Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adepel

cięcie cnc

Polecane posty

Gość adepel

Witam serdecznie. Mam pytanie - muszę zlecić wycięcie elementów metalowych dla mojej firmy i szukam firmy, która wykonuje cięcie cnc. Szukam w necie i wybrałam kilka potencjalnych firm, ale chciałam się najpierw doradzić zanim wybiorę. Możecie mi coś podpowiedzieć?

Gość adepel
w okolicach Krosna

Witam serdecznie. Mam pytanie - muszę zlecić wycięcie elementów metalowych dla mojej firmy i szukam firmy, która wykonuje www.laser.fabryka4x4.pl/obrobka-metali/ciecie-laserem-wycinanie-cnc.html. Szukam w necie i wybrałam kilka potencjalnych firm, ale chciałam się najpierw doradzić zanim wybiorę. Możecie mi coś podpowiedzieć?

Gość mirek

Prawda! Też korzystaliśmy z zmk, profesjonalne podejście do klienta a to cenię

Gość Satlek

Tak, ZMK Kazimieruk są fachowcami. Teraz zlecam części tylko im, dobrze sie z nimi wspolpracuje. 

Gość Goro
Dnia 19.03.2019 o 10:30, Gość Satlek napisał:

Tak, ZMK Kazimieruk są fachowcami. Teraz zlecam części tylko im, dobrze sie z nimi wspolpracuje. 

No dokładnie ja tez mogę to potwierdzic. Nie raz ratowali mnie czesciami, czy jakas obrobka ''na wczoraj''. Zdecydowaie mozna im zaufac

Gość Wiktor
Dnia 19.03.2019 o 10:30, Gość Satlek napisał:

Jak do tej pory współpraca z ZM Kazmieruk w moim przypadku układa się bez zarzutu. Jasno określone zlecenia, terminy wykonania. Na jakość nie narzekam, bo jest ok.