Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli faceci sie na mnie gapia, ale nie podchodza to jestem brzydka?

Polecane posty

Gość gość

Co prawda mialam juz adoratorow i facetow, ale na ulicy faceci sie patrza, czasem przeciaglym wzrokiem, czy nawet usmiechaja, ale nie podejda... Tzn., ze stwierdzaja " a jednak jest brzydka, wiec nie podejde"?

Gość gość
masz gg?

Gość gość
Nie to znaczy , ładna ale wyraz twarzy ma taki jakby kółek połknęła.

Gość gość
Oni są strachliwi

Gość gość
Spójrz w lustro i sobie odpowiedz

Gość gość
To może też znaczyć, że jesteś ładna, ale jego baba urwałaby mu łeb gdyby rozmawiał z inną :p

Gość gość
Moje pierwsze odkrycie było jak miałam 15 lat i na wakacjach nad morzem zauważyłam że faceci zawieszają na mnie wzrok, czasami wręcz nie mogą oderwać wzroku, czasami do tego robią obleśne miny. To było niezwykle odkrycie dla 15 letniej dziewczynki, nieświadomej swojej seksualności. Trochę ekscytujące bo zapowiadało wielkie powodzenie. Teraz jestem po 30, jestem sama i niewiele się zmieniło jeśli chodzi o mężczyzn. Kolejne niezwykle odkrycie będzie gdy zobaczę że nie robię już żadnego wrażenia na mężczyznach. Ale to chyba jeszcze bo póki co nadal mnie ludzie pytają czy studiuje.

Gość gość
22:39- patrzac w lustro wydaje mi sie, ze jestem ladna, ale moze inni widza nie inaczej, ciezko sie samo ocenic.

Gość gość
Bo wygląd to nie wszystko. :)

Gość gość
E tam ciężko, normalnie patrzysz w lustro, podoba Ci się - tzn że jesteś ładna; nie podoba Ci się, coś krzywego, za małego, za dużego, za krótkiego - możesz być ładna dla niektórych ;)

Gość gość
22:56 no nie, trzeba jeszcze mieć wredny, marudny i fałszywy charakter. To zwiększa szanse

Gość gość
Dodam do 22:45. Taki nachalnie patrzący się facet na mnie 15 letnią niewinną nieśmiałą zawstydzał mnie, nie wiedziałam jak się zachować, nikt mi nigdy nie mówił jak reagować w takiej sytuacji, peszyło mnie to, a z drugiej strony miałam jakieś przekonanie że skoro tak bardzo komuś się podobam to znaczy że zaraz podejdzie i zaprosi na kawę. Więc tym bardziej się bałam że co ja będę miała odpowiedzieć. Po czym on po prostu szedł w swoją stronę. I tak zawsze. Wydawało mi się to jakimś oszustwem. Bo skoro ktoś narusza moje granice nachalnym gapieniem się a potem sobie zwyczajnie odchodzi to jak to tak, albo w jedną albo w drugą. Tak, to było trochę jak nieustanne czucie się oszukaną, rozczarowaną. Potem oczywiście wyrosłam z tego. Ale pamiętam tamto pierwsze zetknięcie z tym zjawiskiem.

Gość prawi 124
ty myslisz wariatko ze każda dziewczyna na jaką facet spogląda od razu chce sie z nią umówić ? to musiałby sie umawiac z każda ktora mu sie spodoba i miec 20 dziewczyn .,,.

Gość gość
Dlaczego zaraz wariatko? Tak było na filmach, więc miałam takie przekonanie. Nikt mi nigdy nie mówił że faceci będą się na mnie natrętnie gapić ale bez żadnego znaczenia. Dopiero sama się o tym przekonałam.

Gość gość
Ja tez często widze jak faceci dziwnie na mnie zerkają, obracają się jak idę nawet z kobietami, nie raz jakiś śmiech usłyszą ...może chcą mnie tym poniżyć, pokazać mi jaka jestem brzydka itp. Nie wiem o co im chodzi

Gość gość
Idą* Usłyszę* Ach, ta autokorekta

Gość gość
Możesz mieć idealna figurę i być ładną, facet obejrzy zachwyci się, potem przypatrzyć się dokładniej i nie podchodzi bo wredna miną go odstrasza. Wzrok i grymas oznajmia spedalać odemnie!!!

Gość gość
To chyba nie do mnie. Bo np do mnie zawsze ktoś podchodzi spytać o drogę czy inną pomoc. To raczej nie mam odstraszającej miny.

Gość gość
Potem już mi smutno to gapienie się robiło. Bo bardzo chciałam mieć chłopaka ale byłam ciągle sama, nie miałam nawet jakichś dużych wymagań, a typki dalej się tylko gapily, łącznie z chłopakami którzy akurat byli na randce z kimś, albo z mężami z dziećmi. W końcu to już robi się smutno kiedy jesteś tylko takim obrazkiem. Powinni płacić za to bezkarne gapienie się.

Gość gość
Mozesz byc ladna ale feminizm sprawil, ze mezczyzni juz nie podejda do ciebie. Sa niepewni siebie, lekliwi. Feminizm to czas silnych kobiet, ktore przejmuja inicjatywe albo zostaja same.

Gość gość
Na mnie nie patrza mężczyźni w moim typie. Nawet w realu nie widziałam ładnego faceta takiego jak chodzą po tych światowych wybiegach mody

Gość gość
Ale ja nie jestem feministką. Poza tym to tylko jakaś ideologia, a nie epoka.

Gość gość
Jak w korporacji facet pochwali koleżankę z pracy ze super wygląda a nie daj Boże że sexy!!! To jest sexizm i molestowanie.