Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa wasze godziny pracy? Nie mam na nic czasu!

Polecane posty

Gość gość

Gdzie i w jakich godzinach pracujecie? Jak ogarniacie wasz dzień? Ja pracuje w sklepie odziezowym. 9 -19 . 10 godzin pracy na stojąco. Jak nie ma ludzi dluuuzy mi sie strasznie. Wstaje o 7. Kawa ogarnianie sie i wychodze o 8. Wracam ok 20 do domu i nie mam ani sily ani czasu na nic a jesc przeciez trzeba.

Gość gość
8 do 16. Wstaje 6.30, ogarniam się i 30-40 minut dojazd. W domu jestem około 5.30.

Gość gość
Od 8-15 lub 15 - 22, czasami 14 h, co drugi dzień wolny

Gość gość
Ja to praktycznie mieszkam w robocie. Lepiej zapytaj jakie są moje godziny w domu.

Gość gość
Mam sie pojawic w pracy na 8 godzin, moge zacząc kiedy chce, najlepiej pomiedzy 6 rano a 11. Zwykle pracuje 7-15, 15.30 jestem w domu. Na brak czasu nie narzekam:)

Gość gość
No to się nie dziwię że, czasu ani siły na nic nie masz. Ja w poniedziałek będę dzwonić w sprawie pracy, właśnie ze względu na bardzo dogodne godziny pracy jak dla mnie. Praca jak praca, żaden szczyt marzeń, ale bardzo zależy mi właśnie na takim czasie pracy ponieważ, opieka nad starszą mamą nie pozwala mi podjąć pracy w dzień.

Gość chory świat
Najwięcej zmarnowanego czasu idzie na dojazd... :/ tym bardziej, że dojeżdżam pociągami a to wiadomo nie zawsze co do minuty pasuje. Ogólnie to życie ucieka między palcami...

Mieszkam w Szkocji, wiec mam tyle czasu ile chce :) W ogole nie wyobrazam sobie juz zycia w Polsce. Zabieranie pracy do domu? Przeciez to jakas paranoja...

Gość gość
7-15 fajne godziny ale jestem ciągle niewyspana

Gość gość
Wstaję o 5, przygotowuje siebie, potem dzieci i o 6.30 do żłobka i przedszkola. O 7,45 zaczynam pracę. Po 17 jesteśmy w domu, a raczej na plac zabaw, jeśli pogoda dopisuje. W domu jestem o 19. Kolacja, kapanie dzieci i o 20 śpią. Wtedy zaczynam ogarniać sprawy domowe i siebie, ale już padam na twarz.