Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to facet powinien starać się o kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie to kobieta powinna zrobić pierwszy krok jeśli chce poznać mężczyznę. Nigdy ale to nigdy nie narzucaj się żadnej kobiecie. To kobieta ma za tobą biegać, a nie ty za nią. Zresztą kobiety lubią zdobywać, więc daj się zdobyć.

Gość gość
Jeśli kobieta jest wstydliwa, to w końcu będzie kiedyś musiała przełamać swój wstyd, jeśli chce poznać mężczyznę i założyć rodzinę. Żaden szanujący się mężczyzna nie będzie latać za kobietą nawet jeśli jest nieśmiała.

Gość gość
Kobieta niech leży i czeka do usranej śmierci bo takie typiary trzeba skazać na zagładę a kobieta "z jajami" w tym czasie zdobywa serce mężczyzny i nie tylko serce.

Gość gość
uśmiałam się :D

Gość gość
Gorzej gdy te jaja przerastaja jaja jej faceta. Nie dość że wygląd babochlopa to jeszcze w kompleksy można go wpedzic przez... moszne :D męskie p***y znowu płaczą...

Gość gość
Tak ale tylko gdy widzi ze kobiecie zalezy

Gość gość
To facet powinien starać się o kobietę. Kto zapomni o tej regule ten traci. Kiedyś pewna atrakcyjna kobieta wykonała w stosunku do mnie pierwszy krok. Wykazała inicjatywę. Ja zamiast przejąć inicjatywę, czekałem na jej kolejne kroki. Nie doczekałem się. Pojawił się facet, który od samego początku wykazywał inicjatywę. Wybrała jego.

Gość gość
gość wczoraj kobieta z jajami? coś Ci się kotuś popirdoliło w głowie:DD

Gość gość
A nie zauważyłaś cudzysłowu kretynko?

Gość gość
To kobieta powinna starać się o mężczyznę. Kto zapomni o tej regule ten traci. Kiedyś pewien atrakcyjny mężczyzna wykonał w stosunku do mnie pierwszy krok. Wykazał inicjatywę. Ja zamiast przejąć inicjatywę, czekałam na jego kolejne kroki. Nie doczekałam się. Pojawiła się kobieta, która od samego początku wykazywała inicjatywę. Wybrał ją.

Gość gość
gdy jest podłą szmatą to chyba oczywiste że nie

Gość gość
13.40 Anna Grodzka