Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktoś męża, narzeczonego lub partnera w zakładzie karnym?

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie dwa tygodnie temu policja zabrała mojego narzeczonego wynajmowaliśmy razem mieszkanie niestety policja dowiedziała się gdzie przesiaduje i go zabrała. Ukrywał się ponad miesiąc chciał dłużej gdyby znajomi nie wiedzieli gdzie jesteśmy możliwe ze do tej pory dał by radę się ukrywać. Zostawił mnie chociaż nie chciał jestem w połowie 5 miesiąca ciąży do tej pory mnie wspierał, pomagał. Teraz z tym mi jest bardzo ciężko jeszcze zanim go poznałam narobił głupot pod wpływem alkoholu. Żałował ze wcześniej mnie nie poznał to pewnie nic by nie nawywijał. Odkąd byliśmy razem po jakimś czasie zamieszkaliśmy z sobą. Nie sądziłam ze zakocham się jeszcze w kim kolwiek tak mocno wiadome było ze pójdzie siedzieć chciał żebym poczekała nie byliśmy tego pewni ze poczekam gdy zaszłam w ciąże to był szok dlaczego tak a nie po tym czasie jak wyjdzie widocznie może bym nie poczekała chociaż kto wie. Bardzo go kocham i bardzo zależy mi na tym żeby jak najwcześniej wyszedł a ile będzie siedział nie wiadomo najgorsza ta nie pewność ma jeszcze jakies zawiasy z przed 10 lat i nie wiadomo czy mu tego nie odwiesza to będzie najgorsze chociaż to inny artykuł. Myślałam ze z dnia na dzień będzie lepiej lecz jednak się myliłam jest jeszcze gorzej tęsknota obawa o ciąże. Chciałbym żeby był przy mnie mnie wspierał lecz niestety wyszło jak wyszło. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to super nie mam z kim o tym pogadać nikt nie rozumie co czuje.

Gość gość
idź i mu papuge załatw bo jak dostanie z urzędu do bankowo idzie kiwać. Dobry papuga może pomóc i to rozkminić tak, że prorok mu zjedzie na sankach i to wszystko moze się skrańcować na zawiasach. Jeden minus - papuga bierze dość dużo ale chyba nie macie lepszej opcji w tym temacie. Może też wnioskować do sądu o zmiane środka zabezpieczającego - z aresztu na dozór np.

Gość gość
no chyba że to zbój jakiś jest okrutny i ludzi pozabijał. Wtedy to już na twardo bankowo jest robione.

Gość gość
Na taka patologie robia uczciwi ludzie.Kryminaliste bedziemy utrzymywac****anienke z dzieckiem.Taaa test roku :)gdyby cie wczrsniej poznal to by nie robil glupstw hehe wszyscy tak mowia.Nie wiesz lampuciaro co to sa prezerwatywy ??Pewnie jeszcze ci jedno dziecko w wiezieniu zrobi bo lobuz kocha nakbardziej.Spierda...do Rosji !

Gość gość
ja prdl, ale patola

Gość gość
a ty cwelu myslisz że garują tylko zbóje i patologia?. Życzę Ci abyś na jeden dzionek trafił/a pod konkretną celę, nie do frajerów ale do ludzi, gdzie już na dzień dobry wsadzą ci berło w dvpe i wtedy k***a obiecuje Ci że zmienisz zdanie.

Gość gość
Pewnie nazwie dziecko Brajan/Dzesika W sumie to szkoda mi tego dziecka

Gość gość
dziś Przecież Ty jesteś podręcznikowym przykładem patologii, wiec nie rozumiem o co masz pretensje?

Gość gość
Taaaa, kurfa, większość osadzonych trafiła tam za niewinność. Dobre chłopaki, tylko pecha w życiu mieli. :D Won z takimi tekstami, mój brat też takie "niewiniątko", że za pobicia, rozboje i handel narkotykami już nie raz siedział.

Gość gość
Również większość osób jak już trafi do więzienia to za jakiś czas znowu dostaje wyrok i idzie siedzieć. Autorko, jeśli masz w głowie chociaż trochę rozumu (a widze, ze chyba nie jesteś za bystra) to go zostawisz. Chociaż Ty pewnie będziesz z nim, będziesz wychowywać sama dziecko, przynosić mu mandarynki i banany do więzienia, on wyjdzie zrobi Ci kolejne, znowu się coś wmiesza i pójdzie siedzieć

Gość gość
Zawiasy sprzed 10 lat? Najpewniej przeterminowane więc bez obaw że mu to odwieszą, ale jeśli już raz siedział i nic go to nie nauczyło to zasadniczo masz przegwizdane. Wiem że go nie odetniesz teraz kiedy jesteś w ciąży bo nawet same hormony nie pozwolą ci logicznie myśleć, ale pamiętaj że normalnego życia z facetem który nie skorzystał z przywileju nauczki jaką jest kara, mieć nie będziesz. I twoje dzieci też nie.

Gość gość
Polki takich mężczyzn uwielbiają ;-) Mnie tacy w ogóle noe kręcą, ale większość właśnie ubóstwia takich jak Autorki zapychacz dopochwowy

Gość gość
Ze wy tez te dzieci robicie :D po krótkiej znajomosci, chujwie z kim tak naprawdę, z patologia itp. Wy naprawdę jesteście jakieś niepoważne a później płaczecie Haha ze policja Sebastiana wyprowadziła a Karynka sama z brzucholem

Gość gość
niestety policja dowiedziała się gdzie przesiaduje i go zabrała xxx to chyba dobrze, po to utrzymujemy policję z podatków zeby goniła bandyterkę i wsadzała do pierdla.

Gość gość
Nie wiem po co oni wypuszczają ich z więzienia jak i tak za chwile znowu popełnia przestępstwo i trzeba szukać recydywistę a to są koszty. A ona jeszcze popiera recydywistów i chciała ukrywać go w wynajętym mieszkaniu

Gość gość
a ty cwelu myslisz że garują tylko zbóje i patologia?. xxx a ty pewnie garowałeś za przechodzenie na pasach na czerwonym świetle? czy za wąchanie kwiatków na łące? I w ogóle nie jesteś patologiczny :)

Gość gość
Współczuję ci dziewczyno bo lekko ci nie jest. Jeszcze ta ciąża. ... Czeka cię pewnie samotne macierzyństwo bo jak raz co nawywijał dostal zawias a teraz drugi raz to mu już tak zostanie. Oby tylko dzieciak w ślady tatusia nie poszedł

Gość gość
Kolejny efekt 500 plus

Gość gość
A to na pewno jest jego dziecko? Może jeszcze jest nadzieja, ze dziecko będzie mądre...

Gość gość
Chodzi o to ze zawiasy dostał bo nie ukarali go za to żeby iść za kredyt co go jakiś gościu oszukał i s*******il, a po alkoholu to było tak ze otworzył radiowóz i zapytał czemu kolegę wzięli do radiowozu coś tam się z nim wyklucali nie chciał zamknąć drzwi to go skuli i wzięli do radiowozu ze sie tak wyrywał ze z***bal niechcący z banki policjantowi oni go posadzili o to ze ich pobił ale jak jak miał wtedy na sobie kajdanki niestety lepiej z takimi nie zadzierać za policjantów dostał rok i 4 miesiące teraz za to siedzi i nie wiadomo czy odwiesza za kredyty bo tak się obawia a jego wychowawca twierdzi ze to nie jest pewne bo to inny artykuł i zależy od sędzi

Gość gość
I bardzo dobrze, ze zamknięli go

Gość gość
Dziecko jego tak jesteśmy z sobą już rok będzie za tydzień. Kocham go i chce poczekac ale boje się porodu. Zanim poszedł siedzieć oświadczył mi się planowaliśmy ślub. Żaden facet tak dobrze jak on nie traktował mnie i nie był aż tak szczery wierny wszystko mi o sobie mówił a ja mimo tego bardzo go pokochałam. To nie jest zły człowiek. Tylko po prostu miał pecha do tej pory jak czytam list co tam pisze za co dostał ponad rok ze zrobił obicie na glowie policjanta to chce mi się śmiać. Teraz modlę się o to żeby siedział jak najmniej żeby dziecko było zdrowe on tez się o to modli :( myśli pisać przerwę w karze przed porodem na pare miesięcy żeby być w momencie porodu i po urodzeniu dziecka ale czy się uda to nie wiadomo.

Gość gość
„jak czytam list co tam pisze za co dostał ponad rok ze zrobił obicie na glowie policjanta to chce mi się śmiać.”Rozumiem, ze jak ktoś na ulicy kapnie Cie w brzuch bądź w ten pusty łeb to będziesz się śmiać?

Gość gość
Kolejna szmata, której ptasi móżdżek przerosło opanowanie prymitywnych instynktów i poleciała na zwyrola i kryminalistę. Powinnaś abortowac ta ciążę. Czemu patola zawsze się rozmnaża?

Gość gość
Skończcie pitolić o tym, czy facet jest patologią i czy autorka powinna z nim być, bo wątek w ogóle nie jest o tym!

Gość gość
Dziewczyna szuka towarzystwa kobiet, które są w podobnej sytuacji więc jest zdecydowana być z nim. Wasze pitolenie powinna/nie powinna/itd. nie dotyczy tego wątku.

Gość gość
Ale ona naprawdę jest mega tępa, skoro po rokuznajomosci jest w 5 miesiącu ciazy (czyli zaszła po 7 miesiącach) i jeszcze śmieje się, ze jej facet po nocy pijany bije policjantów

Gość gość
A ja znam taką, która zaszła po miesiącu. Co to ma do rzeczy?

Gość gość
Będę pisał co mi się podoba. Autorka to typowa prymitywna karyna, która dała d**y kryminaliście i która powinna mieć zakaz rozmnażania się