Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna0435

Pierwszy raz w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość Anna0435

Za miesiąc wychodzę za mąż. Mój narzeczony, lat 33, miał kiedyś kontakty seksualne z kobietami. A ja nigdy. On swój pierwszy raz przeżył w wieku 21 lat. Wie, że odbędę z nim swój pierwszy w życiu stosunek seksualny. W wieku 35 lat!! Nie znam ani jednej swojej koleżanki, która nie miałaby za sobą pierwszego seksu w tym wieku. Najstarsza miała w wieku 31 lat. Boję się, że się skompromituję i nie będę wiedziała, co robić w łóżku. Czy ktokolwiek z was miał pierwszy raz w wieku 35 albo więcej?

Gość gość
Nawet księża i zakonnice robią to przed 30-stką

Gość gość
normalnie dupkę wypnij i czekaj aż skończy a z czasem się wprawisz to sama będziesz go obracać sobie .

Gość gość
To nic. Ja swój pierwszy raz miałam w wieku 49 lat. Rok później miałam menopauze :D

Gość gość
Ja miałem swój pierwszy seks w wieku 32 lat i to z prostytutką. Nie ma na to reguły ani definicji

Gość gość
Nie masz się czym przejmować. Jeżeli ten mężczyzna Cię kocha to będzie delikatny i zrobi wszystko, żeby było Ci dobrze. Dla niego na pewno jest to duża radość, że zachowałaś dla niego dziewictwo. On zdaje sobie sprawę z tego, że się boisz, stresujesz i że na pewno nie będzie to super udany seks. Przecież to normalne, że nie jesteś doświadczona i muszisz nauczyć się seksu. Jeżeli to prawdziwa miłość, to zobaczysz, że i tak będzie cudownie, bo żaden seks nie będzie tak wspaniały jak ten z ukochaną osobą. Niczego się nie obawiaj, życzę udanej nocy poślubnej i gratuluje zachowania dziewictwa do ślubu. Jeśli mam być szczery to trochę zazdroszczę Twojemu mężczyźnie, ale może mnie też kiedyś to spotka

Gość Anna0435
Mnie gratulujecie, ale mój ukochany miał kontakty seksualne z kobietami w przeszłości i nie mam do niego o to żalu. Zastawiam się, czy są górne granice wieku inicjacji seksualnej, wiadomo, że są dolne, ale górne? Wydaje mi się, że wiek 35 lat to może być taka symboliczna umowna granica. Gdzieś przeczytałam, że pewien mężczyzna przeżył pierwszy raz w wieku 36 lat. Znacie kogoś takiego, kto przeżył w wieku 35 lub więcej?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak granica inicjacji seksualnej. Każdy przeżywa to wtedy kiedy czuje się gotowy i po prostu tego chce, przynajmniej tak powinno być

Gość gość
Kumpel wyrwał nauczycielkę, dziś jego żona, która jak się okazało swój pierwszy numerek zaliczyła w wieku 42 lat. Zresztą po kilku latach powiedział, że czasami z niej taki demon seksu wyłazi, że o mało zawałem nie skończy. Więc róznie to bywa.

Gość gość
Ja pierwszy raz miałem w wieku 55 lat z prostytutką. Zapłaciłem jej 300 zł za seks i AIDS

Gość gość
Ja jeszcze jestem prawiczkiem 30 lat, kobieta to na początku seksow pierwsze sto to w sumie wystarczy że leży czy się wypnie.

Gość gość
Wypinaj śmiało ciało, dla nas to? Za mało!