Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laluz

Przyciąganie

Polecane posty

Gość Laluz

Jak z nim jest? Nauka twierdzi że przeciwieństwa przy/pociągają :) Na mnie tutaj jak magnes działa to co podobne :D

Gość gość
co konkretnie cię pociąga?

Gość Laluz
Nie wiem sama co :) Ale spróbuję się dowiedzieć

Gość gość o podobnym zdaniu
Zostałem wywołany? ;) Masz rację. Podobieństwa są o wiele lepsze i sprawdzają się w perspektywie czasu :)

Gość Coś na ząb
Jesteś kropla w kroplę? ;) Podobieństwa jak najbardziej się przyciągają. Różnorodność w tym wskazana bo identyczność zagraża naszej wyjątkowości. Jesteśmy różnorodni a jak podobni, hęę... ;)

Gość Laluz
A poczułeś się wywołany Gościu Podobny? :) Przeciwieństwa za to budzą więcej różnych emocji, starcie jest bardziej intensywne, ale krótkie. I co będzie lepsze?

Gość gość
I do czego to rozkminianie ma doprowadzić?

Gość Laluz
Tego nie wie nikt :)

Gość gość
Aha. Na szczęście to nie cel się liczy a podróż sama w sobie.

Gość Masena_
Coś czuję Laluz, że chcesz zagmatwać najprostsze relacje międzyludzkie. Jeżeli kogoś nie lubię, to nie lubię. Bez zadawania zbędnych pytań czy szukania na siłę wyjaśnień. Lubię=lubię. Nie lubię=nie lubię. Próbujesz kokietować czy wybić się na kolejną ero gwiazdę. Parę dni temu była noc spadających gwiazd. Nie tylko ero. Lubisz onanków? Rajcuje Cię takie zainteresowanie? Szczerze?

Gość marawstala
Wole ludzi podobnych sobie : )

Gość gość
Masena_ jesteś mężczyzną?

Gość Masena_
A ja lubię ludzi zbliżonych do siebie w zachowaniu, ale nie w poglądach. Możemy pięknie różnić się. Nie lubię udawania dla osiągnięcia korzyści. Podła metoda. Tak, jestem facetem.

Gość gość
Myślałam, że poglądy mają wpływ na nasze zachowanie.

Gość Kobieta|
Z czym się zmierzasz?

Tak, poczułem się wywołany, bo chyba ostatnio wspominałem o podobienstwach. Masena, Laluz niczego nie gmatwa, a jedynie zadaje pytanie. Zresztą odwieczne. To do zawsze był dylemat stosunków między kobietą i mężczyzną. Lubisz ludzi zbliżonych w zachowaniu, są nie poglądach, ale to najczęściej poglądy kształtują zachowanie. A pięknie się różnić to stan tylko dla ludzi reprezentujących pewien poziom bycia i dyskusji. Niestety w Polsce coraz rzadziej spotykany. Więc co lepiej: zgadzać się i mieć zwykle życie, czy różnić i żyć emocjami, ale po głębszym poznaniu tracić panowanie nad całością? A może mieć zwykłe życie życie, zgadzać się i nauczyć się odkrywać emocje, szał?

Gość gość
Ja lubię podobieństwa i w życiu i w seksie

Gość Laluz
Masena, mam za mało czasu na forum żeby próbować gwiazdorzyć :) Dlaczego irytuje cię moje rozważanie jaka relacja jest lepsza. Intensywna, burzliwa, ale krótka, czy spokojna, mniej ekscytująca, ale na dłużej. Wpisałeś się bo szukasz kokietki czy może mierzysz w któryś gwiazdozbiór? Jeżeli nie zauważyłeś interesuje mnie rozmowa z jedną, konkretną osobą. A wracając do onanizmu, Ty nigdy...? Może spróbuj, na pewno jej się spodoba :)

Gość gość
Czasami przeciwieństwa przyciągają się i podobno w takich związkach jest najwięcej namiętności.

Gość Masena_
Albo ma się rację, albo święty spokój :) Wybieram zawsze święty spokój. Czasami nie warto kopać się z koniem. Dlaczego? Bo zaistniały konflikt rzadko kiedy ma wpływ na moje życie, a najcześciej na moje urażone ego. xxx W seksie i stosunkach damsko-męskich uwielbiam jednomyślność w działaniu i poglądach.

Gość gość
Ale i wojny

Gość gośćo podobnym zdaniu
gość dziś Niestety nie zgodzę się. To utraty schemat, który jest wykorzystywany w filmach, ale życie to nie film. Tu panują inne reguły.

Gość Masena_
Ponoszą Cię emocje Laluz. Wystarczy napisać: temat stworzony dla konkretnej osoby.

Gość Laluz
Gościu Podobny można starać się budzić w kimś emocje, ale to nie takie proste. Jeżeli trafisz na mocno poukładany i zrównoważony grunt, to prędzej w Tobie obudzą się emocje i to nie koniecznie te najbardziej pożądane :) Ale takie rozwiązanie o jakim piszesz byłoby piękne :)

Gość Laluz
Ależ cały mój pierwszy wpis łącznie z tematem jest dla konkretnej osoby właśnie :) Już nawet pozostali goście na temacie podpowiedzieli Ci to pięknie

A co powiesz Laluz na poukładany świat za dnia, a szalony i burzliwy nocą?

Gość Laluz
To ideał Gościu Podobny :)

Gość gość
Masena czyli mamy podobnie, najfajniej jest gdy się uzupełniamy

Ideałów nie ma, ale zawsze można do tego dążyć.