Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korek analny

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do panów czy nosicie wszelkiego rodzaju korki analne np.do pracy przy zwykłych obowiązkach domowych na basen .jeśli tak to piszcie jak to w waszym przypadku wygląda i ile godzin możecie nosić taki korek w sobie . Ja osobiście mam kilka korków i noszę je do pracy na basen do sauny gdzie trzeba siedzieć nago do sklepu na solarium wszędzie tam gdzie na co dzień przebywam w staram się go mieć w sobie ale najdłuższy czas jaki miałem korek analny w sobie to niecałe dwie godziny nie wiem dlaczego nie mogę nosić go dłużej. Jak chodzę do nagiej sauny to lubię się chwalić że mam go w sobie leżąc na brzuchu bądź siadając na wprost drzwi sauny w kucki tak że osoba wchodząca do sauny nie jest w stanie nie zauważyć że mam w sobie korek analny tak samo na basenie pod prysznicem gdy myję się i pochylam żeby umyć nogi bądź wycieram się ręcznikiem tak samo widać że mam go w sobie i spotkałem się już z różnymi komentarzami oczywiście nikt do mnie tego nie powiedział ale po cichu szeptali coś tam .

Gość gość
Na koniec wyciągam go z siebie i oblizuję też tak robicie ?

Gość gość
szeptali, że idiota. W sumie mieli rację

Gość Denio

Czasem noszę korek "analne kulki gejszy" potrafię w nich wytrzymać jakieś kilka godzin 😄 moze się postaram trzymać w pupie cały dzień