Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyperswadowac córce zwiazek z Murzynem?

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam sily. Poznali sie podczas wymiany studentow z Nigerii. Corka twierdzi ze sie zakochala. Jak wybic jej to z glowy? Przeciez to wstyd!

Gość gość
nie wybijesz, bo oni prawdopodobnie mają dłuższych jak biali

Gość gość
A ty myślisz, że wielki fiut to takie szczęście dla kobiety ??

Gość gość
Mowi sie czarny btw skoro jest z Nigerii to sxuka sobie naiwnej .Mowia to co chcesz uslyszec byleby wyjechac z kraju a pozniej i tak ja zostawi.Skoro lubi czarnych to lepiej niech wybierze anglika lub portugalczyka a nie afrykanczyka ktory chce ja tylko wykorzystac,zrobi dziecko i sie wypnie

Gość gość
no i będzie miała 500+ jak pieprznięte pisowce płacą

Gość gość
Moja kolezanka ma meza Nigeryjczka, sa razem 9 lat, maja dwoje dzieci 7 I 5 lat. Facet pracuje caly etat, ma tez maly wlasny biznes. mieszkaja w UK, znam ich oboje dobrze. ma wady, oczywiscie jak kazdy czlowiek. ale ogolnie jest w porzadku. bardzo inteligentny facet. jedyne czego nie moge w nim zaakceptowac, to fakt, ze jego zdaniem to kobieta zajmuje sie dziecmi. on gotuje id., ale ona musi go pytac czy moze wyjsc z kolezankami jesl ichce wyjsc czesciej niz raz-dwa w miesiacu. I nei chodzi o wielkie imprezy ale np o kino, basen. on raz na rok lei sam do Nigerii na 2 - 2 I pol tygodnia, a ona sama bez dziei nigdzie jeszcze nie byla na dluzej niz 2 noce.

Gość gość
gość dziś Ja znam takich Polaków, co jakby mogli to by pewnie żony łańcuchem w kuchni przywiązali...

Gość gość
Murzyni sa prawie tak zli jak muzulmanie. Kobiety chca byc ponizane przez nich nic nie zrobisz. On z twojej corki zrobi szmate a ona mu jeszcze za to podziekuje. Zerwij kontakt z corka i zapomnij ze ja mialas. Nic juz nie zrobisz.

Gość gość
Temat realny,ale twój to akurat prowo. Stale zakładasz tematy o córce, która z kimś aktualnie jest ( np.ostatnio żonaty).