Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni93

Krwawienie implantacyjne

Polecane posty

Gość Moni93

Witam. :) może zacznę od początku. Zawsze mam obfite miesiączki, z ostrym bólem brzucha 1-go dnia i trwa 6-7 dni. W tym miesiącu nie dość, że spoznil się 3 dni, to trwał tez tylko 3 dni... 1 dzień był ten ból brzucha, miesiaczka była czerwona, a drugi dzień to już raczej brązowa wydzielina taka jakby na koniec okresu... bez zapachu, bez żadnych strzepek. Pobolewa mnie od czasu do czasu w podbrzuszu, bardzo delikatnie i pobolewa mnie dół pleców. Może któraś z Was miała tak samo? Czytałam o krwawieniu implantacyjnym ze to może być to. Wizyta u gina za tydzień. Wiem zw wtedy się dowiem wszystkiego, ale jestem ciekawa Waszych doświadczeń. Pozdrawiam

Gość gość
A test zrobiłaś?

Gość Moni93
Jutro dopiero mam zamiar , dzisiaj widzę ze juz nic ze mnie za przeproszeniem nie leci, to byłby 4 dzień okresu. Myślę że dzisiaj nie byłoby sensu skoro najlepszy jest poranny mocz

Gość gość
Po takim czasie od ewentualnego zapłodnienia to w sumie powinien wyjść niezależnie od pory dnia.

Gość Moni93
Nie miała żadna z Was takich objawów? Nie mówię, że to ciąża ale może jakieś zaburzenia hormonalne?

Gość gość
A jak wynik testu?

Gość Moni93
Nwgatywny

Gość gość weronika
Może jakaś infekcja? Ja tez tak kiedyś miałam,właśnie takie bóle,lekarz przepisał mi czopki na pozbycie się zapalenia i przepisał belarę.To pigułki antykoncepcyjne,pomogły mi właśnie przy takich bólach,bo miesiąc w miesiąc miałam straszny cyrk.Teraz mam spokój,przynajmniej jestem zabezpieczona i tragiczne bóle odeszły w niepamięć.

Gość gość
Właśnie raczej nie infekcja, bo nie było nieprzyjemnego zapachu no i nic tak mnie nie swedzialo ani nie piekło...

Gość gość
Miałam tak w drugim cyklu starań i też wzięłam to za plamienie. Jednak testy to wykluczyły. Po prostu była skąpa miesiączka. W kolejnym cyklu zaszłam w ciążę i plamienia nie było żadnego.

Gość gość
jak ja miałam plamienie implantacyjne było to jednorazowe krwawienie