Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę uroczystości rodzinnych

Polecane posty

Gość gość

Przyjeżdża pseudo wykształcona rodzinka i się głupio patrzą bo mam depresję i fobie społeczna dlatego nie osiagnelam w życiu takich sukcesów jak oni ciężko mi znaleźć pracę , trzęsą mi się ręce jak muszę z nimi gadać , nienawidzę ich i nie chce żeby przyjeżdżali i psuli mi spokój swoim beznadziejnym piertoleniem o doopie Maryny i udawaniem państwa

mam tak samo jak ty... pozdrawiam, szkoda że tacy jak my nie mogą być razem... niezobowiązująco nawiązać jakiś bliższy kontakt...

Gość gość
Oczywiście tacy muszą że są lepsi bo by sraki dostali jakby okazali trochę zrozumienia

Gość gość
Mam tak samo.... co prawda u mnie "problemem" jest tylko nieśmiałość...ale nienawidzę gdy wszyscy stoją nade mną i się uzalaja. Nad wszystkim co robię- np.mój narzeczony jest obcokrajowcem, więc zdaniem ciotek źle że zachciało mi się być magistrem a nie rzuciłam w peezdu studiów i nie pojechałam do niego "bo jeszcze mi go kto ukradnie!!". Oczywiście slub ma byc w Polsce bo "łoni nie majo pieniędzy na podróże, że też w ogole mogłoby być inaczej!". I te licytacje kto do nas będzie na "hehe wakacje" jeździł. Ręce opadają. :/

Gość gość
10.33 nienawiść cie zżera, wina jest w tobie a nie w nich, zazdrość, zawiść, nienawiść zbierają plon.

Gość gość
11:19 czego zazdrościć ? Tego że przyjeżdżają się za darmo nazrec jak pasożyty i jeszcze nosem pokrecic?

Gość gość
Ja mam jeszcze gorzej, siosty nie chcę znać wylorowała mnie ze spadku po rodzicach i jakby tego było mało plotkuje na mnie a jej się wydaje że ja się tego nie dowiem, moja rodzina to wyłącznie syn i mąż