Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na kochanku lub kochance.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Podawajcie przykłady zemsty na żonatym kochanku lub zamężnej kochance. Potrzebuję komuś coś uświadomić.

Gość gość
Hej, to ciekawe, myslałam, że mój przypadek to precedens.... Z moim ex. Po bardzo sugestywnym zapraszaniu i domaganiu się bym mu uwierzyła , a także naleganiu na przedstawienie go rodzinie, przyjechałam na jego prośbę kilka tysięcy(!) kilometrów.Bardzo go kochałam. Na miejscu spotkania okazało się że zmienił zdanie, wystawił mnie, jeszcze wycierając mi twarz innymi kobietami. Dosłownie z walizką , zastałam go jak obrabia inne. Bardzo dużo mnie ten czas, i te przygotowania do przyjazdu kosztowały, jestem osobą wrażliwą i dlatego nazajutrz po incydencie trafiłam do szpitala.Do tego wiem, że ma na sumieniu kilka dusz, załatwionych podobnie jak ja, z różnym skutkiem, zazwyczaj tragicznym, i widzę jak uwodzi i oszukuje kolejne rzesze kobiet w internecie. Chyba nie muszę dodawać, że ma za sobą żonę i dorosłe dzieci , oraz korzysta w najlepsze z braku konsekwencji swoich czynów. Powiem Ci tylko krótko, nie zwracaj uwagi na wiadra pomyj wylewane na wykorzystane przez żonatych kobiety, to normalne, że czyjś oprawca ale i równocześnie kogoś innego mąż, jest na uprzywilejowanej pozycji. Jeśli masz taką możliwość jak utarcie dupkowi f***a to ja trzymam za Ciebie kciuki dziewczyno.Salve.

Gość Sanitas prawdziwa
A w jakim kierunku tych klika tys. km?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co myśli o Tobie Twój kochanek, były lub teraźniejszy, co do Ciebie czuje, czy jest wobec Ciebie szczery, nappisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarociskasofii@wp.pl

Gość gość
Pragnę pomóc i jej i jemu. Może ten temat komuś jeszcze innemu pomoże. Mam dwoje przyjaciół. Ona była kochanką żonatego a on mężatki. Oboje zostali skrzywdzeni i myślą o zemście.

Gość gość
Nigdy nie bylem za zemsta,dziecinne.

Gość gość
Ja mojego kochanka bardzo kocham i nigdy nie wyrzadze mu krzywdy chociaz ma zone i z nia byl na wakacjach ale wiem ze jest za mna bo jego zona jest stuknieta

Gość gość
one z reguły sa stukniete, bo chca pieniedzy i pomocy z domu oraz w opiece nad dziećmi :D

Gość gość
Ja bym się zemścił na mojej kochance, gdyby ona postanowiła mnie "odwiesić" na haczyk. Nie jestem przedmiotem i mam swoje uczucia. Jeśli ktoś przywiązał kogoś do siebie, powinien brać pod uwagę to, że skrzywdzi swojego kochanka lub swoją kochankę. Według mnie tacy ludzie zasługują na karę, zemstę lub nazwijcie to po swojemu.

Gość gość
Ale jestes denna wywłoko, po co dublujesz temat?:O To raz, a dwa - jak masz przygłupich znajomych to trudno, ich problem:D serio, za mało to historii, ze kochanka/kochanek zostaje zawsze z ręka w nocniku?:O (moze poza paroma wyjątkami). Żenujący ten twoj temat, mogli myślec komu daja d**y/kogo bzykają. Zal.

Gość gość
Tak samo mogli myśleć żonaci/mężatki gdy kogoś porzucają. Czy to coś trudnego poświęcać te kilka dni w miesiącu, by spotkać się z kochanką lub kochankiem? Nie. Korzystali z wsparcia i obecności kochanków? Niech więc "spłacą" swój dług wdzięczności.

Gość gość
Nie da się skrzywdzić kochanki bo nie ma mózgu. Wyrachowane, tępe nie ma czym sobie d**y zawracać. Olać i tyle.

Gość gość
słabe to

Gość gość
Oni nie dawali wsparcia i obecności. To się nazywa wpierdalanie z brudnymi buciorami i gołą dupą w czyjeś życie.

Gość gość
A kto na to pozwalał? Niewierna żona lub niewierny mąż.

Gość gość
co prawda mąż mnie nie zdradza, ale ja znam siebie i wiem co zrobiłabym, pozbawiłabym go jaj, dosłownie, odbyłabym karę i stworzyła nowa rodzinę. a ty mężu były, bez jaj, rób sobie co chcesz

Gość gość
Zycie sie samo msci. Moj kochanek się rozwodzi, zona po 5 latach sie dowiedziala o nas. Tylko, ze ja juz z nim byc nie chcę. Został kompletnie sam