła. My dokładnie nie wiemy jak u Ciebie to wszystko wygląda i jak zachowuje się organizm. Zawsze możesz wejść na stronę http://antykoncepcjanamiare.pl/ ale wizyta u ginekologa i tak jest obowiązkowa

Gość gość
ja jak zaczelam brac anty, to przez tydzien chyba nawet ponad dla pewnosci kazałam mojemu chlopakowi zakladac gumkę. Przy jednym zapomnieniu o tabletce tez na moment wrocilismy do gumek. jak bierzesz regulanie nie lykasz innych prochow np antybiotykow to niepotzrebujesz dodatkowego wsparcia.

Gość gość
nie da się ukryć że tabletki powinno się rozpoczynać od pierwszego dnia miesiączki, wtedy wszystko jest jasne i antykoncepcja działa od pierwszej tabletki, ale możesz też zacząć tak jak ja w przypadku vines od 2-3 dnia cyklu z tym że wtedy dodatkowe zabezpieczenie jest konieczne przez 7 dni, ale jeśli jesteś w połowie cyklu to lepiej poczekać już do tego pierwszego dnia miesiączki bo bez sensu byłoby brać tabletki i stosować dodatkowe zabezpieczenie przez tyle czasu.