Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój długość 10.5 centymetra oraz obwód 11 centymetrów i moim zdaniem jest to dosyć mało jak na mój wiek(21). Jakieś rady?

Gość gość
Zawiesc ciezarek 5 kg i pol roku tak trzymaj Moj chlopak takim sposobem wydluzyl do 19 cm i teraz jestem zadowolona bo jestem super walona

Gość gość
23.41 To nie jest wielki problem. Twoja partnerka będzie osiągała orgazm w pozycji na jeźdźca. Ja mam 12 cm i moja żona nie narzeka. Gdy mnie ujeżdża osiąga orgazm. Czytałem kiedyś w książce Lwa Starowicza o przypadku faceta, który miał członka 5 cm w zwodzie. No, to już jest problem.

Gość gość
gość wczoraj a masz albo miales juz dziewczyne ? narzeka ? gość dziś ma racje , ja mam penisa ok 11-12 cm nie za gruby a narzeczona osiaga orgazmy , najwazniejsze z malym penisem to dobrze dobierac z partnerka pozycje , bo sa takie gdzie maluch sie sprawdza super , ale tez i takie gdzie niestety brak cm jest odczuwalny

Gość gość
Mój w zwisie ma 17 cm. a gdy stanie to 20,5 cm. obwód 14,5 cm. ale muszę powiedzieć, że nie zawsze mogę do końca. Są może takie kobiety co lubię większe pałeczki :)

Gość gość
gość dziś skad jestes ?

Gość gość
Centralna polska a ty?

Gość gość
podaj maila