Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką szansę ma na ładną, młodą i inteligentna kobietę facet 43

Polecane posty

Gość gość
Ale jest złego w tym tekście, ze kobiety szybciej tracą możliwość rozmnażania się.

Gość gość
15:16 - ty jesteś genetycznym ściekiem już od poczęcia

Gość gość
Lochy atakują... biedaka, bo miłość się należy tylko lochom :-P

Gość gość
Zespół naukowców pod wodzą Stefánssona (który jest właścicielem biotechnologicznej firmy, mającej w swoich bazach profle genetyczne znacznej części Islandczyków) porównywał DNA 78 rodzin, poszukując źródeł mutacji widocznych u dzieci. Ponieważ takich zmian nie stwierdzono u ich rodziców, założono, że musiały powstać albo w jajeczkach kobiety, nasieniu mężczyzny lub bezpośrednio w zarodku. Po podsumowaniu wyników, okazało się, że Mężczyźni przekazywali aż czterokrotnie więcej mutacji swoim dzieciom, niż matki Takich przypadków stwierdzono aż 55, wobec 14 które przypisano kobietom Wiek ojca określono także jako główną przyczynę mutacji w materiale genetycznym dziecka, zauwazono wręcz, że ilość mutacji rośnie wykładniczo wraz z liczbą lat mężczyzny 36-latek przekazywał dwa razy więcej mutacji niż 20-latek; 70-latek – aż ośmiokrotnie więcej. Cały artykuł na ten temat: Mężczyźni też mają datę ważności, okazuje się http://tatapad.pl/zdrowie/wiek-ojca-a-zdrowie-dziecka-mezczyzni-maja-date-waznosci/

Gość gość
Dokładnie. Same szukają sponsora dla siebie i swoich bękartów :D lochy w natarciu :D

Gość gość
15.45 - 1. Autor wątku zadał pytanie, na które uzyskuje odpowiedzi. 2. A w natarciu jest jakiś desperat , którego rzeczywistość tak przeraża, że poza obrażaniem nie potrafi wykrzesać z siebie żadnych sensownych myśli. 3. Mam nadzieję, że ten obrażający innych desperat, to nie autor wątku, ale kto tam wie....

Gość gość
Śmieszą mnie faceci z takimi wymaganiami :) masz szansę na udany związek. Największy z taką 35 plus która życie doświadczylo i doceni fajnego faceta. Młoda sikse możesz mieć ale też nie na stałe. Sama mam 32 lata. Jestem jak widać w niechwytliwym wieku :)

Gość gość
Ten temat dokładnie demaskuje postrzeganie miłości przez kibiety. Facet 43 lata może akurat ma branie, podoba się, a te robią z niego zwyrola i każą płacić za miłość oczywiście starej ryrze. Jednocześnie uważają że ich równolatkowie mają obowiązek je kochać i już, bez żadnego powodu, one nie muszą na miłość sobie zasłużyć im się należy... To się w pale nie mieści jakie baby są durne! :-P Zapomniały dodać o swoim poświęceniu, jak to się straszliwie poświęcają dla swoich rówieśników ;-)

Gość gość
15:53 odpuść sobie, już pozamiatane, posłuchaj koleżanek i się zlesbij najlepiej z nimi :-D

Gość gość
32 lata u kobiety to rzeczywiście niechwytliwg wiek. Ani to przed ani po....

Gość gość
15.54 Oczywiście. Szukają bogatego, przystojnego bezdzietnego, inteligentnego równolatka albo młodszego. Bo młodsi lecą tylko na starsze :) Musi dodatkowo traktować ja jak księżniczkę a jej dzieci jak następców tronu. Nie zapomnijmy o tym że ma ich utrzymywać bo co to za facet który nie loży kasy! Toż to nieudacznik! :)

Gość gość
30-40 latki wiążą się teraz często z narkomanami, jeszcze ich sponsorują, to jak to jest z tą rosnącą z wiekiem wartością kobiet? A facetów malejącą oczywiście :-)

Gość gość
15.54. 1. Jakby miał branie, to by z niego korzystał, a nie zakładał wątki na wątpliwych forach. 2. A jakie Ty masz postrzeganie miłości - Kocham Twoje ciało do 30 lat, a później żegnam, bo szukam młodszej ? 3. To raczej Ty uważasz, że młode mają obowiązek kochać starszych, ale jak widzisz, to tak nie działa. 4.NAJWAŻNIEJSZE - CAŁY CZAS ZAŚMIECASZ WĄTEK - KOBIETY UDZIELAJĄ ODPOWIEDZI NA ZADANE PYTANIE, A TY CAŁY CZAS WCINASZ SIĘ, NIC KOMPLETNIE NIE WNOSZĄC DO TEMATU. Propozycja dla Ciebie: Załóż sobie wątek o złych kobietach i tam sobie szczekaj do woli....

Gość gość
Oczywiście że masz szanse :) Ja jestem tego przykładem. Zakochałam się w starszym. Jesteśmy razem dopiero rok więc co los przyniesie nie wiem ale któż wie? Zaręczyliśmy się na tegorocznych wakacjach więc chyba idzie ku dobremu :) Pozdrawiam Kasia

Gość gość
Zadna. Sama bylam krotko w takim zwiazku i bardzo zaluje. Facet chcial sie ewidentnie odmlodzic przy mnie i pochwalic mna przed znajomymi. Teraz nie moge uwierzyc, ze bylam z takim gargamelem :)

Gość gość
A ja myślę że to zależy tylko od tego co sobą reprezentujesz. Jeśli jesteś na poziomie, jesteś samodzielny to chętnych będzie co nie miara. Moja najlepsza kumpela że studiów wyszła za 12 lat starszego gościa. Z miejsca miała to na co my musimy czekać, dom, stabilizację odpowiednie warunki żeby śmieć dzieci. Są już 14 lat razem, ona jest modelowa kura domowa ale zadbana itp. On szczęśliwy jak nigdy, a do tego jest jakimś przewodniczącym rady miasta czy kimś takich więc ma się kim pochwalić. I naprawdę się kochają.

Gość gość
16:02 ty żeś wniosła do tematu że głowa boli... A tak ty jestes pani dobra rada i tu rządzisz, twoje rady kto może tu pisać a kto nie nie jest zaśmiecaniem tematu, atak na biedaka też jest super, tylko kobiet i ich hipokryzji nie można krytykować, pani dobra rada tak zdecydowała :-D

Gość gość
Facet, masz 43 lata. Masz pewnie blisko 20letnie dzieci. Wyobraź sobie teraz je z dziadem w twoim wieku. Pozwoliłbyś? No litości. 20latki uważają, że pamiętasz jeszcze bitwę pod Grunwaldem. Zbiera je na rzygi, gdy widzą twoje włosy w uszach. Wszystko ma swój czas i miejsce. Mój chłopak jest rok starszy. Ma boskie ciałko. Mamy te same problemy, rozważania o świecie. Ja nie szukałam ojca, nauczyciela, dalajlamy, sponsora. Chciałam partnera. Razem dorabiamy się wszystkiego. Razem z dnia na dzień rzuciliśmy wszystko, by wynieść się w wymarzone miejsce. Razem biegamy, ćwiczymy.

Gość gość
1. Jakby miał branie, to by z niego korzystał, a nie zakładał wątki na wątpliwych forach. 2. A jakie Ty masz postrzeganie miłości - Kocham Twoje ciało do 30 lat, a później żegnam, bo szukam młodszej ? 3. To raczej Ty uważasz, że młode mają obowiązek kochać starszych, ale jak widzisz, to tak nie działa. 4.NAJWAŻNIEJSZE - CAŁY CZAS ZAŚMIECASZ WĄTEK - KOBIETY UDZIELAJĄ ODPOWIEDZI NA ZADANE PYTANIE, A TY CAŁY CZAS WCINASZ SIĘ, NIC KOMPLETNIE NIE WNOSZĄC DO TEMATU. Propozycja dla Ciebie: Załóż sobie wątek o złych kobietach i tam sobie szczekaj do woli.... x 11/10 Biedny ten typ. Nie akceptuje swojego wieku. Jego ojciec bił matkę. On też nienawidzi kobiet, bo zawsze go zdradzają.

Gość gość
16:02 ty żeś wniosła do tematu że głowa boli... A tak ty jestes pani dobra rada i tu rządzisz, twoje rady kto może tu pisać a kto nie nie jest zaśmiecaniem tematu, atak na biedaka też jest super, tylko kobiet i ich hipokryzji nie można krytykować, pani dobra rada tak zdecydowała smiech.gif x Atak na biedaka? Niech biedak wyobrazi sobie jak jego córcia 20letnia ciągnie 43latkowi flaka, to może przestanie zadawać durne pytania.

Gość gość
16.18 Nie każdy się rozmnaża w szczenięcym wieku siedząc na garnuszku u mamuni :D

Gość gość
zatem 16letnia córcia ciągnie 39latkowi... ludzie, gdzie wasza empatia?

Gość gość
Rozumiem autora i radzę by napisał na normalnym forum. Pamiętam jak ja tu kiedyś napisałam. Zostałam zaszczuta przez te paskudne, niewyżyte babska.

Gość gość
a 16latka ciągnie 20latkowi to ok? :D :D :D

Gość gość
16:18 nie każda chce się razem dorabiać i mieć partnera. Są takie co chcą tradycyjnego związku a o takich to raczej młodzi faceci pojęcia nie mają.

Gość gość
Nie każda chce mieć partnera. Niektóre chcą mieć ojca albo ojcobankomat. No, kumam.

Gość gość
Nie każda chce małoletniego narkomana i latać z nim po imprezach. Tutaj same imprezowiczki podstarzałe siedzą co same by chętnie młodszemu nadstawiły? :-O

Gość gość
17:08 weź! Każda zasługuje na drugą szansę. No i to zupełnie co innego, bo my starzejemy się 2x wolniej, kobieta jest jak wino, normalni mężczyźni wolą dojrzałe nawet z dziećmi :-)

Gość gość
Co za narracja... Albo stary flak, który wywoluje odruch wymiotny albo ćpun hahahah Chciałbyś. Są jeszcze ambitni, przystojni rówieśnicy. Dziadu, masz już odpowiedź na swoje pytanie. Idź porobić na drutach. Jesteś stratą czasu, w dodatku bez empatii.