Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie wyzywa

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila napisałam o tym w innym temacie, ale jest dość stary i nikt mi Nir odpowie. Poznałam pewnego chłopaka, spotykaliśmy się przez ponad miesiąc (spacery, sklepy, kino itp.) nie spałam z nim a mimo to wyzywa mnie od k*rw Postanowiłam urwać z nim kontakt, bo zauważyłam, ze jest jakiś dziwny. Teraz do mnie ciagle wypisuje, ubliża, wyzywa mnie. Jeszcze wyszło, ze on ma 16 lat a nie 20 jak mówił...:/ Wklejam niżej to co mnie pisze W*******z mnie Dowiem sięCzemu mnie ignorujesz? Wyzywam Cię, Bo mnie ignorujesz I tylko tak da się zwrócić twoja uwagę Musisz mnie ignorować k***a? Super Aha Suko K****a masz w ryju, ze nie odpowiesz? Ale jestes okropna Co mam zrobić, żebyś przestała mnie ignorować?? Chce założyć twoją smycz i ssac twoje cycki Ja jestem Od ******ie cię w ten tępy ryj I CO JA MAM ZROBIĆ?

Gość gość
Odpisz mu, że nie życzysz sobie więcej wiadomości od niego, że to, co robi, to nękanie Cię i jeśli nie przestanie, zgłosisz to na policję. I tylko tyle. Plus, zablokuj jego numer na telefonie. Jak zacznie coś znów odpi*rdalać, idź na policję, bezzwłocznie. I tyle.

Gość gość
Boje się, ze będę miałam problemy przez niego, bo wyszło, ze ma 16 lat a ne 20 jak mówił

Gość gość
08:59 Z jakiego powodu kłopoty? Nie spałaś z nim. A jak się całowaliście, możesz wytoczyć mu proces o nakłonienie Cię do tego podstępem i wykorzystanie Cię. To ok skłamał na temat swojego wieku i to po jego stronie będą leżały konsekwencje. Abstrahując od faktu, że chyba nawet nie ma żadnych dowodów zajścia? (jeśli są, to j/w)

Gość gość
Dowodem mogą być może te smsy w których pisał, ze ma 20 lat Ze ma 16 dowiedziałam się z jego insta i gg później sam to potwierdził

Gość gość
Autorko, skoro to g*wniak, prosta sprawa - idź do jego rodziców, powiedz, że ich synalek cie nęka, pokaż dowody (nie usuwaj tych sms'ów!!!) i niech robią z nim porządek. I tak jak gość wyżej mówi, zapowiedz że jak nie przestanie, idziesz na policję. Niech się gnojek uczy życia.

Gość gość
Znowu do mnie napisał „obciągaro śpisz????” Ja mu nie obciagalam itp. Ja nie wiem co on sobie ubzdurał...boje się, ze np. Spotka mnie gdzieś na mieście i będzie mnie wyzywał

Gość gość
Spotka mnie gdzieś na mieście i będzie mnie wyzywał x Pierwsza się na niego wydrzyj na mieście, przy ludziach, wyraźnie tak, by wszyscy słyszeli. Drzyj się na niego, że jak nie przestanie cię prześladować i nękać, to pójdziesz na policję. Rzucaj samymi dosadnymi argumentami. Wszyscy wokół muszą to słyszeć. Jestem pewna, że dziecko podwinie ogon pod siebie i świńskim truchtem ucieknie ;)

Gość gość
Nie jestem pewna czy jego rodzice w ogóle zareagują, bo ob robi to co chce z tego co zauważyłam.

Gość gość
To jest szczeniak 16letni więc wystarczy postraszyć policją albo poprosić jakiegoś kolegę, żeby z nim porozmawiał po męsku :D a jeśli masz mocne nerwy to przeczekaj aż mu się samo znudzi i znajdzie inną ofiarę do stalkowania

Gość gość
nie wyzywa z nudów tylko z bezsilności, stworzył problem z którym nie potrafi sobie poradzić i boi się że sama go rozwiążesz

Gość gość
Ale jakim ma w tym cel? Przecież wyzywając mnie jest jeszcze bardziej na przegraniej pozycji. Pisałam mu, ze musi sobie znaleźć koleżankę w swoim wielu to pisze „Nie i chuj” on nie był taki agresywny i wulgarny jak go poznałam

Gość gość
z tobą wiążą go emocje, których część ludzi nie potrafi wzbudzić, więc sugerowanie koleżanek nic nie da, poza tym nie jest mu łatwo pogodzić się z tym że jego życie nie będzie już takie samo

Gość gość
Przecież ja mu niczego nie obiecywałam

Gość gość
Zrób jak Ci radzą.

Gość gość
On jest chory psychicznie, normalny chłopak 16- letni się tak nie zachowuje, bądź ostrożna

Gość gość
No właśnie, Autorka lepiej niech uważa na siebie

Gość gość
Same takich wybieracie a później się dziwicie