Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amBrożyk

sytuacja realna, czy skomentujecie ?

Polecane posty

Gość amBrożyk

- dział produkcji, na produkcji pracują same kobiety, powiedzmy 'babski młyn' i kobiety ogarniają większość produkcji , firma produkuje mrożonki i w czasie pracy kobiety , jak to kobiety rozmawiają, dyskutują, o modzie , rodzinie i dzieciach , jedne siedzą, inne stoją w czasie pracy , rozmawiają o facetach i pewna Ewa bardzo temperamentna opowiada koleżankom o swoich podbojach i przygodach z facetami i co wyprawiała z facetami a bzykała się pięć razy na dobę , przez koleżanki Ewa została nazwana 'nimfomanka' z ogromnym doświadczeniem bzykania ! i kolejna firma , 100 procent kobiet pracuje w 'dziale rozliczeń bankowych' i w czasie pracy kobiety , jak to kobiety rozmawiają, dyskutują, o modzie , rodzinie i dzieciach , jedne siedzą, inne stoją w czasie pracy , rozmawiają o facetach i pewna Ewa bardzo temperamentna opowiada koleżankom o swoich podbojach i przygodach z facetami i co wyprawiała z facetami a bzykała się pięć razy na dobę , przez koleżanki Ewa została nazwana 'nimfomanka' z ogromnym doświadczeniem bzykania ! co łączy obie kobiety , Ewa i Ewa ale może być Ela i Ela obie kłamią i fantazjują, wymyślają bzdury , gdy Ewa lub Ela ma chwilę przerwy powiedzmy na papierosa to jakiś TECHNIK próbuje zagadać do samotnej Ewy lub Eli i zaprasza na kawę po godzinach pracy a samotna Ewa lub Ela odpowiada: - mam chwilę przerwy na papierosa, chcę samotnie wypalić papierosa i proszę mi nie przeszkadzać ! po powrocie do pracy samotna Ewa i samotna Ela opowiada koleżankom z produkcji, czy widziałyście tego przystojnego chłystka, który mnie podrywał i zaprosił na kawę ? ten bezczelny chłystek chciał mnie zaprosić na kawę i od razu się zgodziłam !

Gość fghijk
napalony siusiaku streść wszystko w 1 zdaniu