Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewictwo kobiety ma w ogóle jakieś znaczenie dla facetów?

Polecane posty

Gość gość
Żadna normalna laska nie będzie chciała k****arza dla którego seks jest najważniejszy i nie potrafi kochać.

Gość gość
Chcesz być szczęśliwa szukaj prawiczka

Gość gość
mnie nie interesuje nigdy

Gość gość
Ma znaczenie chyba dla prawików, których i tak żadna nie chce. Ja znam 2 koleżanki, które, że tak powiem nie najlepiej się prowadziły i obie dobrze wyszły za mąż.

Gość gość
Dziewictwo ma znaczenie o tyle, że zarówno dawca jak i biorca mogą sztucznie podnieść poczucie własnej wartości. I żadnego innego znaczenia nie ma. Ci, którzy sztucznie potrzebują pompować ego są kiepscy jako ludzie ogólnie, więc szkoda czasu. Dziewicą bym się nie zainteresował.

Gość gość
if (ExPartners>5) { throw new Exception('Whore detected');

Gość gość
Wiadomo ze facet który myśli tylko fiutem będzie wolał doświadczoną co innego porządny facet. Mnie też to interesuje w ilu facet maczał pedzel

Gość gość
Niech każdy szuka tego czego potrzebuje k*****arz k****y i gitara. Będę mogli nawzajem wymieniać się doświadczeniami

Gość gość
będą mogli wymieniać sie nie tylko doświadczeniami ale i chorobami ;) 🖐️

Gość gość
Ten temat jest bez sensu troche, bo dziewic po 18- 20 rż jest bardzo mało.Ale wiadomo prawie każdego faceta cieszy,że dziewczyna nikogo wcześniej nie miała :)

Gość gość
Zaliczyłem dwie dziewice i cztery doświadczone. Pierwsze były jak męczące lalki, nieogarnięte, nie potrafiące się umiejętnie obrócić, takie żałosne niemoty. Seks z drugimi to była sama przyjemność, zmysłowość, rozkosz. Nigdy więcej nie wezmę do łóżka żadnej dziewicy-kłody, niech ją najpierw jakiś frajerek poobraca i rozbudzi, a potem ja sobie przejmę już jako produkt wartościowy ;)

Gość gość
prawie każdego faceta cieszy,że dziewczyna nikogo wcześniej nie miała x to tylko wskazuje jakich marnych mamy facetów z rozbujałym ego i kompleksami, od takich trzymam się jak najdalej

Gość gość
Kiepsko to świadczy o facetach, że na całą kobietę patrzą tylko przez pryzmat jakiejś błony między nogami xDA tak poza tym to od takiego gadania na kilometr cuchnie chipokryzją...

Gość gość
Jak dla Ciebie to tylko błona to gratuluje głupoty

Gość gość
Nie mamy żadnych kompleksów tylko nie chcemy przechodzonej baby po jakiś chłopakach. Taka laska nie nadaje się do związku ani do małżeństwa.

Gość gość
gość dziś Rozdwoiłeś się, czy jakaś grupa facetów wybrała cie na reprezentanta? ;) ja oceniam kobietę, a nie jej dziewictwo kompletnie bez znaczenia

Gość gość
Widać nawet po wypowiedziach ze dla roochaczy to tylko kawałek błony i ze musi dobrze robić seks kobieta. Chyba widać ze na miłości im nie zależy tylko wiadomo na czym

Gość gość
tylko nie chcemy przechodzonej baby po jakiś chłopakach x czyli jednak kompleksy :D:D nie ma to jak samooszukiwanie się

Gość gość
gość 16:26 Powiedziałem,że facetów to cieszy ,a nie że jak dziewczyna nie jest dziewicą to chłopak ją rzuci.Jak się dwoje ludzi kocha to to chyba nie jest wielka przeszkoda,że ktoś kogo miał wcześniej.Po co obrażasz?

Gość gość
Mów za siebie palancie to tylko ty jesteś zakomleksionym dupkiem co boi się że skompromituje się przed kobietą więc szuka dziewczyny która nie ma skali porównawczej

Gość gość
16:38 Ameryke odkryłaś? Wiadomo że każdy facet podchodzi do kobiety przede wszystkim seksualnie, i nie ma w tym nic złego.

Gość gość
jakie kompleksy, jestem kobietą ale też nie chce faceta roochacza co wszędzie maczał. Jeśli dla kogoś najważniejsza wartośc to seks to niech szuka dzivki takiej samej jak on

Gość gość
Ale combos. Nie dość, że autor to walikonik prawiczek to jeszcze ma jakieś schizowe jazdy. Że też takie osobniki jak on mają prawo do życia w społeczeństwie

Gość gość
Po co obrażasz? x Prawda obraża, fakt.

Gość gość
le też nie chce faceta roochacza co wszędzie maczał x kolejna zakompleksiona... ehhh, tylu bezrozumnych marnych ludzi usiłujących własne ułomności przerzucać na drugą stronę. Żal czytać

Gość gość
Po co obrażasz? x Prawda obraża, fakt. Weź sie laska nie kompromituj już

Gość gość
na co komu przelatana baba do związku? :o jak miała wielu partnerów to znaczy, że jest zjepana, bo jakby była fajna to by znalazła jednego a dobrego zapychacza który nauczy sie rżnąć ją jak trzeba.

Gość gość
gość dziś Projekcja? :) Masz rację, lepiej będzie, kiedy zamilkniesz ;)

Co za bzdury? Nie powinno to mieć najmniejszego znaczenia..to tak samo jakby zadac to pytanie do kobiet odnoszac sie do facetow...ja nigdy nie chcialabym prawiczka za malo doswiadczony ;) Jednak uczucia to uczucia...gdybym sie zakochala to nie ma ani jedno ani drugie znaczenia