Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zazdrosna o byłe partnerki mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

On ma 30 lat, ja 29. Ja byłam w dwóch związkach, on w 4. Nie potrafię znieść świadomości, że on miał przede mną inne. Że mówił im, że je kocha, że sypiał z nimi, przytulał je. Czy ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
Lecz się dziewczyno. To moja jedyna rada.

Gość gość
na swingowanie po ślubie to się nie nadajesz niestety

Gość Bibi boo
Jak długo jesteś z nim w związku? To mija ale miałam tak samo. Teraz jestem żoną.

Gość gość
10 miesięcy jesteśmy razem. Mieszkamy ze sobą. Dodam jeszcze, że przydarza mi się to pierwszy raz. W dwóch poprzednich związkach nie byłam zazdrosna, była mi obojętna przeszłosć moich byłych. A teraz... jestem po prostu zazdrosna, wolałabym, żeby mój partner nie miał nigdy kobiety, żebym była tą pierwszą i ostatnią

Gość gość
Ostatnią ? oj, łudż się, łudż.

Gość gość
Mnie to kręci. Nie raz podgadywałam, podpytywałam o jego byłe. Nie przeszkadza mi nawet to że zdarzyło mu się mieć dziewczynę "na raz", zaimponowało mi to bo on taki porządny.

Gość gość
Możesz sobie poradzić tylko w taki sposób, aby po drugiej stronie twojej stał mężczyzna, który będzie cię trzymał za rękę i będzie miał na koncie tylko dwa związki tudzież dwie "kobiety" naznaczone swoim penisem. Innej drogi nie ma. No chyba, że taki gość, który miał jedną naznaczoną, albo zero naznaczonych kulew. Mówię całkiem powaznie. Dlatego się podpisuję Krzysztof D.

Gość gość
A pozwoliłaś mu spuścić ci się i na twarz sperma ma właściwości czyszczące pamięć

Gość gość
Ja też jestem zazdrosna o to co robił z innymi kobietami ale ja mu zawsze mówię co ja robiłam z facetami jego to podnieca nawet kazał mi się wyj***c z kolegą zrobiłam to z kolegą miał wielkiego ledwo co we mnie wszedł było boski na koniec skończył mi na twarzy i żeby mój facet patrzy na to jak jego kolega zeszmacil mnie tym jednym spostem na twarz chcem to zrobić z tym kolegą ale bez faceta żeby oddać w całości jemu