Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbać o włoski małej księżniczki?

Polecane posty

Gość gość

Moja 1,5 roczna córka urodziła się z dość bujną czupryną. Teraz ma włoski trochę za ramiona i dostały jakiegoś kopa, bo rosną jak szalone. Niestety włosy ma po mnie i zaczęły kręcić się przy koncówkach. Moje pytanie co używacie do włosów swoich córeczek? Często elktryzują się, puszą.

Gość gość
Malej ksiezniczki???wtf to moze nie pytaj nas tylko idz zapytaj swoich giermkow z zamku

Gość gość
Hey A ma blond czy czarne włoski ??

Gość gość
Napisz do księżnej Kate

Gość gość
Trudno określić jaki ma kolor włosów. Mój mąż jest blondynem ja brunetką. A ona jest tak pomiędzy. Fryzjerka stwierdziła,że jest to jasny brąz z blond refleksami ;).

Gość gość
Normalnie myję córce włosy. Ma 14-miesięcy, co mam jeszcze robić?. Jprdl :/

Gość gość
CZEGO używacie. I mam dziecko, a nie "księżniczkę". Używam kropli olejku z pestek śliwek, u siebie też.

Gość gość
Zetnij na łyso

Gość marawstala
gość dziś

Gość marawstala
Moze być oliwka : ) wystarczy odrobina (?) nie wiem jak to jest u dzieci tzn księżniczek

Gość gość
op*****l bachora na lyso

Gość gość
Do rozczesywania stosuje jedwab w sprayu po myciu. Moja ma czupryne krecona.

Gość gość
Matki córek jednak mają zryte łby. A po co chcesz ładować coś we włosy tak małemu dziecku? Tylko dlatego, że się kręcą przy końcach? Dziecięce czupryny mają swój urok, a ty sie zachowujesz jakbyś chciała z niej zrobić miss placu zabaw.

Gość gość
mala ksiezniczka zasluguje na godne traktowanie. masaz glowy stymulujacy cebulki, wtarcie balsamicznych olejkow, a na koniec szczotkowanie szczotka z wielbladziego wlosia. mysle ze pomoze.

Gość gość
Kał dobrze działa, sprawdzone info. Żadna inna dziewucha nie będzie miało po nich gładszych i lśniących włosów,niż twoja księżniczka

Gość gość
Dziecięce włosy są z natury zdrowe i ładne. oprócz mycia i czesania nic nie trzeba z nimi robić.

Gość gość
A moja ma loczki z tyłu więc chyba zalicza się do plebsu :(

Gość gość
Gośćagatka, z rodu szlachta nie pracuje i mamusia na cały etat.

Gość gość
Oh kolejna mała księżniczka, która wyrośnie na rozpieszczoną księżną przez zrytą mamuske

Gość gość
Mogę mojego syna nazywać księciem? Jak myślicie? Dodam, że ma proste włosy

Gość gość
Ja swoim tylko mylam, wlosy już w przedszkolu miały do pół pleców, później dłuższe. Odkąd miały może 5-6 lat i włosy do pasa po myciu nakladam odżywkę żeby łatwiej rozczesac i czasami na sucho pryskam sprayem ułatwiającym rozczesanie, ale to po 2-3 dniach od mycia. Włosy zawsze rano rozczesuje i zaplatam, najczęściej francuz albo dwa, wtedy się nie plączą.

Gość gość
10:20 myślę, że jak ma proste włosy to nie za bardzo.

Gość gość
Ja ze swoją 12 mc. chodzę co 2 dzień do fryzjera- stylisty, ma włosy do ramion, ale już umówiłam się na przedłużanie, ponieważ też ma kręcone, to w zeszłym tygodniu byłyśmy na kreatynowym prostowaniu włosów, ale nie podoba mi się w prostych więc "przymierzam" się do trwałej i przy okazji zrobię jej manicure japoński, kolczyki w uszach i pępku już ma.

Gość gość
Wiecie dzieczyny każda mama jest zakochana w swoim dziecku tak samo jak każda żona jest zakochana w swoim mężu. A nasza córka jest dla nas mała księżniczką. Póki jest grzeczna możemy się nią zachwycać ile wlezie. Czy będzie rozpieszczona? Nie. Ma zasady, których musi uczyć się. Ale jest też kochanym dzieckiem i nie zamierzamy wychowywać jej w chłodzie. Nie chce zrobić z niej miss placu zabaw po prostu czasami ciężko mi rozczesać włoski. Często po żłobku nie mogę doprowadzić włosów do porządku, bo panie nie czeszą dziewczynek po spaniu. A mała rozpuszcza sobie włosy.

Gość gość
To obetnij jej te trzy pióra i spokój. Jeszcze czego, żeby opiekunka w żłobku musiała czesać te małe różowe piskwy.

Gość gość
Moja miała taki mysi blond po mężu to zrobiłam jej kilka pasemek żeby była bardziej podobna do mnie ja tez mam jasne włosy i takie właśnie refleksy. Teraz wyglada o wiele lepiej. Prócz tego po każdym myciu nakładam jej odżywkę.