Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna233

Skąd biorą się starzy kawalerzy i stare panny ?

Polecane posty

Gość Marek00
10 minut temu, Gość Adam napisał:

Ba mam 28lat i jestem sam. W czasach szkolnych byłem nieśmiały wobec kobiet. Obecnie pewny siebie, przystojny, opiekuńczy, dowcipny, troche zły chłopiec. Ale co z tego gdy poprostu nie mam okazji na żadną trafić. Na portalach randkowych odpowiadają tylko dzieciate albo takie poniżej wszelkich kryteriów wyglądu. A ja wcale nie mam dużych wymagań. Nie przepadam za szczupłymi modelkami, to własne grubsze i biodrzaste  bardziej mi pasują. Tylko cl z tego skoro nawet takie nie odpisują, a w realu wszystkie zajęte?  Starzy kawalerowie poprostu nie mają okazji na nikogo w życiu trafić, dla tego nimi zostać. Nie są żadnymi nieudacznikami i ruchaczami itp...

Portale randkowe to jedno wielkie G.

Sam przechodziłem przez poszukiwanie kobiety na portalu randkowym.Miałem wtedy 28 lat i szukałem kobiet w wieku +/- 3 lata.90 % nie odpisało mimo, że pisałem na temat jej profilu itp.

Olałem portal i pare miesięcy później poznałem dziewczynę w Biedrze podczas zakupów 🙂

Gość Betonowe jajko
Dnia ‎19‎.‎07‎.‎2019 o 19:54, Gość Marek00 napisał:

Portale randkowe to jedno wielkie G.

Sam przechodziłem przez poszukiwanie kobiety na portalu randkowym.Miałem wtedy 28 lat i szukałem kobiet w wieku +/- 3 lata.90 % nie odpisało mimo, że pisałem na temat jej profilu itp.

Olałem portal i pare miesięcy później poznałem dziewczynę w Biedrze podczas zakupów 🙂

Portale randkowe to bezsens. Naprawdę, to już lepiej pójść do klubu i tam podrywać przy okazji dobrze się bawiąc. Alkohol i emocje robią swoje bo 90% dziewczyn do których zagadywałem mnie nie spławiała. I z większością fajnie sie rozmawiało. Poznałem tam już nie jedną dziewczynę z którą miałem przygodę. Z jedna roczny z a drugą 2 letni związek. Na sympatii czy badoo odpisywała może jedna na 50 z czego z żadną nie udało mi się nawet spotkać.

Gość szkoda gadać

Stąd, że kobiety mają wygórowane wymagania, żaden facet im nie pasuje, dlatego i faceci i kobiety zostają potem sami.

Gość pan śmieć

X

Ilu takich ludzi, tyle powodów. Ja jestem starym kawalerem prawiczkiem sporo po trzydziestce. Wystarczy na mnie spojrzeć i przeanalizować moje życie - nikogo wtedy nie zdziwi mój stan. Jestem nikim i to pod każdym względem. Niektórzy po prostu mają w życiu tak strasznego i niewyobrażalnego pecha, że lepiej byłoby, gdyby się nie narodzili. Czasem myślę, że zostałem przez kogoś przeklęty w chwili poczęcia. Do kitu to wszystko 😢

Gość jajaja
1 godzinę temu, Gość pan śmieć napisał:

X

Ilu takich ludzi, tyle powodów. Ja jestem starym kawalerem prawiczkiem sporo po trzydziestce. Wystarczy na mnie spojrzeć i przeanalizować moje życie - nikogo wtedy nie zdziwi mój stan. Jestem nikim i to pod każdym względem. Niektórzy po prostu mają w życiu tak strasznego i niewyobrażalnego pecha, że lepiej byłoby, gdyby się nie narodzili. Czasem myślę, że zostałem przez kogoś przeklęty w chwili poczęcia. Do kitu to wszystko 😢

Skoro uważasz że jesteś nikim to faktycznie jesteś nikim dla kobiet i całej reszty świata. Kobiety bardziej patrzą na pewność siebie niż na to co faktycznie osiągasz. Ja tak naprawde też wiele nie osiągnąłem ale zawsze stawiałem siebie jako kogoś lepszego od innych i kobietom zawsze sie to podobało.