Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie czujecie bez makijazu rano przed nowym facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mam pytanie odnośnie bycia bez makijażu przed nowym chłopakiem... I prosze o normalne odpowiedzi. Niektóre dziewczyny jak Ja musze sie malowac moze maja niska samoocene wiec glupie komentarze odpuścić proszę. Wiec poznalam nowego chłopaka..nie widzial mnie jeszcze bez makijazu..ale jedziemy na tydzien do niego i do jego rodziców.. Boje sie ze jak mnie zobaczy bez to nie spodobam mu sie heh.. Wgl jakoś zle sie czuje jak nie mam fluidu zrobionych brwi i rzes a tak to ok ale tylko te rzeczy sa dla mnie wazne i sie dobrze czuje z nimi. Wiadomo ze nie bese spać w makijażu więc nie wiem wiem ze bede sie tak zle czula ze chyba nie bede patrzeć na niego. Czy któras tak miala i jak sobie poradziliscie:p

Gość gość
nie maluję się od lat. Dawno nie miałam nowego faceta bo jestem z jednym już szmat czasu ale pamiętam że to on właśnie namówił mnie na naturalność. Zresztą zawsze wychodziłam z założenia że albo podobam mu się jaka jestem albo nie i dla nikogo nie będę się maskować

Gość gość
A co mnie to, zbyt wiele już przeżyłam żeby się martwić czy się mu spodobam czy nie. Jego problem.

Gość gość
Heh jesteście niemożliwe:) tez tak chciałabym..moze jesli mialabym taka gladka ladna cere bez tych Wszystkich niedoskonałości te zaczerwienienia..masakra dziury pory i tez rzesy krótkie jak u dziecka.. Ale najlepiej tak albo sie podoba albo nie:/ ale dziękuję zawsze jak ktoś napisze swoja wypowiedz zawsze inaczej podnosi na duchu:p

Gość gość
Nie czułam się jakoś dobrze chociaż makijaż robie oszczędny ale chłopak jak mnie zobaczył wtedy po raz pierwszy bo się przy nim malowalam zapytal: cześć, jak masz na imię? :D Zazartowal ze mnie bo wiedział ze się przejmuje brakiem makijażu. Do tej pory woli gdy tylko tuszuje rzęsy, zresztą twierdzi ze makijaż nie jest mi potrzebny. Maluje się już bardziej z przyzwyczajenia, czasem bo lubię. A no i z tego wynika ze go nie przeraziłam bo się oświadczył ;)

Gość gość
ja też nie mam idealnej twarzy nos mi się świeci mam małe oczy ogrom piegów ale chodzę bez makijażu

Gość gość
Norwid wymyslal

Gość gość
Ten właściwy kiedyś mi powiedział, gdy narzekałam na wygląd: widziałem cie po nieprzespanej nocy, bez makijażu, a wtedy wyglądałam naprawdę okropnie, dla mnie zawsze jesteś piękna.

Gość gość
A co to za problem... a jak facet leci tylko na make-up i ładną lalunie to nie jest wart uwagi. Ja mam zwyczaj, że na pierwszą randkę ide na sportowo - np. na rowery, na spacer z psem... i tylko rzęsy lekko tuszuje... jak się nie spodobam będąc sobą, to i tak nic z tego nie będzie. Już dawno podziękowałam panom, którzy chcą mnie widzieć w mini, na szpilkach, z mocnym make-up i pięknie zdobionymi pazurkami. Nie mój styl, udawać nie innej będe. Wolę być sama ale sobą.

Gość gość
10:58 Racja, co innego odstrzelenie się raz na jakiś czas dla siebie czy dla faceta a co innego udawanie przed bliska osobą kogoś innego. Takie związki często nie wypalają z naturalnych powodów - choroba, gorszy stan, starzenie się. To zakochanie się bardziej w obrazku a nie w osobie z jej cechami. Wiec jeśli obrazek przestaje się zgadzać to robi się nieciekawie.

Gość gość
Zawsze można zrobic make-up no make up ;) Czyli makijaz ktorego nie widac, troche fluidu, korektora, podkreslic brwi, tuszu do rzes i juz sie lepiej wyglada, a mozna to zrobic tak zeby wygladalo jak bez makijazu ;)

Gość gość
Przed nowym facetm sie krepuje, a pozniej juz zazwyczaj nie, moze dlatego, ze bez makijazu wcale nie wygladam najgorzej - choc nie tak dobrze jak w makijazu. Ostatnio bylam zupelnie bez makijazu na basenie, a i tak sie ogladali za mna, wiec chyba nie jest najgorzej, aczkolwiek niepomalowana wgladam dosc blado bo mam delikatna urode

Gość gość
No mądrze prawisz makeup bez makeupu jak kobieta bez majtek i stanika to gola czy niedoubierana

Gość gość
Za mną tez się kiedyś wszyscy oglądali, niestety potem się okazało ze ptak na mnie narobił.

Gość gość
Musisz wstawać długo przed nim i wtedy się malować.

Gość gość
Ja przed nowym facetem tak samo sie wstydze bez makijazu mam tak fatalna cere...czerwona sina z wypryskami..masakra.. Ale spac z fluidem nie bede przecież ehh. Jestem ciekawa co facet mysli jak zobaczy nas rano bez makijazu..hah

Gość gość
Przed nowym facetem.

Gość gość
16:56 Nie musi być mężem ani byc seksu by mieć okazję zobaczyć kobiete bez makijazu

Gość gość
Najgorzej te pierwsze poranki..pozniej jiz juz ma sie to gdzies:)

Gość gość
Ja i tak na pewno wygladam najgorzej z was wszystkich bez makijazu ehh.. Nie wiem wstydze sie pokazywac bez heh.. Mam za niska samoocene i dlatego..a zalezy mi na nim.. I jak zobaczy mnie bez to juz bede miala myśli takie ze sa ladniejsze ode mnie a on ze mna:(

Gość gość
Najgorzej to ja wyglądam ale na szczęście nie muszę się nikomu pokazywać :D

Gość gość
A ja poznalam i teraz zawsze najgorzej bez makijazu sie pokazać. Wygladam z moja cera jak bylabym chora na cos ehh.. Bez makijazu nie polecialby na mnie haha. A nie bede wstawala w srodku nocy zeby sie malowac nie ma sensu nie chce robic z siebie idiotki

Gość gość
Najlepiej zrobić wszystko permanentne co myślicie

Gość gość
Dlatego lepiej się nie malować bo wtedy od razu widać jak się wygląda.

Gość gość
Ja wtedy zazwyczaj wstaje jeszcze przed facetem i ide sie wczesniej kapac i szykowac. Jak wstanie bede juz pomalowana ;) Podobno bez makijazu nie wygladam tak zle, ale wiadomo, ze na poczatku staramy sie wygladac jak najlepiej

Gość gość
Nie rozumiem takich szopek.

Gość gość
Ja odkąd przedluzam rzęsy i robię hennę na brwi juz lepiej wygladam bez makijazu ,wiec az tak baradzo sie nie krepuje

Gość gość
Biedni mężczyźni.

Gość gość
Hej:) napisz mi jaki masz typ urody ogólnie np.blondynka, brunetka etc.