Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki czarne brwi wygladaja u was koszmarnie ciemno brazowe tez

Polecane posty

Gość gość

Musicie wybrac. Jak chcecie byc blondi to jasniejsze brwi. Jak jednal chcecie mieć wyrazne brwi to farbujcie sie na ciemno albo jal jesteście naturalnymi brunetkami i czarne brwi sa wasze wlasne to glupio byście sie na blond farbowaly.

Gość gość
Kontrast czasem fajnie wyglada

Gość gość
A ja jestem ciemna blondynka i mam naturalne czarne brwi, co Ty na to? Ale ostatnio pofarbowalam się na bardzo ciemny braz na górze i blond na dole (ombre) i wygladam chyba lepiej niż kiedykolwiek :). Brwi jak zawsze maluje na czarno ale lekko dorysowuje bo mam swoje dosyć geste. Kiedyś probowalam malować kredką brązowa ale ewidentnie były 2 kolory brwi- moje czarne plus brązowa kredka, dziwnie to wyglądalo. Zostałam przy czarnym.

Gość gość
To jest tylko Twoje zdanie, więc możesz sobie wsadzić ten apel. Mnie się np podobają wyraziste brwi u blondynek, Kate Winslet, Diane Kruger i wiele innych i nie podoba mi się brak brwi, twarz jest wtedy kompletnie bez wyrazu, a po 40tce to tragedia, więc wszystkich nigdy nie zadowolisz. Ja jestem brunetką I kiedyś usłyszałam od jednego wypłosza, że mam brwi jak facet(mam zupełnie normalne brwi a la Keira Knightley) . A teraz po latach ten wypłosz ma tandety makijaż permanentny brwi na pół czoła, bo moda i wygląda jak ofiara losu :)