Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie elegancki kombinezon na wesele

Polecane posty

Gość gość

witam za tydzień mam wesele, planuje pójśc w zielonym eleganckim kombinezonie, co sadzicie czy pasuje, nie chodzę w sukienkach , dobrze się czuje w spodniach, mam sukienkę bo za miesiac mam 2 dniowe wesele i kupiłam sukienkę i kombinezon na poprawiny, a za tydzien myślę o pójsciu w kombinezonie, teraz sporo kiebiet/ dziewczyn chodzi tak na wesela, co myślicie

Gość gość
na kombinezonie nie ma żadnych naszywek reklamowych

Gość gość
nie nie ma, a o co ci chodzi

Gość gość
według mnie kombinezon się nie nadaje, miej szacunek dla młodych

Gość gość
a co ma kombinezon do szacunku do młodych, czym ich niby obraże

Gość gość
Nie obrazisz niczym, ale trzeba sie ubierać stosownie do okazji... na wesela kobiety chodzą w sukienkach bo taki jest dress code na tego typu uroczystości

Gość gość
gość dziś Pierwszy raz słyszę a właściwie czytam taką bzdurę :D Chyba ci słoneczko za mocno przygrzało albo oglądasz te fajansiarskie programy w tv o stylu i modzie. Co to w ogóle za chory pomysł żeby ktoś mi narzucał jak się ubrać stosownie do okazji. Do trumny to mogą narzucić, nawet prześcieradło, a poza tym mam wolny wybór.

Gość Aśka_W
Kombinezon- śmiało! Nie dość, że wyglądają elegancko, to jeszcze są świetne do tańca. Od 2 lat tańczę salsę i bachatę, i bardzo je sobie cenię. Nie unoszą się, nie podciągają( w końcu to nie sukienki) i naprawdę można w nich sex'i wyglądać. Ostatnio rozglądałam się na stronie https://ptakmoda.com/100-kombinezony i jest tam całkiem niezły wybór. Baw się dobrze!