Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfred414

Partnerka miała wielu kochanków

Polecane posty

Temat stary jak świat ale nie daje mi spokoju... Poznałem świetną dziewczynę. Tak mi się wydawało, do czasu gdy tak weszła na najbardziej beznadziejny temat świata. Ile kobiet miałeś przede mną? Uśmiechnąłem się, nie odpowiedziałem tłumacząc że do niczego dobrego pytanie nie doprowadzi. Ale ją język świerzbił. A ilu było przede mną? Bez większego zastanowienia - szesnastu, przynajmniej szesnastu... Dziewczyna ma 32 lata, łącznie w związkach była 7,5 roku. Rozpoczęła współżycie w wieku 19. Wychodzi prawie 4 rocznie nie licząc okresu związku. Biorąc pod uwagę, że miała okresy po rok bez zbliżenia to... no właśnie... czy to już duża rozwiązłość?!? Ilu partnerów Wy dziewczyny miałyście i w jakim jesteście wieku? Ilu partnerów miały Wasze koleżanki?!?

Gość gość
Dlaczego nie mogłeś jej odwiedzieć tak jak ona tobie?

Gość gość
Facet mnoży przez 3, kobieta dzieli przez 3.

Bo ja sam miałem o wiele więcej partnerek. Bo to nie jest licytacja. Bo samo pytanie o ilość partnerów i doświadczenie seksualne jest równią pochyłą... Można mnożyć... Pytam Was dziewczyny i proszę o szczere odpowiedzi. Oczywiście wyznacznikiem dobrej partnerki nie jest doświadczenie seksualne ale czy 16 t o już rozwiązłość?

Gość gość
ja mam 25 lat i mialam 14 facetow z czego 4-5 to byly zwiazki , 10 to przygody

Gość gość
w wieku 32 lat straciłam dziewictwo. ale tak na marginesie uważam, ze jesli miałes wiecej niz ona to chyba pytanie o to czy jej ilość jest akceptowalna czy nie jest mocno niestosowne

Gość gość
Jak doszła do 16, to na 17 się nie skończy. Zresztą sam o tym dobrze wiesz.

Gość gość
Panie Alfredzie, niech Pan się szanuję. Niech Pan się nie zadaje z dziwk... .