Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy. Co moge zrobić żeby wspomóc zajście w ciążę? Staramy się z mężem już 4 rok i nic. Mąż pracuje na wyjazdach i to też nam utrudnia. Wcześniej jakoś nam się nie spieszyło, ale teraz sytuacja się zmieniła. Firma w której pracuje 7 lat w grudniu będzie zamknięta. Mam 4 miesiące by zrobić wszystko by mieć dziecko. Wyniki mam wszystkie ok. W grudniu wszyscy będziemy zwolnieni..

Gość gość
Pewnie mąż bezpłodny. Spróbuj z innym.

Gość gość
Mamy już jedno dziecko, a mąż też badania robił i ok

Gość gość
No to że macie jego dziecko nie daje gwarancji że drugie też będzie. Jakie badania były zrobione?

Gość gość
Jezeli dziecko ma mniej niz 6 lat, juz teraz mozesz isc na wychowawczy i na wychowawczym meczyc meza. To chyba jest jedyne rozwiazanie bo masz miesiac na zajscie w ciaze! Bo przed 12 tyg ciazy, umowa i tak moze zostac rozwiazana. Albo skoro pracujesz tyle lat, nalezy ci sie zasilek.dla bezrobotntch, ale tu musialabys dopytac czy jak zajdziesz w ciaze , zostanie przedluzony do dnia porodu?

Gość gość
Jeżeli będę w ciąży i dam L4 to nie będą mogli mnie zwolnić bo pracuje w sieci sklepów. I zamykają tylko jeden z oddziałów w moim mieście. Więc mam 4 miesiące na starania. Co do dziecka to syn ma juz 9 lat.

Gość gość
Na czym ma polegac pomoc? Szukasz zapylacza?

Gość gość
A przeczytałaś mój pierwszy post? Jak nie to nie wypowiadaj się. Pytanie brzmiało co mogę zrobić by wspomóc zajście w ciążę?

Gość gość
Przestań tak bardzo chcieć bo Cię psychika zablokowała. Zobaczysz ze jak będziesz tak chcieć to nie zajdziesz a pójdziesz na bezrobocie i wpadniesz

Gość gość
dziś a zaraz obok ze maz za granica! Ja tam moze i starej daty jestem i moze nie wszystko wiem, ale najskuteczniejszy sposob ,przynajmniej za moich czasow , to bylo nadziac sie na kootasa. Zmienilo sie cos?