Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RomantycznyBiceps

Prawdziwe kobiety lubią umieśnionych zarośnietych samców męskich wy kryptolesby

Polecane posty

Gość RomantycznyBiceps

Prawdziwe kobiety lubią umieśnionych zarośnietych samców męskich wy kryptolesby

Gość gość
Lubie takich u ktorych miesnie sa widoczne ale wlosy sa obrzydliwe. Po prostu, jest to wstretne. Sami nie wzielibyscie do lozka kobiety z niewydepilowanymi nogami i pachami a wiec skoro od nas tego wymagacie to tez golcie klate i pachy(nie wspominajac o dole). Nie wiem czy wiecie ale kobiety tez maja owlosienie i tez mogly by przestac sie golic i usprawiedliwiac sie ze to naturalne i normalne. https://zapodaj.net/d57a602dec6f6.jpg.html

Gość gość
Zazwyczaj nam 2-3 dniowy zarost, owłosioną klatę, wygolone pachy i przystrzyżone włosy łonowe do 0,5 cm. Myślę, że nie jest ze mną tak źle ;).

Gość gość
Bez tej owlosionej pachy by bylo lepiej i wlosy lonowe na zero

Gość gość
Zarośniety facet jest obrzydliwy :(

Gość gość
22;05 Zalany tluszczem brzuch i wlosy

Gość gość
Prawda jest taka ze nie chce wam sie depilowac bo jestescie leniwi i wyzywacie kobiety ktorych wlosy brzydza od kryptolesb xd

Gość RomantycznyBiceps
Mam pytanie do was kobiet.Kiedy wydepilujecie swoje kudły na głowie? Bo z tego co widzę każda w zasadzie jakieś ma.:)

Gość gość
22:15 Ale nam kudly na glowie nie przeszkdzaja u facetow, wiec czemu same mamy sie ich pozbywac :) Zakompleksiony jestes jak nie wiem

Gość RomantycznyBiceps
Wy to dopiero macie kudły na głowie , a facet ma parę włosków na klacie i juz płacz.Ale chyba piszą to niedojrzałe dziewczynki, Prawdziwym kobietom nie przeszkadzają włosy na ciele czy penis mężczyzny.

Gość Namysłów wojew opolsk
RomantycznyBiceps jakieś jasne te włosy masz i włosy tu nie są problemem tylko że cyce masz jak baba. Kup se biustonosz na takie cyce jak u Pameli

Gość Namysłów wojew opolsk
No to światło się odbijało Włosy estetyczne ale te cyce to tragedia, stanik sobie kup Mięśnie się rozwija równomiernie a nie takie wielkie cyce jak balony silikonowe

Gość RomantycznyBiceps
Owłosione cípki ( bobry) są piękne... Ja nie mam jasnych włosów na klacie. Klatę rozbudowałem bo ciągle robię pompki ( mój nałóg).

Gość gość
Jesteś oblesny bicu. Ile jeszcze wrzucisz te swoje cyce razy? Liczysz na oklaski wagina?

Gość gość
Dla mnie taki mężczyzna oczywiście z wyglądu to ideał. Wielka kupa mięśni, wysoki, łysy i cały w tatuazach. Uwielbiam takich!!! Włosy pod pachami nie, włosy na klacie są ok, jeśli mężczyzna nie wygląda jak małpa. Włosy w majtach min przystrzyzone, max golizna:-D na łyso najbardziej lubię:-D

Gość RomantycznyBiceps
22:42 nie pasuje do opisu.

Gość gość
Bicu zgól te obrzydliwe kłaki na klace

Gość gość
Ja nie kumam jednej rzeczy? Po co przycinac wlosy jak mozna je ogolic. Czynnosc ta zajmuje tyle samo czasu a efekt ladniejszy i estetyczniejszy.

Gość gość
PRAWDA JEST TAKA ze jestescie leniami smierdzacymi i nie chce wam sie golic i dlatego czepiacie sie kobiet ktore sie brzydza klakow i wyzywacie nas ;)

Gość gość
Umysłowo też ten sam poziom wnioskujac po wpisach, spioszku czy jak to było.

Gość gość
Ja nie kumam jednej rzeczy? Po co przycinac wlosy jak mozna je ogolic. Czynnosc ta zajmuje tyle samo czasu a efekt ladniejszy i estetyczniejszy. X Mąż wytłumaczył w czym jest różnica :-D Gdy przycinasz,nawet maszynka do włosów na 3mm, efekt jest ok. Gdy golisz na zero, też jest ok. Jednak po 2-3 dniach cholernie swędzi, gdy włosy rosną:-D także tu jest różnica :-D

Gość gość
22;56 Jestem kobieta, gdy zaczynalam sie golic w wieku 14 lat tez cholernie swedzialo ze bedac w domu drapalam sie. Po jakims czasie przestalo i od lat juz tego problemu nie mam. Kwestia przyzwyczajenia. Wy serio myslicie ze tylko wy macie problem ze swedzeniem? Zreszta jesli chodzi o wlosy na klacie i jesli swedzi po ogoleniu to moze to datego ze skora podrazniona i mozna wtedy posmarowac czyms. Tylko dla 'meskich' czyt. zaniedbanych facetow smarowanie sie mleczkiem nawilzajacym to tez jest juz niemeskie :) A wiec o czym tu gadac.

Gość RomantycznyBiceps
no to ja się ciebie pytam dlaczego ci się nie chce ogolić swoich kudłów, które masz na głowie?

Gość gość
Bicu ty się chyba inspirowales moim tekstem.