Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o Polskich kobietach. Mężczyźni będą mieć skaranie boskie

Polecane posty

Gość gość

Polskie kobiety są super i mają super przyszlosc. Wystarczy się rozejrzeć i oto co widzimy. Grupki rozpieszczonych gowniar, których rodzice nie nauczyli nawet jajecznicy ugotować i garkow pomyc, ale musiała mieć tableta i nowy telefon bo koleżanki mają. Chodzą w ciuchach gdzie 3/4 d**y odkryte, cały wlepione w telefon, żadnych zainteresowań, głupi śmiech w grupkach koleżanek i robienie snapow 12 h na dobę, nawet z tego jak chodzą do kibla. Kompletny brak zainteresowań, łacina na każdym kroku, agresją, wyśmiewanie wszystkich niedoskonałości u chlopakow. One swe niedoskonałości retuszuja i wstawiają tysiące fotek żeby dostawać pompujące ego komentarze od Radziów, Matich i Sebow na Fejsie. Zadnej szkoły życia, żadnych zainteresowań, tylko seriale i odrobić lekcje. Ich idolem w którym każda się kocha jest szkolny popularny półgłówek w czapce z daszkiem noszonej do tyłu i markowych ciuchach, który ma same pały ale jeździ na zawody sportowe i chodzi tak jakby mu podano środek zwiotczający mięśnie. Potem taka pójdzie na studia marketingu, mikrobiologii czy innego g****a to ego już będzie napompowane, będzie chodzić po uczelni z dumnie uniesioną głową, umawiac się przez neta tylko z biznesmenami minimum 180 z ktorymi i tak się drugi raz nie spotka bo wszystko jej się w każdym nie podoba ale po pijaku na imprezach spadną wymagania i będzie dawać d**y każdemu. Potem skończy studia a w głowie dalej siano i zostanie klepiacym bezmyślnie formułki w excelu korposzczurem i niezależną singielka bo "wszyscy faceci są beznadziejni, brzydcy i niezadvani i tylko seks im w głowie". Na końcu znajdzie spaslaka z brzuchem piwnym na którego będzie narzekać że siedzi przed TV i oglądać mecze. Oto cała historia.

Gość marawstala
Tez chyba masz blade pojęcie o gotowaniu,co nie : ) Jajecznice sie smaży : )

Gość gość
Smutne to, ale prawdziwe :(

Gość gość
Jest w tym trochę prawdy :) Sam spotykam wiele takich dziewczyn :)

Gość gość
Gdzie je spotykasz? Podaj adres.

Gość Interesujące
Dziwnym trafem normalne kobiety trafiają na idiotów, a normalni mężczyźni trafiają na idiotki.

Gość gość
A niby dlaczego kobieta ma być twoja kucharka jeśli też ma pracować i zarabiać na dom ? Chciałbyś mieć posozycie ciasto i mieć ciastko nadal , gotować i sprzątać to sobie może dzień w dzień kobieta na utrzymaniu męża , a nie ty myślisz że ktoś się styra i jeszcze po robocie będzie ci uslugiwal a nie daj Boze zrobisz dziecko i ona to już będzie od wszystkiego cwaniaku głupi

Gość gość
Wszystkie kobiety trafiają na idiotów, bo takich wolą. Chamów, prostakow, tępaków, rochaczy, cwaniaków i kryminalistów. Z porządnych facetów się wyśmiewają i gardzą nimi, a potem jak je jeden z drugim bad boy kopnie w dupę to z obrzydzeniem szukają na męża spokojnego frajera

Gość gość
No skoro kobiety myślą, że jak facet zarabia 10000 a ona 1800 w odziezówce z czego 1000 miesięcznie wydaje na ciuchy dla siebie to oni "wspólnie zarabiają na dom" :D

Gość gość
z polskimi maminsynkami też jest skaranie boskie , większość od urodzenia jest przyzwyczajona do uslugiwania mamusi , zero zaangażowania w pomoc domowa , zero zaangażowania w pomoc przy dziecku bo " ja to chodzę do pracy a ty jesteś na macierzyńskim to wstawaj całą noc do dziecka sama a rano przysypiaj z nim na rękach " już nie mówiąc że w dzisiejszych czasach faceci też patrzą na kasę więc kobiety powinny wymagać od faceta super wyglądu i umiejętności kulinarnych master chefa, bo ty myślisz że tylko ty możesz mieć wymagania bo masz ogon

Gość gość
Ten temat to prawda.

Gość coporadzić
No nie wiem... jest w tym dużo prawdy co piszesz, natomiast ja np. trafiam na utajonych p******w, ciągle. To chyba jakaś osobista klątwa. Jestem normalna (nastolatką już nie jestem) i jakoś ciągle pod górkę z tymi facetami. Facetom też współczuję wyboru kobiety, bo to na prawdę ciężka sprawa żeby było dobrze (...)

Gość coporadzić
Jestem kobietą i lubię sprzątać, tak samo jak lubię dbać o siebie, tak samo dbam o dom. Daje mi to komfort psychiczny. Nie lubię stać przy garach non stop, ale lubię coś dobrego ugotować czy upiec. Uważam, że kobiecie łatwiej przychodzi stworzenie ogniska domowego. Nie mam problemu ze spełnieniem siebie jako osoby - edukacja, praca, pasje (inne niż tony kosmetyków, czy chińskich szmat) - oczywiście co kto woli. Zwracam uwagę na coś więcej niż powierzchowność. Szanuję mężczyzn, z którymi się spotykam... Oczywiście nikt nie jest idealny, ale stawiając na rozwój i chęć dawania z siebie, można wiele zbudować. Niestety dziwnym trafem i tak jest do bani. Faceci w moim doświadczeniu ciągle oszukują... mówią że lubią A a wolą B, mówią, że robią to (np. chodzą w góry), a raz wjechali dorożką na Gubałówkę. Po co tak ściemniacie?

Gość gość
Chcesz sie poznac kolezanko powyżej? :)

Gość gość
Chcesz się z nią poznać bo wyczules że znalazles kobietę która będzie twoja służąca ? Pewnie za darmo albo za przyjemność obcowania z takim krolewiczem jak ty

Gość gość
Kobiety się malują i tuszują ubiorem niedoskonałości urody a mężczyźni kłamią a raczej mówią to co kobieta chcę usłyszeć. Tak było zawsze. Gdyby mężczyzna powiedział ci prawdę o sobie i swoich zamiarach to od razu byś go skreśliła

Gość gość
19:27 proponuje Ci terapie, bo ewidentnie cos nie tak z Tobą :(

Gość gość
Ewidentnie to jest coś nie tak z takimi pasozytami jak ty

Gość gość
Nie chodzi o to by kobieta była służąca, ale o to by była zaradna życiowo, a dzisiejsze młode kobiety nie potrafią nic poza obsługą smartfona. Potem gdy będzie dziecko to czym będzie karmione? Pizzą? Bo mamuśka jedzenie umie tylko zamówić.

Gość gość
Ważne jest tylko to czy połyka i czy robi dobrze loda. Resztę może się mauczyć.

Gość gość
A dzisiejszy facet coś umie poza obsługą smartfona ? Umiesz zrobić ławkę ogrodowa ? Naprawić auto ? Zrobić drobne remonty ? Nie wymagaj dziadu prawdziwej kobiety jak sam nie jesteś prawdziwym mężczyzną

Gość gość
Cała prawda o polskich mężczyznach , nieroby które mają tak cienkie łapki ze wiertarki nie utrzymają bo się przewroca

Gość gość
Źle panienko trafiłaś, sam naprawiam samochód, robię remonty w domu, meble do ogrodu, altanę itd. złota rączka. Gotować też potrafię, a smartfon dla mnie to tylko telefon a nie sposób na życie

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą i nie dość, że potrafię robić dokładnie to, co Ty, to w dodatku szyję, dziergam, gotuję, sprzątam i ogarniam całe domostwo od A do Z. Mam własną firmę. Na co mi potrzebny ktoś taki, jak Ty? Co mi możesz dać poza fiutem?... No właśnie ;) Pozdrawiam faceta, który chciał być mężczyzną.

Gość coporadzić
Zważywszy na moje doświadczenie, mam obawy przed znajomościami z internetu... chyba sam rozumiesz ;) Czasami się maluję, czasami nie. Nie mam ŻADNEGO problemu z pokazaniem się bez makijażu, ale też wiem, że miło czasem wyglądać "lepiej". Jeśli nie mówi mi prawdy, bo "boi się" to znaczy, że nie jest mężczyzną tylko chłopcem i prędzej czy później nasza relacja dobiegnie końca, bo nie należę do kobiet "zdanych na wolę pana". Po drugie facet sam się wkopuję w niezłe bagno, bo kłamiąc wchodzi w związek, w którym będzie czuł się nie na miejscu. Nie skreśliłabym faceta za prawdę, skreślam za fałsz. Z tym też nie mam problemu haha (tak dla śmieszkowania odpowiem) :D

Gość gość
Właśnie jak kobieta umie sobie ugotować samą się utrzymać to po co jej facet ? Żeby mieć więcej roboty w domu ? Żeby skarpety po kimś zbierać ?

Gość gość
A to znów ta z bachorem którą utrzymywali rodzice, rozkręcili jej firmę i podarowali dom. Teraz nienawidzi mężczyzn.

Gość gość
No tak bo każdy polski facet to zaradna pracowita złota rączka , kucharz malarz akrobata oraz opiekuńczy gentleman , boże ale cię fantazja chlopczyku ponosi , liczba takich pustych kobiet jest równą ilości pustych mężczyzn

Gość gość
Nie chodzi o perfidne kłamstwa tylko o dostosowanie do twoich oczekiwań, jeśli powiesz że jesteś wolontariuszką w schronisku dla zwierząt to najpewniej nie usłyszysz że nie trawie cholernych siersciuchow ichetnie bym je wszystkie wydusił (co jest prawdą) tylko opowiem bajeczkę że napadł mnie kot jak byłem dzieckiem i jakoś za nimi nie przepadam... Bo mi się podobasz a po prawdzie byś mnie skreslila

Gość gość
Nie każdy, większość to pipki a nie mężczyźni którzy prędzej uciekną niż staną w obronie swej kobiety