Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewictwo kobiety ma w ogóle jakieś znaczenie dla facetów?

Polecane posty

Gość gość

czy ich to nie interesuje

Gość gość
Tak ma duże znaczenie dla mężczyzn. Porządni mężczyźni marzą o dziewicy.

Gość gość
tak ma, tylko dla was kur/ew zawszonych bab nie ma znaczenia w ilu szambach maczał pędzel - a im wiecej tym lepiej PLUJE NA WAS

Gość gość
Oczywiście, że ich to interesuje

Gość gość
Ma znaczenie wyłącznie dla chłopczyków o niskiej samoocenie, którzy się boją, że będą porównywani do poprzednich facetów :) Świadomy facet woli doświadczoną zmysłową kobietę, która jest już obyta i emocjonalnie w tej sferze ustatkowana.

Gość gość
Jestem facetem i dla mnie nie ma znaczenia, czy kobieta jest dziewicą, czy nie, istotna dla mnie jest osobowość.

Gość gość
Mnie nie interesuje

Gość gość
tak ma znaczenie podczas jakichś czysto akademickich rozwarzan np o tym jak można robić kupę przez blone dziewicza

Gość gość
Dziewictwo jest tylko kawałkiem błony i kwestią doświadczenia, a jak ktoś wyżej napisał, ja też wolę doświadczone kobiety.

Gość gość
Ta kulturowa idealizacja dziewictwa jest tak zabawna że nawet nie skomentuję ;)

Gość gość
Kiedyś myślałem, że dziewice są bardziej wartościowe ale w miarę doświadczenia widzę że bynajmniej, niczym się nie różnią od rozdziewiczonych a wręcz potrafią być gorsze pod wieloma względami. Także bez znaczenia dla mnie

Gość gość
Chyba nikt nie chce używanej baby która nie jest dziewicą. Doświadczone chcą tylko roochacze.

Gość gość
Tak, ma duże znaczenie, bo dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała :)

Gość gość
Znowu spamują dziewicami. To jeden ze sztandarowych tematów trolli.

Gość gość
bo dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała x Ale cię propaganda wyprała, niesamowite :D obiektywnie nie istnieje coś takiego, jak ''szacunek do własnego ciała''. To fantazja kulturowa mająca służyć takim zakompleksionym babom, jak Ty. Każda kobieta świadoma swojego ciała potrafi korzystać z przyjemności i czerpać z życia, kiedy ma po temu uwarunkowania i okazje ;)

Gość gość
Znam roochaczy,ktorzy chca dziewicy. Bo LUBIA ODKRYWAC.Tacy sympatyczni, energiczni panowie ;)

Gość gość
rozjeżdże kur)wy z tego topica udają facetów którym nie przeszkadza, że pół miasta ich dymało xD jaka beka xD

Gość gość
Czyli tak dla normalnego dziewictwo jest bardzo ważne dla roochacza i seksholika nie, bo szuka laski, która da mu szybko d**y.

Gość gość
15:42 twoje cielsko to nie świątynia, a nawet nic specjalnego. Żadnego rozsądnego faceta - czyli pewnego siebie, męskiego - nie będzie interesowało, czy masz błone, czy nie. Nie wmawiaj sobie takich pierdół, szkoda życia

Gość gość
No ja jestem facetem a nie interesuje mnie czy kobieta jest używana czy nie i zgadzam się z przedmówcami że żadna różnica.

Gość gość
kobiety to takie k***y, że żeby znaleść jakąś fajną (nie mówię o takich po 25 z problemami psychicznymi) dziewicę, to trzeba być pedofilem

Gość gość
Dziewice których nikt nie chce, albo które mają tyle ograniczeń we łbie, że i tak nie nadają się do niczego, chcą się doraźnie dowartościować więc będą pluły na doświadczone (i bardziej wartościowe z męskiego punktu widzenia) koleżanki. Typowe :)

Gość gość
Każdego rozsądnego męskiego faceta będzie interesowało czy jest dziewicą. Dziewictwo ma dużo wspólego z szacunkiem do ciała.

Gość gość
na żone dziewica, a dla rozrywki kur)wa. w najgorszym wypadku można zaakceptować 1-2 exów. Ale jak baba rżnięta była więcej jak 5 batami to już nie dla mnie. To znaczy, że jest coś z niąe nie halo że z żadnym nie ułożyła sobie życia tylko skakała po bolcach jak na trampolinie

Gość gość
Dziewica, jezeli chce to potrafi byc super w lozku jeszcze przed rozdziewiczeniem - nie kazda rozdziewiczona i doswiadczona naprawde cos w tej dziedzinie potrafi.

Gość gość
A przeszłośc seksualna jest bardzo ważna po tym oceniamy człowieka czy się szanuje

Gość gość
15:48 masz problemy ze sobą, a nie z ''k*rwami'', de facto to słowo nikogo nie obraża, idź do psychologa niestabilny mały faceciku

Gość gość
Tak sobie dziewice z wygiętym deklem tłumaczcie, że szacunek do ciała. Po co facetowi kłoda, co nie da przjemności i nogi rozłoży raz na 2 tygodnie? Chyba, że nieudacznikowi prawikowi

Gość gość
gość dziś Każdego rozsądnego męskiego faceta będzie interesowało czy jest dziewicą. Dziewictwo ma dużo wspólego z szacunkiem do ciała. x Jak ktoś żyje w ułudzie sztucznego pojęcia szacunku, nie nadaje się na partnera. W ogóle nikt żyjący fantazją nie nadaje się do życia, patrzeć należy realnie.

Gość gość
Każda świadoma kobieta będzie trzymała dziewctwo dla tego jedynego