Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówi się że ukrainki są ładne

Polecane posty

Gość gość
W necie wszystko jest ładne, półki też i chinki i niemki nawet. Wystarczy porównać profilowe z FB do rzeczywistości wśród znajomych...

Gość gość
To są stereotypy bo taka stuleja się naoglada w Internecie zdjęć i ma wypaczony obraz , wczoraj na kafe smigalo zdjęcie ukrainki, piękna szczupła niebieskooka cycata blondi a większość ukrainek jest niska ma małe piersi i jest brunetkami a nie ksztaltnymi wysokimi blondi, wierz w to ci widzisz na Internecie to będziesz zimą w laczkach biegal x Tak się składa że mieszkam niedaleko Zamościa i na ulicy spotykam wiele Ukrainek, i jeszcze nie widziałem brzydkiej

Gość gość
A ja nie widziałem ładnej bo nie mój typ zdecydowanie wolę norwezki albo polki

Gość gość
ale Chinki sa naprawde sliczne głupi bucu 🖐️

Gość gość
Jeśli już to japonki bo chinki mają łeb jak kowadlo i małe oczy

Gość gość
mylisz kowadlo ze swoja matką ciulu 🖐️

Gość gość
Hahahahhha

Gość gość
Ja sie wypowiem jako kobieta co jak co ale ukrainki moze gustu nie maja, mysie włosy ale figur lepsze niż polki które sa zaniedbane i spasione. Sorry mówię jako kobieta. I nie jestem gruba, wręcz przeciwnie

Gość gość
22:13 Ukrainki by ci starego zakopały po szyję, ale nadal bądź miła dl nich hahahahaha

Gość gość
22:29 a gdzie ja ciemna maso jestem miła dla nich mowie ze sa bezgusciami i maja brzydkie wlosy tylko figure spoko. Akurat ukrainki uwazam za latwe i ty nie gadaj ze jestem mila bo przytocze slowa wojewódzkiego na temat tych pan

Gość gość
22:31 Ciemna masa to twoja stara

Gość Janusz

Janusze podniecaja sie Ukrainkami bo na kogo innego nie maja szans.Dlaczego spotkac stuleje z np.Wloszka jest tak trudno chociaz widzialem je z Arabami czy Murzynami.Dlaczego spotkac stuleje z z Niemka jest tak trudno a g...no prawda ze sa brzydkie.Sa rozne a czesc naprawde ladna.Widzialem piekne blondyny z tak intensywnie niebieskimi oczami ze az mnie zatkalo.Ogolnie Polacy sa cienkie bolki jesli chodzi o wyrywanie lasek w Europie.I niech sie tak nie podniecaja wschodem bo slyszalem jak Ukrainki i Ukraincy mowia na nich Polaczki.Oni patrza na Januszow poprzez pryzmat swoich interesow.

Gość sew
2 godziny temu, Gość Janusz napisał:

Janusze podniecaja sie Ukrainkami bo na kogo innego nie maja szans.Dlaczego spotkac stuleje z np.Wloszka jest tak trudno chociaz widzialem je z Arabami czy Murzynami.Dlaczego spotkac stuleje z z Niemka jest tak trudno a g...no prawda ze sa brzydkie.Sa rozne a czesc naprawde ladna.Widzialem piekne blondyny z tak intensywnie niebieskimi oczami ze az mnie zatkalo.Ogolnie Polacy sa cienkie bolki jesli chodzi o wyrywanie lasek w Europie.I niech sie tak nie podniecaja wschodem bo slyszalem jak Ukrainki i Ukraincy mowia na nich Polaczki.Oni patrza na Januszow poprzez pryzmat swoich interesow.

Włoszki są generalnie brzydkie, Niemki to już w ogóle. Szanujmy się.

Gość Rambo

Jakbym przebrał pierwsza lepszą Ukrainkę za Włoszkę i wsadzil do fiatA oraz nauczył kilka sliw po włosku to byście byli przekonani, że pochodzi z Sycylii