Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoras

Mega wielki kołtun

Polecane posty

Gość Jagoras

Hej. Dziewczyna, wychodzi ze szpitala, leży w domu, jest zaniedbana, myja jej włosy raz na 3-4 tyg(!), nie czeszą. Teraz z włosów ma jeden wielki kołtun. Chce jej pomoc, nie chcemy ścinać. To jak dres tylko nie jest to jeszcze twarde jak kamień, ale tworzy jedna całość . Tak, wiem. Masakra. Może jest ktoś, kto poleci odżywkę , cokolwiek, jak się za to zabrać ? Zanim zetkniemy, chce spróbować. Dziewczyna już wychodzi z domu , włosy ma spięte. Poradzi ktoś coś?

Gość Jagoras
Poważne Odp prosze.

Gość gość
Może jakaś odżywka, ułatwiająca roczesywanie.

Gość gość
Może z jająś fryzjerką pogadaj. Pewnie znają sposoby na rozczesanie skołtunionych włosów. Może jakiś fryzjerski będzie miała.

Gość gość
Szczerze? Moja córka też chorowała, leżała w łóżku, był problem z czesaniem i też wyhodowała sobie na głowie taki kołtun. Najpierw ponacinałam go w paski tak żeby jak najmniej zniszczyć włosy a później nacierałam serum do włosów i rozczesywałam szczotkami, grzebfykami. W rezultacie z długich włosów do pasa zostały jej takie do ramion. Jak włosy są bardzo splatane to inaczej się nie da ich rozczesać niestety :-(.

Gość Jagoras
Ta dziewczyna naprawdę ma jeden wielki dred na głowie . Mam maskę do włosów , w spraju coś, nie wiem czy to da radę. A jakie serum,? Obojętnie?