Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać typową karyne ?

Polecane posty

Gość NÓW_ZNÓW
Ale jesteście żałośni, po prostu was na takie dziewczyny (ładne,zadbane) nie stać. To nie są żadne "karyny" tylko idioci tak je określają.

Gość robocops 3
nash just 4 U how can u do same with psychiatrist? TG

Gość gość
Robienie z siebie plastika to nie jest " zadbanie" można wyglądać słodko skromnie i jednocześnie być zadbana , przykrywanie pryszczy gruba tapeta to nie dbanie o siebie

Gość gość
Udaja wielkie paniusie bo są za głupie żeby skapowac jakie są puste i głupie

Gość Taka jedna 29
Mam dwie takie znajome na które faceci trąbią, gwiżdżą, szybko chcą zaciągnąć do wyra a nie wyglądają jak typowe blachary z bazarowym, ale fakt, że mają proste czarne włosy i lubią zakładać krótkie szorty/spódniczki. Czyżby to wystarczyło? Dodam, że te dziewczyny nie lubią typowego stylu "na Karynę" choć jedna z nich na moje oko nosi się trochę jak "Karyna z klasą", bo może nie ma pięciu warstw makijażu, wielkich zrobionych brwi, skóry zjaranej na solarium, ale na dicho zawsze w bardzo krótkiej kiecce, często z dużym dekoltem, do tego zawsze ma bardzo długie paznokcie zrobione u kosmetyczki i jest meeeega atencyjna, ale przy tym nie jest wulgarna. To jest taką pół-Karyną czy jak? :)

Gość gość
20:07 to co opisalas to karyna bo atencyjnosc i zdzirowaty ubiór wystarczą żeby być karyna

Gość Taka jedna 29
gość dziś - cóż obawiam się, że masz rację. Z tym że ta dziewczyna nie jest głośna, ale jak faceci są wokół, to ona zmienia się w ich "maskotkę" i widac, że baaaardzo jej to odpowiada, nie stawia żadnego oporu, często już na wstępie jak jest impreza i jest podpita daje się im obłapiać. No takie zachowanie faktycznie raczej pasuje do typowej Karyny. Najśmieszniejsze jest to, że ona dziwi się czemu faceci ją tak traktują, a ja wtedy delikatnie sugeruję, że może mniejszy dekolt, może dłuższa sukienka i przede wszystkim więcej asertywności, ale ona chyba nie do końca czai a raczej nie chce, bo jej to widocznie w głębi duszy odpowiada, ale w życiu tego nie przyzna, bo może sama sobie tego nie uświadamia.

Gość gość
No tak dowartosciowywanie się za pomocą doopy, a później będzie płakać że " wszyscy faceci są tacy sami "

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no ona zdecydowanie dowartościowuje się tym, że jakieś typy się do niej kleją i chcą ją zaliczyć, ale za cholerę tego nie przyzna. Za to nieraz biadoli jak to szybko się do niej przystawiają, ale żeby tak ubrała się nieco skromniej, trzymała większy dystans względem tych napalonych chłopów, to nie. :o Ostatnio jakby zmieniła taktykę i sugeruje, że dobrze się bawi, ale wie że dany facet to taka przygodówka. Ostatnio pokazywała mi zdjęcia z jakiegoś wyjazdu to tam kręciła z prawie każdym jednym facetem, który tam był. Nawet pokazała filmik z jakiegoś koncertu na którym widać jak zupełnie obcy koleś spoza ekipy z którą pojechała zaczyna ją obmacywać. Szczerze mówiąc brak mi słów. :o

Gość gość
Brwi - makijaż permanentny. I rzęsy doczepiane. Opalona. Zna się na paznokciach - wstawia zdjęcia na FB. Czasem nawet kurs robi - by się lepiej na nich znać. I oczywiście z dumą pokazuje certyfikat na FB. Wie co akurat modne. Bez względu na to, czy jej pasuje. Ledwo do sklepu rzucili a ona już ma na sobie:) Jest wyluzowana i uśmiecha się do wszystkich kolesi - najbardziej do tych napakowanych i równie mocno opalonych na solarium. Usta intensywny róż ( to teraz modne). Rzuca przezabawnymi tekstami typu : "dziś środa -dzień loda" albo "dziś czwartek - dzień bez majtek". Obcisłe rurki lub legginsy -adidasa z wzorkiem:)

Gość gość
Blond klaki lub w kolorze fioletu , tandeta długie tipsy , solara, nawalone bronzeru na morde - to było modne 10 lat temu

Gość gość
Goscagatka,to typowa karyna.Nie potrafi napisac nic sensownego,ciagle nachlana,udaje dzieciaka. Niech sie otrzasnie,bo spluczka czeka i lepek w klozecie.

Gość gość
Ja właśnie blondyn nie widzę wcale ,,same czarnule tarantule, czarny jest tańszy w utrzymaniu bo można zrobić w domu , blond żeby był ładny i nie zrobic wiochy trzeba zrobić u fryzjera

Gość gość
buhaha,karyny sie produkuja. Dawac,dawac dalej.

Gość gość
A farbuj co tydzien swoje laleczki. Nie moja kasa.

Gość gość
Po obcislych spodniach

Gość gość
00:15 Moja sąsiadka „karynka” zawsze kupuje najtańszy rozjaśniacz :O i mnie namawia na zmianę koloru :O ma bardzo długie paznokcie ze wzorkami i brokatem :O

Gość gość
Też mam znajomą karyne, długie garanowo czarne włosy jak wiedźma , wielkie pazury żelowe , brak zainteresowań oprócz imprez , słuchanie disco polo albo rapu , taką typową bieda umyslowa

Gość gość
Czarne długie włosy, kilogram tapety, sztuczne rzęsy, wywinięte wargi, implanty w piersiach i pośladkach, kuse szorty, dekolt, pazury 3-4cm w jaskrawym kolorze (róż, pomarańcz, niebieski itp.). Tatuaż na całej długości ręki. Iphone. Głos niski jakby przepity - przez chwilę myślałem, że to chyba trans ale w końcu siedzące obok dziecko powiedziało do niej "mamo".

Gość gość
No właśnie to prawda te wszystkie pseudo sexy patolki mają albo takie niskie męskie albo wręcz przeciwnie mają głos takiej " pamelci " która próbuje nie udolnie kokietowac

Gość gość
Moja koleżanka ma pomarańczowe paznokcie :) ale jakos nie jestem przekonany czy jest Karyną po 2 latach znajomości. Jest super wyrozumiałą przyjaciółką. Można popatrzeć na jej legginsy, dżinsy i prześwicik lubię to.

Gość gość
Karyna to przede wszystkim stan umysłu , one nie znaja słowa cisza skromność ,,to raczej takie panienki które ciągle muszą być w centrum uwagi facetów żeby się dowartosciowac

Gość gość
A ja bym dodala, ze Karyna to najczesciej kobieta o typowo patologicznej urodzie - chyba nie trzeba tłumaczyć jaki to typ urody:D

Gość gość
Poczucie wyższości i uwazanie się za piękniejsza niż inne dziewczyny , nawet jeśli ich wątpliwa uroda jest wynikiem wulgarnej stylowki

Gość gość
O tu się zgadzam, ona jest wciąż w centrum uwagi. O moją tez zabiega, odzywając sie pierwsza. Pamiętam jak chciała pochwały jak pomalowała sama ścianę. Troche trudne byłoby być jej chłopakiem chociaż już ma, jak ona często gada z różnymi.

Gość gość
Karyna zwraca dużo większa uwagę w stosunku do wyglądu zewnętrznego zamiast do rozwoju intelektualnego

Gość gość
Gdyby faceci lubili skromne, spokojne i ubrane normalnie to nie byłoby tyle karynek :P Podaż, popyt, mówi wam to coś?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - to prawda, takie kobiety mają wzięcie i to nie tylko u swoich męskich odpowiedników. I chyba faktycznie jest coś w tym, że bycie Karyną nie musi oznaczać kruczoczarnych włosów do tyłka, spalonej od solarium skóry, licznych tatuaży czy długaśnych pazurów. Jeżeli kobieta potrzebuje uwagi facetów jak powietrza, przykłada chorobliwie ogromną uwagę do wyglądu bagatelizując przy tym rozwój intelektualny, to faktycznie zdaje się wystarczyć by zyskać łatkę Karyny. No i taki opis pasowałby do tych moich koleżanek, które może nie wyglądają jak typowe patolki, ale mają coś takiego, że mocno przyciągają patologicznych napaleńców, są nadmiernie skupione na własnym wyglądzie i na tym czy podobają się męskiemu otoczeniu.

Gość gość
nie zapominajmy, że jest nacisk w otoczeniu na to, żeby ładnie wyglądać o co facet pyta jak ma poznać kobietę po raz pierwszy? o wygląd i najlepiej, żeby było dostępne foto faceci się nie czepiają jak ładna / podobającą się kobieta nie może nawet poprawnie wymówić kierunku, który studiuje :D:D autentyk :O

Gość gość
01:18 Fakt, do ładnych / zrobionych / wymalowanych maja dużo cierpliwości. Jakby normalna kobieta zrobiła taki błąd, która nie jest dla nich obiektem seksualnym / zauroczenia to by się z niej śmiali , ze idiotka i pustak.