Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Mam podejrzenia że mój ojciec zdradza mamę. Widziałam 2 smsy które pisał do jakiejś osoby. Raz napisał "dobrej nocy buźka" innym razem "dobranoc". Od razu po wysłaniu tych wiadomości usunął je. Nie wiem co robić. Najgorsze jest to że on jest okropny dla mojej mamy. Cały czas tylko ja obraża i strzela Focha o najgłupsze rzeczy. Oczywiście cały czas dla innych ludzi jest przykładem człowieka. Udaje i jeszcze zgrywa najmadrzejszego oraz daje innym ludziom złote rady jak to powinno się postępować w życiu. Co mam zrobić?

Gość gość
prawdopodobnie cos jest na rzeczy. niestety... sprobuj wyśledzić jeszcze jakieś sygnały. moze jak nie bedzie go w poblizu a na jego komorke przyjdzie sms sprobuj go szybko odczytac. albo sprawdz liste polaczen, czy nie ma jakiegos podejrzanego kontaktu.

Gość gość
To nic że jestes mloda,podejdz do niego jak będzie sam i powiedz mu że chcesz mieć rodzinę i być szczęśliwa, i że twoje koleżanki śmieją się z ciebie w szkole że tatuś ma kochankę.I rozpylacz się. Ale musisz być z nim sama w domu. To powinno nim wstrząsnąć i dbać mu do myślenia. Będzie kłamał ze nie,ma.To powiedz mu żeby to skończył bo zniszczy ci życie I psychikę. Wyjedź mu na honor ,tak trzeba ,tak ostro,on krzywdzi twoją mamę i Ciebie, zostawi was ,albo będzie żył w podwójnym związku. I obserwuj to ,przygladaj mu się co dzień w taki sposób żeby to widział. Narazie nie mów mamie. Poczekaj. I obserwuj go.