Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesyt czarnowłosych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy też macie już dość spotykania co chwile tych samych czarnych lasek? Mam ostatnio wrażenie,że namnożyło się ich bardzo dużo. I wszystkie podobne do siebie i w podobnym stylu.

Gość gość
Jak będę w centrum miasta to sprawdzę czy rzeczywiście tak jest.

Gość gość
Też to zauważyłam:/ i nie mówię,że każda wygląda w tym brzydko bo niektóre nawet fajnie,ale w wielu przypadkach jak zobaczę twarz to trwoga po prostu! Czemu Polki sobie to robią jak do tych delikatnych rysów nie pasuje ten kolor?! do tego te czarne odrysowane od szklanki brwi,sztuczne rzęsy większe od gałki ocznej, pazury i solara:/ teraz coraz częściej nawet jako kobieta zawiesze sama oko na takiej subtelnej blondynce lub szatynce bo mam wrażenie,że one są juz w mniejszości

Gość gość
Same czarne klony teraz. Znaki rozpoznawcze: - farbowane na czarno włosy maksymalnie wyprostowane - solara na skware - nutella na twarzy (czyt.brązowa tapeta) - doczepiane sztuczne rzęsy - malowane czarnym flamastrem brwi od linijki - oczojebne, długie pazury z wzorkami - usta wypełnione kwasem i pomalowane mocną pomadką by podkreslić swe pontony - ubiór jak spod latarni - ledwo zakryta dupa,gołe plecy, brzuch etc

Gość gość
Takich naprawdę oryginalnych czarnych dziewczyn jest w Polsce jakieś 5-10%, reszta to marne podróby robiące się na siostry Godlewskie

Gość gość
A potem facet zd***** bo myśli,że taką czarną mambe sobie poderwał,a dziecko rodzi się rude albo jasne z brzydką facjatą bo jak ma być ładna twarz i ciało przekazane dalej w genach skoro przed tymi wszystkimi zabiegami laska wyglądała jak przeciętna dziołcha albo i to nie.

Gość gość
Czy ja wiem. Mieszkam w Krakowie, większość kobiet na ulicy to szatynki

Gość gość
Kiedyś naprawdę piękne z natury, wyróżniające się urodą kobiety były doceniane przez mężczyzn. Facet jak brał sobie taką za żone to miał pewność,że złapał dobrą partię i dobrymi genami,a teraz to jak kupowanie kota w worku bo tak naprawdę nie wiesz jaką naturę ma oryginalną,a co sobie doczepiła,wstawiła lub dokleiła - szok!

Gość gość
A potem facet zd***** bo myśli,że taką czarną mambe sobie poderwał,a dziecko rodzi się rude albo jasne z brzydką facjatą bo jak ma być ładna twarz i ciało przekazane dalej w genach skoro przed tymi wszystkimi zabiegami laska wyglądała jak przeciętna dziołcha albo i to nie. XX Ale bzdury piepszysz!

Gość gość
dziś :D:D:D a co zabolało? sięgnij po słownik zanim zaczniesz sie udzielać:D

Gość gość
Kiedyś naprawdę piękne z natury, wyróżniające się urodą kobiety były doceniane przez mężczyzn. Facet jak brał sobie taką za żone to miał pewność,że złapał dobrą partię i dobrymi genami,a teraz to jak kupowanie kota w worku bo tak naprawdę nie wiesz jaką naturę ma oryginalną,a co sobie doczepiła,wstawiła lub dokleiła - szok! - śmieszne. Z reguły największe wymagania urodowe wobec kobiet maja mężczyźni, którzy maja najmniejsze szanse u kobiet i zarabiają średnia krajowa

Gość gość
dziś :D:D:D a co zabolało? sięgnij po słownik zanim zaczniesz sie udzielać:D

Gość gość
dziś to też prawda, typowe "chłopaki do wzięcia", urodą nie grzeszą, majątkiem i zarobkami też,a wymagania jak u nie jednego milionera:D patusy:D a taką czarnowłosą karyne trzeba przecież sponsorować na każdym kroku bo nie daj bóg zblednie od braku solarki albo usta jej się rozpompują lub farba sie spłucze i już chuj nie stanie:D

Gość gość
gość dziś Same czarne klony teraz. Znaki rozpoznawcze: - farbowane na czarno włosy maksymalnie wyprostowane - solara na skware - nutella na twarzy (czyt.brązowa tapeta) - doczepiane sztuczne rzęsy - malowane czarnym flamastrem brwi od linijki - oczoj**ne, długie pazury z wzorkami - usta wypełnione kwasem i pomalowane mocną pomadką by podkreslić swe pontony - ubiór jak spod latarni - ledwo zakryta d**a,gołe plecy, brzuch etc xxxxxx To jest trend z roku 2000, stary ci dopiero założył internet czy mieszkasz na zadoopiu? Na solarium nie byłam już 10 lat.

Gość gość
gość dziś Same czarne klony teraz. Znaki rozpoznawcze: - farbowane na czarno włosy maksymalnie wyprostowane - solara na skware - nutella na twarzy (czyt.brązowa tapeta) - doczepiane sztuczne rzęsy - malowane czarnym flamastrem brwi od linijki - oczoj**ne, długie pazury z wzorkami - usta wypełnione kwasem i pomalowane mocną pomadką by podkreslić swe pontony - ubiór jak spod latarni - ledwo zakryta d**a,gołe plecy, brzuch etc xxxxxx To jest trend z roku 2000, stary ci dopiero założył internet czy mieszkasz na zadoopiu? Na solarium nie byłam już 10 lat. Widać to Ty się raczej pogubiłaś w czasoprzestrzeni pyskata karynko:):):) 10 lat temu najbardziej modne były włosy w kolorze platynowego blondu albo takie blond i spód czarny i smażenie się w solarium,które do tej pory cieszy się dużą popularnością, 10 lat temu nie było też doczepianych rzęs objętościówek i 1:1 ani permanentnych makijaży brwi (usta i krechy juz robiono,ale wtedy gówniaro były modne brwi cieniutkie jak najbardziej wyskubane,a nie grube jak teraz,wiec nikt nie dorysowywał sobie ich),a o powiększaniu ust na karpia nie było mowy bo ten "rarytas" dopiero co dreptał w tej dziedzinie i mało co o tym było wiadomo - tylko celebryci mogli liznąć tego luksusu.... Jak się nie znasz to nie pieprz durnot bo 10 lat temu sikso to Ty miałaś co najwyżej kilka lat albo i waliłaś w pieluchy,więc skąd możesz wiedzieć jaka moda była tępa strzało

Gość gość
dorysowywanie brwi jest domeną starych babć - tak mi sie to kojarzy, szybko się teraz dziewczyny chyba starzeja

Gość marawstala
Czarne włosy modne sa odkąd pamietam, jedynie makijaż trochę sie zmienia

Gość gość
Mnie sie zdaje, ze jest tyle samo czarnych, co blond. Oba typy w wydaniu na zrobiona od a do z wyglądają żenująca.

Gość gość
Teraz każda chce wyglądać jak siostry godlewskie czyli jak małpa z czarnymi włosami , mam wrazenie że jakiś chory umysłowo wymyślił że blondynki są głupie , przecież teraz tępe karyny z patologii malują się głównie ma czarno

Gość gość
Ale blond tez jest od X lat modny przeciez, tak samo jak czarny w sumie:D ja jestem brunetka, a włosy farbuje tylko przez siwiznę i nigdy nie zrobiłam czernią i nigdy nie zrobie:-/

Gość gość
Mało jest kobiet z ladnymi włosami w stonowanym kolorze które nie mają na głowie obwislych drutów robionych zelazkiem

Gość gość
14:20 „ale wtedy gówniaro były modne brwi cieniutkie jak najbardziej wyskubane” No i nadal takie masz wieśniaro bez kultury i ogłady, postarzalas się a rozumu nie przybyło, zmarszczek owszem, ustawiać to możesz swoją gówniarę

Gość gość
panie z wyrazistą nie wyglądają korzystnie w blondzie

Gość gość
^wyrazistą urodą

Gość gość
Bo Polki to prostaczki pozbawione gustu. Dziewczynę z prowincji łatwo rozpoznać własnie po tym, że nie jest oryginalna i lubi sztuczny wygląd.