Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna233

Skąd biorą się starzy kawalerzy i stare panny ?

Polecane posty

Gość gość
stare panny i kawalerowie to odpowiedź natury na przeludnienie, system natury jest idealny

Gość gość
problemu nie ma, w afryce i azji rozmnażają się za was, a umysłowo chorzy nie powinni i tak się rozmnażać

Gość gość
Ja się wziąłem stąd, że nie mam zakodowane: musisz musisz musisz mieć dziewczynę i musisz musisz musisz to i tamto. Ale dlaczego ? A Wy już z r..yjami: jesteś kawalerem! Jesteś starym kawalerem! Jesteś gorszy! Jesteś nikim! Jesteś zerem! Ja tylko jestem wolnym człowiekiem. Co dziwne, wieku kobietom nie pasuje to że się z nikim nie było. Jak dla mnie to śmieszne, głupie i nawiedzone.

Gość gość
z ziarnka grochu

Gość gość
Te brednie o wrażliwości, skrzywdzeniu, wolnosci a ja myślę że to jakieś ciężkie p****y. Szczególnie po 40 siedzą w tych mieszkaniach jak jakieś psychofagi i planują chore akcje.

Gość gość
Hehehe :D nigdy wiecej ladowania sie w zwiazek, lepiej byc samemu. Stad sie biora kawalerowie, bo maja dosyc wielkich rozczarowan!!

Gość gość
Z mamy i taty :-) pytanie na poziomie przedszkolaka :-)

Gość gość
biora sie wlasnie przez brak urody jak ktos wczesniej napisal. Prawda jest taka ze taki brzydal/brzydalka najczesciej nawet ma z kim sie spotkac umowic bo wszyscy traktuja taka jaka 7 kategorie czlowieka ladni to najczesciej sa sami bo szukaja jakiegos podobnego sobie ciacha. Sam mam piekna kolezanke samotna zryty charakter na maksa jednak co tydzien ma jakiegos nowego faceta tyle ze nikt normalny z ta walnieta na glowe wariatka by nie wytrzymal. Pewnie w koncu zrobi sobie jakiegos bekarta i jakos bedzie zyla. Jesli ktos naprawde nie jest tak uposledzony jak ona albo nie ma duzych wymagan jak faceci co najpierw leca na wyglad a pozniej sie dziwia ze super laska ktora wczesniej latala po dyskotekach nagle ich zdradza no ludzie. Zawsze powodem ze ktos jest jest sam w 99% przypadkow jest wlasnie brzydota 1% to totalnie zrycie psychiki a i to nawet nie przeszkadza w powodzenie u plci przeciwnej :D

Gość gość
Lepiej być samemu niz wdpenac w gowniane małżeństwo, sprowadzić w to bagno dzieci, a potem marnować zycie dalej i jeszcze mowić, ze tylko dla dzieci sie jest razem:O:O nie mowie juz o innych patologiach...

Gość gość
Skąd się biorą tak głupie pytania??? :D :D :D

Gość gość
z niewiedzy i braku doswiadczen?

Gość gość
Jestem sama bo nie akceptuje męskiej natury :)

Gość gość
Niekoniecznie są mało atrakcyjni , akurat znam 2 , pierwszy ma 38 lat i jest wysoki, figurę ma fajną, twarz w skali 1-10 gdzieś koło 6-7. Sam jest bo jest wybredny Drugi ma 40 lat i tu aż trudno uwierzyć bo z wyglądu podoba się większości , ale ma bardzo trudny charakter ....

Gość gość
Brzydkie kobiety na sympatii, żadna nie wygląda tak żeby nspisac a co dopiero szykować randkę czy zmieniać swoje życie. A mi się wygodnie żyje, nie muszę się pracować śpię do 15. Itd

Gość gość
A czy pary żyjące w nieformalnych związkach to stary kawaler i stara panna ? Jeśli oboje mają po 40 lat z okładem? A geje i lesbijki to już na pewno nie mają innego wyjścia jak wyjechać z kraju, bo u nas niedopuszczalne śluby par tej samej płci. Jednym nawet nie przeszkadza, że gej, ale, że stary kawaler to dopiero dramat . Jak żyć?

Gość gość
Z własnej decyzji z własnego wyboru sie biorą.

Gość gość
To prawda, wielu prostym ludziom często z małych miast kłuje w oczy że stary kawaler, a jak tylko zauważą że czasem z kimś wyjdzie to mordy im się zamykają. Najgorsze jest obgadywanie na prowincjach i wsiach

Gość gość
Właśnie, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Znam starych kawalerów, ale zero szans na podryw. Niestety geje :-)

Gość gość
Co tam obgadywanie, na wsi stary kawaler to przeważnie pijak i dwie lewe ręce do każdej roboty. To chyba dobrze, że taka łajza się nie ożeniła. Żeby jakaś przez smroda cierpiała? Bez sensu

Gość gość
Bo mnie karyna nie chciała to będę sam aż znajdę drugą fajna suke :)

Gość gość
tego jest mało, ale jeden z moich kumpli nie ma nikogo, bo ma wielki problem. Jak upił się mocno na sylwestra, to powiedział mi,że ma ogromny defekt '' tam na dole '' to cytat. Mówił że na tak zj****y że wstydzi się iść do burdelu, a na żadną operację nie będzie szedł. Wiem że chleje i popala trawę z tego powodu.

Gość gość
Kolega z pracy ma 32 lata, ale jeszcze się nie ożenił, bo nie ma z kim, tak mówi. Przystojny, miły, nie jest gejem, biedny też nie jest. Pije rzadko, w niewielkich ilościach. Niestety trafiają mu się takie, że szybko go zniechęcają swoim zachowaniem do kontynuowania znajomości. Idealne kandydatki do reality show z MTV, ale nie do życia. Picie, seksy i życie sensacjami towarzyskimi, od imprezy do imprezy, w w międzyczasie shopping i kombinacje, co by tu jeszcze spieprzyć w swoim wyglądzie, co sobie powiększyć, doczepić, wytatuowac, te klimaty. Dziewczyny z przepitym głosem, które dają byle komu go nie interesują, więc pewnie się nie ożeni

Gość gość
jak slysze ze jakis przystojny facet nie ma z kim to mnie smiech bierze :D no tak nie spotkal swojej 18 letniej dziewicy z wyzszym wyksztalceniem i wygladem modelki ma chlopak pecha widac :D Tacy ludzie to powinni sie urodzic z garbem i wygladem Quazimodo to by naprawde nie bylyli tak poje..ani. Wtedy dopiero jeden z drugim przestaliby narzekac ze nie moga spotkac tej swojej idealnej. Swiat jak widac jest pelen marudzacych po..ebow jak im w zyciu ciezko jest :D

Gość gość
Zaraz się rozpukniesz, jak ta ropucha na Animal Planet :-)

Gość gość
Jak samotne kobiety piszą że nie ma fajnych wolnych normalnych mężczyzn to inne jej potakują. Jak to samo napisze wolny facet że wszystkie fajne już zajęte i zostały same psychiczne i z dużym przebiegiem to baby wrzask że jak on śmie i że wybrzydza i ma się za nie wiadomo co. Ot kobieca logika(hipokryzja do kwadratu). Popatrzcie na siebie. Z moich obserwacji wynika że jest sporo fajnych wolnych mężczyzn ale nie wyglądają jak z żurnala a i sami nie wymagają modelek. Ale wiele razy zostali spławieni/rzuceni przez kobiety nieraz mniej urodziwe od nich(kobieca hipergamia-kobieta szuka samca bardziej urodziwego od niej samej). Więc wolą być teraz sami niż być ostatnią deska ratunku dla pani po 30-tce która wcześniej ich miała w nosie, czy dla pani z dzieckiem(wiadomo z jakim typem).Kobiety najpierw wybrzydzaja celując w target najbardziej przystojnych a kiedy lata mijają to narzekają że wtedy nikt ich nie chce.Nawet ci mniej atrakcyjni. Same na to zapracowały a potem zd*****.

Gość gość
zgadza sie jednak tez jest sporo facetow co ma sie za bog wie co i ma wymagania nierealne co do wlasnych mozliwosci. Bo mimo ze jak facet jest przystojny to mysli ze od razu bedzie mial modelke. A takie to moga miec przystojniaka z kasa. Trzeba miec realne wymagania. Chociaz tez sie zgadza ze jest sporo kobiet ktore wlasnie mimo nijakiej urody licza na ksiecia bo z jakims przystojnym dyskotekowym polglowkiem zrobily sobie dziecko albo zwyczajnie zbrzydly a nadal maja ciut mniejesze oczekiwania niz gdy byly 18 latkami. Po prostu ludzie zyja czesto swoimi wyobrazeniami ze trzeba miec to co najlepsze. Pozniej za to mamy cala mase samotnych matek i podstarzalych zigolakow ktorym nadal sie wydaje ze maja 18 lat.

Gość gość
13:12 Nie ma nic złego w tym że facet nie chce byle kogo. I zrozumiałe że może nie chcieć takiej z przebiegiem, o ile sam nie uprawia seksu bez zobowiązań. Bo jeśli sam miewa przygody, a na żonę chce taką z małym przebiegiem, uczuciowa, wierną etc, to jest zwykłym pieprzonym hipokryta. A tak z własnego doświadczenia, to kobiety singielki które znam, to w większości ładne dziewczyny które mają zaledwie jeden, dwa związki za sobą i żadnych przygód. A panowie nie dość że, urodą nie grzesza, ciągle gadają o seksie, to nawet nie ukrywają że mają przelotne przyjaciółki czy "masażystki" :O

Gość gość
Facetom sie czesto wydaje ze jak sa przecietniakami to nie wezma byle kogo tylko jakas naprawde fajna dziewczyne bo co oni sa porzadni i mili? Kogo to obchodzi? Ludzie zmadrzejcie i dorosnijcie. Do nawet nieporzadnych dziewczyn jest kolejka adoratorow tak samo jak do porzadnych wiec one sobie moga wybierac i dla zadnej dziewczyny nie ma znaczenia czy facet mial 5 kobiet czy 100. Tylko jakis zrytym lbom sie marzy dziewica. Dziewice to maja po 16 lat a i to nie zawsze i gdzie one dla jakis starych prykow jak wy :D

Gość gość
gość 2018.08.29 Kolega z pracy ma 32 lata, ale jeszcze się nie ożenił, bo nie ma z kim, tak mówi. Przystojny, miły, nie jest gejem, biedny też nie jest. Pije rzadko, w niewielkich ilościach. Niestety trafiają mu się takie, że szybko go zniechęcają swoim zachowaniem do kontynuowania znajomości. Idealne kandydatki do reality show z MTV, ale nie do życia. Picie, seksy i życie sensacjami towarzyskimi, od imprezy do imprezy, w w międzyczasie shopping i kombinacje, co by tu jeszcze spieprzyć w swoim wyglądzie, co sobie powiększyć, doczepić, wytatuowac, te klimaty. Dziewczyny z przepitym głosem, które dają byle komu go nie interesują, więc pewnie się nie ożeni x kolejny ksieniu z drewna co leci na modelki i kreci nosem

Gość gość
Spokojnie, teraz dziewczyny np w wieku 20 lat są ładniejsze niż kiedyś. Także, coraz więcej ładnych dziewczyn przybywa!